Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Filmy

Notki

Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 03-10-2007, 17:39   #21
Bati~
Guest

Domyślny

@up

A ty jak kupujesz nowego ciucha, jakis sprzet, to trzymasz go caly czas w domu i nie wychodzisz z nim nigdzie, bo by bylo ze szpanujesz?. Ja jakbym byl ed/ms i mial bym DB to tez bym z nim chodzil. Wiec nie widze nic zlego w tym ze Soulmann zalozyl go do tego filmiku

@down

Mi wystarczalby jedynie fakt ze jest ladny, w dodatku taka bron swiadczy o tym ze czegos sie dokonalo w tej grze. Dla mnie to by wystarczylo by nosic go zamiast tempesta, ktorego Soulmann i tak by nie uzywal

Ostatnio edytowany przez Bati~ - 03-10-2007 o 18:34.
  Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 03-10-2007, 17:57   #22
Sir Dark Archeon
Użytkownik Forum

Sir Dark Archeon's Avatar

Data dołączenia: 15 12 2005
Lokacja: Gdynia

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Grimera
Poziom: 133
Skille: 23/28
Poziom mag.: 74
Sir Dark Archeon ma numer GG 8764136
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bati~ Pokaż post
@up

A ty jak kupujesz nowego ciucha, jakis sprzet, to trzymasz go caly czas w domu i nie wychodzisz z nim nigdzie, bo by bylo ze szpanujesz?. Ja jakbym byl ed/ms i mial bym DB to tez bym z nim chodzil. Wiec nie widze nic zlego w tym ze Soulmann zalozyl go do tego filmiku
Hah... ales pojechal... .
No ale ty tez mozesz przeciez nosic DB ze soba... na hunta i wszedzie, trzymaj go w plecaku , bedzie zawsze przy tobie. Mozesz nawet sov nosic ze soba. Nie widze powodu dla ktorego ms/ed mialby nosic przy soba DB a taki palek nie? Jest rownie potrzebny i uzyteczny palkowi jak i kazdej magicznej postaci...

Zal...
stary 03-10-2007, 19:03   #23
Szkolny'Mafjozo
Użytkownik Forum

Szkolny'Mafjozo's Avatar

Data dołączenia: 30 08 2007

Imię: Deathscare
Profesja: Royal Paladin
Świat: Candia
Poziom: 508
Skille: 128/11
Poziom mag.: 33
Szkolny'Mafjozo ma numer GG 33293973
Domyślny Gie Zet

Gratkii Soulmann
Myślałem że weźmiesz present
Szkolny'Mafjozo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-10-2007, 20:37   #24
Belqs
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 04 2005

Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
Belqs ma numer GG 7858363
Domyślny

Panu Sir Dark Archeon już podziękujemy..
Belqs jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-10-2007, 22:21   #25
sebito2000
Użytkownik Forum

sebito2000's Avatar

Data dołączenia: 18 02 2007

Domyślny

2007-08 406h
0m

Średnio wychodzi 13.30 h na dobę

Ty wychodzisz z domu?
sebito2000 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-10-2007, 22:39   #26
Soulmann
Zbanowany

Data dołączenia: 27 12 2006

Imię: Soulmann
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez sebito2000 Pokaż post
2007-08 406h
0m

Średnio wychodzi 13.30 h na dobę

Ty wychodzisz z domu?
[ironia] A po co? [/ironia]

Jakby to ująć... nie lubię spać
Soulmann jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-10-2007, 23:32   #27
Hugo
Użytkownik Forum

Hugo's Avatar

Data dołączenia: 05 12 2005
Lokacja: Tarnów

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sir Dark Archeon Pokaż post
Heh
Skoro cie to nie obchodzi to po co sie tu wszystkim tlumaczysz i usilnie probujesz udowodnic ze to ty masz racje a nie inni.
I czemu innych obrazasz - nie widze potrzeby by ktokolwiek mial sie tu wybierac do weterynarza.
A argumentowanie w taki sposob tylko swiadczy o braku kultury.

