|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2004
Lokacja: pod mostem
|
![]() @wyżej
Ja nie gram już TYLKO dla rozluźnienia. Chyba jestem uzależniony. Tibia to specyficzna gra - bez końca, bez fabuły, bez graficznych wodotrysków, a jednocześnie siedzi na niej 24 000 na całym świecie. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2004
Lokacja: Krzesło przy kompie
![]() |
![]() Ja gram w Tibie po to, aby kiedyś być szanowany jak każdy high-level....może kiedyś mi sie to uda...Dla mnie już jestem high-levelem i jestem dumny ze swojej postaci ^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2004
Lokacja: Olsztyn
|
![]() JA mam cel zrobic ten 100lv i wykonac Anhilatora^^ A gram w Tibie poniewaz mi sie b ardzo podoba
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() tiaa Tibia to nalog... uzaleznia i wyzwala wiecej zlych emocji: dedy, n00by, PK, looterzy, zlodzieje niz tych dobrych: lvl up , skille, mlvl... Dlatego sie (przynajmniej na razie...i moze na dluzej) przezucam na DE i UO. Pozdro dla @ll nalogowcow
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2004
Lokacja: Łuków
![]() |
![]() Cóż... sam nie wiem co mnie tak ciągnie w tibii... Ale prawdą jest - żywi gracze, oryginalność (np Helbreath - to już było w Diablo, poza tym noobom nie zrobisz kuku :/ )
Ale ważne jest, żeby grać "z jajem". Nie przejmować się śmierciami, ubić czzasem czaszkowca, olać, że ma protektorów, którzy, po prawdzie, rzadko reagują... Mówią, że na dragagaye trzeba na bloker amieć 25 lvl i skille 55/55!? To idjom na 20 45/45. Pkuje 35 knight? Od czego jest sorc na 20 i jego bp sd? Zaiwanili ci loota? Lej złodzieja, nie przejmuj się czachą... Taa... w tibii trzeba hardcora =), vide ja+peon na PoH ![]() ![]() ![]() PS: Gram w papierkowe rpg ![]() ![]() Krasnoludzki woźnica z garłaczem w łapie górą xD
![]() |
#26 |
eX Moderator
Data dołączenia: 07 07 2004
|
![]() @SandMan
Widzę, że nadałbyś się na Inferne ![]() Ale czasem ciężko się nie przejmować... zależy jak kto to tego podchodzi. Ja traktuję to bardziej jak rpg, więc z postacią jestem związana... Gram w warhammera (w środę sesja... mam wrażenie, że będzie "gorąco") @Zaknafenian Do'Urden Szczerze mówiąc te dobre emocje jednak przeważają (u mnie). Ostatnio trenuję i jak wskoczy skill to radości nie da się opisać (nie mam strasznie wysokich, ale jednak juz ponad 5h muszę czekać na kolejny ![]() ![]() @Stomil 100 lvl mówisz... byłoby miło... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 02 2004
Lokacja: Elbląg
![]() ![]() |
![]() W tibii jest ten plus że gra się z prawdziwymi ludźmi i to w sumie oni tworzą fabułę tej gry chodzą na hunty, organizują wyprawy, wypowiadają wojny... Wszystko toczy się jak w życiu można powiedzieć tylko cofniętym o jakieś parę tysięcy lat
![]() ![]() ![]()
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2004
Lokacja: pod mostem
|
![]() @Sandman
Hmmm... trochę masz rację, jak mnie zabila koleska na afk pod depo, to się od razu rzucilem na nia z 6 gfb i 1 hmm (ja 11lvl ona 14 ![]() ![]() @Wjot (niżej) Hehehe... facc jest tylko po to, żebyś poźniej wykupił pacc. Jakby Tibia nie była "darmowa" to nikt by na nią nie spojrzał. CIPowie są sprytni. ![]() Ostatnio edytowany przez szopenfeldziarz - 28-10-2004 o 17:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: Ostrów Wielkopolski
|
![]() W TIBIE gram bo jest oderwaniem od rzeczywistości.
Gram by spotkać się z qumplami z reala i razem troche poexpić i pohuntować. Ta gra to 2 życie. TIBIA mocno uzależnia i ............................................. jest za friko(poza paccem) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2004
Lokacja: Właśnie, gdzie ? ;<
Stan: Niegrający
![]() |
![]() tibia ma cel w zależności jaki sobie postawisz.A nie ma ludzi którzy grają w tą gierke bez celu.Dla mnie chocby przygoda której chyba brak na serwerach non-pvp(jakis br cie zbluzga i co mu zrobisz :/)
p.s. moj pierwszy post ![]()