Nie stety dla ciebie musze stwierdzic ze nie zazdroszcze ci twojego mlvl jak to sugerujesz, bo mi on kompletnie wisi i powiewa. I to nie ja mam kompleksy tylko ty... . Nie ja szpanuje na filmie z ghazbarnem na candi w HOTA i djin bladem w lapie - po co rar drutowi przy zabijaniu bossa?- chyba tylko po to by sie nim przed ludzmi popisac... .
Ach - zebys nie pisal ze ci zazdroszcze - moj HOTA i djin blade leza w domku jak i kilka innych rarkow.

Co do godzin online - 9h dzien w dzien w tibi to i tak toksyczna dawka - wczesniej siedziales wiecej - szkoda ze strona pskonejotta pokazuje dokladniej tylko ostatni tydzien.. ale coz zawsze sie wykpisz...
YOURS LIFE - YOURS BUSSINES robisz co chcesz....

A co do zmiany ringow ammy itd - nie napisalem ze zmieniasz je hotami - czytaj ze zrozumieniem - chyab od tak wyedukowanego i pilnego ucznia tyle moge wymagac wkoncu to szkola srednia - napisalem ze sie NIE DA wiec mnie zastanawialo jakim cudem w takim tempie je zmieniasz. Nawet jesli masz cudowna myszke z klawiszami odpowiadajacymi f1 f2 - nie wytlumaczysz jakim cudem jednoczesnie zmieniales i ss i might ringi a na 3 ostatnich mobach zmianiales obie rzeczy niemal rownoczesnie - pomijajac fakt przytoczony przez jednego z komentatorow dotyczacy ostatniego moba i zmian ss i ringa... .

wiem
Wiem - zaraz cos wymyslisz i odpiszesz.
I chodz nikt ci niczego nie udowodni... to kazdy kto film ogladal bedzie wyciagal swoje wlasne wnioski.

Jest taka regola i powiedzonko "okham's razor" - ze najprostrza interpretacja i rozwiazanie jest najczesciej sluszne... Uzywanie bota czy super umiejetnosci, super zgranie i wielofunkcyjna myszka i zapewno cos tam jeszcze...
Czytelnicy posta sami to ocenia

Ah... i na koniec - komentuje wiele postow - nie moja wina ze trafiaja sie tez i twoje lub ciebie dotyczace. Lubie je komentowac bo bawi mnie to w jaki sposob na nie odpisujesz i z jakim zacietrzewieniem sie wiecznie tlumaczysz... .

Pozdro for all
Za to ty jesteś na 100% na profilu polonistycznym w najlepszym polskim liceum.
I jakoś tak dziwnie się wciągnąłeś w tą dyskusję .
Może ona cię w jakiś sposób dotknęła osobiście?
Wzbudziła w tobie jakieś emocje, których nie potrafisz uzasadnić?

@Topic

Jak używał bota, to ja w tym nic złego nie widzę, chce używać, liczy się z ryzykiem bana, może po prostu lubi to robić.
Gz
Hugo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-10-2007, 23:38   #28
sebito2000
Użytkownik Forum

sebito2000's Avatar

Data dołączenia: 18 02 2007

Domyślny

Up

Tobie firefox poprawia błędy i sie cieszysz ze jesteś mądry
sebito2000 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-10-2007, 23:42   #29
Sir Dark Archeon
Użytkownik Forum

Domyślny

Hail!

@up
Nie, przygode z j.p skonczylem dawno temu i nigdy nie bylem z polaka dobry.
Polskich znakow na forum nie stawiam, a literowki - coz nie robie korekty pisowni tekstu... .

"Jak używał bota, to ja w tym nic złego nie widzę, chce używać, liczy się z ryzykiem bana, może po prostu lubi to robić.
Gz"
Gratuluje filozofii i podejscia do tego - jak widzisz ze zlodziej kradnie to tez cie to nie obchodzi bo przeciez to nic zlego - kradnie bo widac tak lubi. Bot to lamanie zasad gry i oszukiwanie wg ciebie to tez "nic zlego" ah..racja...
Zal.pl

Pozdro
stary 03-10-2007, 23:51   #30
Zarandiel
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 09 2005

Profesja: Elite Knight
Świat: Refugia
Domyślny

@up
Złodziej również liczy się z tym, że może zostać przyłapany. Poza tym nie porównujmy takich "przestępstw" w grze z RL Life. Mimo że to również legalne nie jest to jednak wszystko ma swoje konsekwencje, ktoś używa bota - jego sprawa, a wy wszyscy co tak na tych botterów narzekacie grajcie sobie w spokoju, botuje - jego sprawa.
No fajnie ale niezla mialem beczke ja sie wbijam a tu nie hu** mojej kasi
w piz** 1kk nie liczas eq wartego 2 tyle i co teraz zrobic na dodatek zaliczyl na haku 2 gleby niewiem czy skakac z okna czy isc sie utopic albo moze powieci jak to szybko odrobic 65 pallek ze skilami 83/61 jak nie pomozecie to ide skakac przyjemnieszy zgon
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gormitas Pokaż post
a co to Crominal Record rekord w banie?
Zarandiel jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 04-10-2007, 00:49   #31
Sir Dark Archeon
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zarandiel Pokaż post
@up
Złodziej również liczy się z tym, że może zostać przyłapany. Poza tym nie porównujmy takich "przestępstw" w grze z RL Life. Mimo że to również legalne nie jest to jednak wszystko ma swoje konsekwencje, ktoś używa bota - jego sprawa, a wy wszyscy co tak na tych botterów narzekacie grajcie sobie w spokoju, botuje - jego sprawa.
Owszem - jego sprawa. Ale gdyby to byl jakis leszczu to bym olal... Ale senior tutor - jeszcze w filmiku gdzie wszyscy widza... eee to juz przeginka. Od tuturow , senior tutorow wymagam uczciwosci wiec pietnuje tych co oszukuja i w jawny sposob lamia zasady do ktorych bronienia sami sie zobowiazali.
Albo jest sie uczciwym wszedzie - albo nigdzie.

Pozdro.
stary 04-10-2007, 12:38   #32
Jeffray
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 04 2007

Imię: Jeffray
Profesja: Elite Knight
Świat: NERANA
Poziom: 173
Skille: 96
Poziom mag.: 9
Król smiech

Noobem jestes ze zamiesciles ten film na ktorym ewidentnie uzywasz bota. Typ w jednej sec zaklada ssa, m ringa jeszcze do tego wali sd Moge sie zalozyc ze ta sama arene ktora robiles nie uda ci sie drugi raz zrobic bez pomocy bota
Jeffray jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 04-10-2007, 13:24   #33
Hugo
Użytkownik Forum

Hugo's Avatar

Data dołączenia: 05 12 2005
Lokacja: Tarnów

Domyślny

Cytuj:
Owszem - jego sprawa. Ale gdyby to byl jakis leszczu to bym olal... Ale senior tutor - jeszcze w filmiku gdzie wszyscy widza... eee to juz przeginka. Od tuturow , senior tutorow wymagam uczciwosci wiec pietnuje tych co oszukuja i w jawny sposob lamia zasady do ktorych bronienia sami sie zobowiazali.
Albo jest sie uczciwym wszedzie - albo nigdzie.

Pozdro.
Nie poprawiałem ci braku polskich znaków ;p.

Poza tym to naprawdę jest jego własna prywatna sprawa.
I nie porównujmy botowania do złodziejstwa, to jest tylko gra.
Pomijając to, co byś zrobił, gdybyś zobaczył jak ktoś wynosi batona z supermarketu? - ja bym nie informował ochrony mimo wszystko ;p.
Hugo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 04-10-2007, 13:37   #34
Shokei
Użytkownik Forum

Shokei's Avatar

Data dołączenia: 22 01 2006
Lokacja: Białystok

Stan: Niegrający
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Askara
Poziom: 174
Domyślny

<irony mode on> Gz anyway szybka ręka </irony mode off>

Ostatnio edytowany przez Shokei - 04-10-2007 o 13:38.
Shokei jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 04-10-2007, 13:49   #35
Eroy
Użytkownik Forum

Eroy's Avatar

Data dołączenia: 01 10 2007
Lokacja: Konin

Imię: Fensen
Profesja: Sorcerer
Świat: Keltera
Poziom: 58
Poziom mag.: 51
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jeffray Pokaż post
Noobem jestes ze zamiesciles ten film na ktorym ewidentnie uzywasz bota. Typ w jednej sec zaklada ssa, m ringa jeszcze do tego wali sd Moge sie zalozyc ze ta sama arene ktora robiles nie uda ci sie drugi raz zrobic bez pomocy bota

Ja juz to załatwie

www.egzotica.pl -EgZotIcWorld

Old Native back
Eroy jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 04-10-2007, 16:35   #36
Soulmann
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jeffray Pokaż post
Znajdź mi taki moment na filmie, w którym robię wszystko naraz. Jest to niemożliwe z przyczyn technicznych - klient tibii przyjmuje tylko jedno polecenie naraz, widać to doskonale gdy np. chcesz zdjąć jakiś element equ (np soft bootsy) i zrobić krok do przodu w jednym momencie.

Ja swoje, a Wy dalej swoje. Jakbyście raczyli pomyśleć logicznie, to zrozumielibyście, że nie ma powodu, żebym musiał się obawiać ewentualnego przyznania się do używania bota. Bana nie dostanę, bo ani filmy, ani ss'y, ani posty na forach innych niż te na tibia.com nie mogą być traktowane jako dowód, więc po co? Na reputacji u osób, które na siłę starają się popsuć moją opinię wcale mi nie zależy, więc może jakieś inne powody? Ja takowych nie dostrzegam, i jakbyście raczyli trochę pomyśleć, to może by do Was dotarło, że ewentualne kłamstwa z mojej strony byłyby tu bezcelowe.

No ale cóż, Polak wie lepiej. Jeśli ktoś robi coś lepiej od niego to automatycznie oznacza, że musi używać do tego jakichś 'czitów'.
Nim zaczniecie kogoś osądzać, zacznijcie od siebie, a jeśli okaże się, że jesteście naprawdę czyści - polecam pierw pomyśleć 300 razy, czy aby na pewno osoba, którą zamierzacie oczernić, w 100% sobie na to zasłużyła.

Dodam jeszcze, że polecam myszkę Logitech MX1000. Jeśli ktoś z forumowiczów ją posiada, to zapewne zrozumie jak mogłem na arenie być tak szybki.

@Sir Dark Archeon
Tak przyczepiasz się mojego statusu senior tutora, tymczasem w Twoim forumowym profilu dostrzegłem takie coś:
Kod:
Pozycja:
    Tutor
To nadal aktualne, że tak zapytam? = ) Chyba nie bardzo, bo ktoś posiadający criminal record (tak, mówię o Twoim namelocku) nie bardzo może być tutorem. Czyżby strata pozycji aż tak bolała, że teraz próbujesz wszystkim wmówić, iż na nią nie zasługują? Nie wiem, nie wnikam, w przeciwieństwie do Ciebie i kilku innych osób bez niezbitych dowodów nikogo nie oczerniam.

Pozdrawiam.
stary 04-10-2007, 16:45   #37
X3r3mon
Guest

Domyślny

Oops Please Delete post

Ostatnio edytowany przez X3r3mon - 04-10-2007 o 16:47.
  Odpowiedz z Cytatem
stary 04-10-2007, 17:54   #38
Sir Dark Archeon
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Soulmann Pokaż post
Znajdź mi taki moment na filmie, w którym robię wszystko naraz. Jest to niemożliwe z przyczyn technicznych - klient tibii przyjmuje tylko jedno polecenie naraz, widać to doskonale gdy np. chcesz zdjąć jakiś element equ (np soft bootsy) i zrobić krok do przodu w jednym momencie.

Ja swoje, a Wy dalej swoje. Jakbyście raczyli pomyśleć logicznie, to zrozumielibyście, że nie ma powodu, żebym musiał się obawiać ewentualnego przyznania się do używania bota. Bana nie dostanę, bo ani filmy, ani ss'y, ani posty na forach innych niż te na tibia.com nie mogą być traktowane jako dowód, więc po co? Na reputacji u osób, które na siłę starają się popsuć moją opinię wcale mi nie zależy, więc może jakieś inne powody? Ja takowych nie dostrzegam, i jakbyście raczyli trochę pomyśleć, to może by do Was dotarło, że ewentualne kłamstwa z mojej strony byłyby tu bezcelowe.

No ale cóż, Polak wie lepiej. Jeśli ktoś robi coś lepiej od niego to automatycznie oznacza, że musi używać do tego jakichś 'czitów'.
Nim zaczniecie kogoś osądzać, zacznijcie od siebie, a jeśli okaże się, że jesteście naprawdę czyści - polecam pierw pomyśleć 300 razy, czy aby na pewno osoba, którą zamierzacie oczernić, w 100% sobie na to zasłużyła.

Dodam jeszcze, że polecam myszkę Logitech MX1000. Jeśli ktoś z forumowiczów ją posiada, to zapewne zrozumie jak mogłem na arenie być tak szybki.

@Sir Dark Archeon
Tak przyczepiasz się mojego statusu senior tutora, tymczasem w Twoim forumowym profilu dostrzegłem takie coś:
Kod:
Pozycja:
    Tutor
To nadal aktualne, że tak zapytam? = ) Chyba nie bardzo, bo ktoś posiadający criminal record (tak, mówię o Twoim namelocku) nie bardzo może być tutorem. Czyżby strata pozycji aż tak bolała, że teraz próbujesz wszystkim wmówić, iż na nią nie zasługują? Nie wiem, nie wnikam, w przeciwieństwie do Ciebie i kilku innych osób bez niezbitych dowodów nikogo nie oczerniam.

Pozdrawiam.
Haha...
No wiec poczytalem sobie cos o twojej super myszce.. No i niestety .. . Nadal nie widze mozliwosci bys majac taka myszke zrobil to co widac na filmie.
Wyraznie na filmie widac jak niejednokrotnie zamieniales "automatycznie" ringi i ssa. Ciekawi mnie jakim cudem udalo ci sie z taka regularnoscia te ssa zamieniac i mringi. Za kazdym razem po zniknieciu starego ssa czy m ringa nowy sie pojawial w czasie duzo krotszym od sekundy. Co wiecej - przynajmniej 3x widac jak w krotkim odstepie czasu po sobie zamieniasz ssa i m ringa - skoro twierdzisz ze zakladales kolejne ssa myszka majac kursor przygotowany znowym ssa na miejsce starego, to oswiec mnie skad wiedziales ze mring sie wlasnie konczy i to m ringa mussiz zalozyc a nie ssa?
Zaraz mi powiesz ze zliczales kazde hity - i wpamieci liczyles ile ladunkow pozostawalo na ssa i na m ringu - gratuluje ciekaw jestem jakim cudem to robiles jak moby comba bily i nie ma prawie szans policzyc ile hitow sie dostalo.
Co wiecej - na koncu po zabiciu obliveratora zmeiniles ssa - po co? Co wiecej - przed wyjsciem z komnaty po zabiciu ostatniego moba byles dalej "podpalony" mring ci sie skonczyl i bot ci automatycznie zmienil go na nowego.

Chlopcze - jestes zalosny. Jakc chesz klamac i wciskac komus swoje bajki - postaraj sie bardziej. Twoje wyjasnienia i tlumaczenia nie trzymaja sie kupy. Klamac tez trzeba umiec.

A co do tutora - owszem juz nim nie jestem za sprawa namelocka ktorego mi moi "kochani przyjaciele" zalatwili. Nie wiem tylko co to ma do tego ze ty oszukujesz. Ja za swoj blad zaplacilem - nie wiem czemu ty sie zapierasz i probujesz sie wykpic z oczywistej sprawy. Poza tym nie zarzucam ci nieprawdy w kwesti tego czy jestes czy nie jestes tutorem tylko tego ze jako takowy lamiesz zasady gry ktorych zobowiazales sie bronic.

A co do bana - coz niestety racja z powodu takich a nie innych przepisow nikt ci nic nie udowodni. Tobie i podobnym oszustom... . Nikt cie nie ukaze - doskonale o tym wiesz , bo inaczej bys nie zamieszczal filmu gdzie widac wyraznie ze uzywasz bota. Nie mniej ci co ten film ogladali sami widzieli i sami ocenili. Skoro nie da sie ukarac botera, to mozna go pietnowac.
Konczac ten przeciagajacy sie watek - zdanie prywatnej refleksji na twoj temat.
Na poczatku nic do ciebie nie mialem, kazdy gra jak lubi i w jaki sposob lubi i rozwija umiejetnosci postaci wedle swego upodobania. Nie zgadzalismy sie od poczatku - tak bywa. Nie mniej bylem wobec ciebie neutralny.
Ale po tym filmie i po tym jak tu w zywe oczy klamiesz straciles u mnie caly szacunek - jak to ktos wyzej napisal - jestes nobem.
Zal..
stary 04-10-2007, 18:03   #39
El.Drinio
Użytkownik Forum

El.Drinio's Avatar

Data dołączenia: 14 10 2006

Świat: Hiberna/Danubia
Domyślny

Gratz soulmann

I pamiętaj od je***** Trolli łeb się pie*****.

pozdro
El.Drinio jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 04-10-2007, 18:31   #40
Soulmann
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
(...)
Zaraz mi powiesz ze zliczales kazde hity - i wpamieci liczyles ile ladunkow pozostawalo na ssa i na m ringu - gratuluje ciekaw jestem jakim cudem to robiles jak moby comba bily i nie ma prawie szans policzyc ile hitow sie dostalo.
Skoro znasz odpowiedź, to po co stawiasz pytanie?
Cytuj:
Co wiecej - na koncu po zabiciu obliveratora zmeiniles ssa - po co? Co wiecej - przed wyjsciem z komnaty po zabiciu ostatniego moba byles dalej "podpalony" mring ci sie skonczyl i bot ci automatycznie zmienil go na nowego.
SSA miałem gotowy do nałożenia, nie wiedziałem kiedy skończy się poprzedni i jak tylko zobaczyłem, że zniknął - upuściłem nowy (byłem wpatrzony w poziom many i okolice szyji, że "demon padł" zobaczyłem z małym opóźnieniem).

"Bot" nie zmienił mi might ringa na nowego, to był wciąż stary, prawie już zużyty, którego chciałem wyczerpać do końca.
Cytuj:
A co do tutora - owszem juz nim nie jestem za sprawa namelocka ktorego mi moi "kochani przyjaciele" zalatwili.
Namelocka sobie sam załatwiłeś, wybierając nick taki a nie inny. Tutor powinien wiedzieć, jakie nazwy są legalne, a jakie nie. Z dwojga złego (tutor botujący/tutor nie znający zasad) wolałbym (tak, tryb przypuszczający) być tym pierwszym, bo o ile łamie on zasady świadomie, o tyle jednak wciąż je zna, a właśnie do tego ograniczają się jego obowiązki - dzielenie się swoją WIEDZĄ z innymi. Tutor nie znający zasad chyba nie ma czym się dzielić i najprawdopodobniej 'czitował' na teście.

Mógłbym odpowiedzieć Ci na reszte swoich super logicznych zarzutów, ale posłucham rady Drinio i nie będę karmił Trolla. Dodam tylko, że pan-były-tutor mógłby nauczyć się definicji słowa 'noob', bo trochę go nadużywasz (tak samo jak słowa "żal" zresztą, gdyż kończysz nim większość swoich postów w tym temacie).

Jeszcze jedno. Wyżej (wykładzik nt. tutorów nie znających zasad) był przykładem tego, co Ty robisz. Jeden film, w którym pokazałem coś, na co zapewne Ciebie by nie było stać (chyba, że z botem, o którym tak kwiczysz), wystarczył Ci, aby zrobić ze mnie:
- sharera
- bottera
- nooba
- szpanera
Sporo jak na kogoś, kto nigdy mnie nie spotkał ani w RL ani w grze, nie? Może dla Ciebie to jest normalne, ale dla mnie chore. Mógłbym w tej chwili zrobić dużo rzeczy, aby spróbować poniżyć Cię, tak jak Ty próbujesz poniżyć mnie, ale nie widzę po prostu sensu. Zauważ tylko, że Ci którzy ze mną grają, trzymają moją stronę. Oni mnie znają, wiedzą do czego jestem zdolny i ile w tej grze potrafię, Ty nie wiesz, niemniej to Ty masz najwięcej do powiedzenia. EOT z mojej strony, myślcie sobie co chcecie, jak już mówiłem nie zależy mi na opinii obcych ludzi, wystarczy, że mam dobrą u osób, które miały okazje mnie poznać.

Pozdro.
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania