|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2007
Lokacja: Toruń
Stan: Na Emeryturze
![]() ![]() |
![]() @up
Dla mnie Ty jesteś lamusem wielki ELO GaNgStA ZiOmJe I hOoLiGaNiE!11 |
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Stan: Usunięty
|
![]() Cytuj:
Niebiescy tak ot sobie nie podchodzą do ciebie, jak siedzisz na ławce i zaczynają bić, wyzywać, biorą na komende i załatwiają sprawe w sądzie - coś trzeba zrobić samemu. |
|
![]() |
![]() |
#23 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 07 2005
|
![]() Kiedy była moda na HWDP nikt jeszcze nie pisał tego przez CH. Co mnie to obchodzi jak jest napisane w słowniku ??
@Dark Horseman skoro Cie policja oklepała, widocznie miała powód ^^ tylko nie mów mi, że za darmo bo i tak nie uwierze... |
![]() |
![]() |
#24 | ||
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() @Dark Horseman
Wolę być już tzw. przez ciebie ,,cipką'' i dojść do czegoś, niż skończyć jako menel z butelką kelerisa w ręce i leżeć przy śmietniku. @edit No dobra, masz cel, ale nie wierzę, że go wykonasz nożowniku z osiedla. Takich jak Ty od razu bym zamykał w poprawczaku.
Ostatnio edytowany przez Davido16 - 07-10-2007 o 13:12. |
||
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: W domu
Stan: Aktywny Gracz
Imię: TibiaBot NG/BlackD Proxy
Profesja: Royal Paladin
Gildia: -
Świat: Fortera
Poziom: xx
Skille: xx
Poziom mag.: xx
|
![]() Cytuj:
Skad wiesz, np. czy nie mam jakichs pasji i czy nie daze do jakiegos wysokiego celu w zyciu? Nie oceeniaj po pozorach. Jestem jaki jestem, moze dla niektorych jestem tylko "haaaa nosi luzne spodnie, pali i pije, pewnie skonczy jako menel", ale cebula ma warstwy xD.
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Mam 16 lat. Jestem w dobrym liceum, pojde na studia. To wedlug ciebie 50% nastolatkow JEST menelami. Lubie uzywki, no i?Waznie, ze nie przesadzam? Powineli mnie za to i mialem sprawe, ze najebalem kolesia, ktory wyzywal mi matke. Co Ty bys zrobil, dobry obywatelu?
"Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona." A. Einstein Ostatnio edytowany przez Dark Horseman - 07-10-2007 o 13:18. |
![]() |
![]() |
#27 |
Kapłan Preclanski
|
![]() W takim razie 50% nastolatków JEST menelami.
I nie mówię tu o jednym piwie, czy szampanie w Nowy Rok. Właściwie nie ma żadnej określonej granicy. Aczkolwiek np.pierwsza paczka "szlugów" wystarczy... @Edit Co ja, dobry obywatel bym zrobił? Odpowiedziałbym mu, coś równie niemiłego (pod warunkiem że to on zaczął. Jeśli tak, to jest na równym poziomie co ty), a jakby on mnie zaatakował to bym mu dokopał w obronie własnej/sam poszedłbym na policję. @Edit2 I pamiętaj, że na większości używek jest napisane "powyżej 18 lat"
![]() Ostatnio edytowany przez Michoss - 07-10-2007 o 13:25. |
![]() |
![]() |
#28 | ||
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() @Dark Horseman
Pójdziesz jeśli: dożyjesz / skończysz szkołę / nie zostaniesz zamknięty / przyjmą cię. Więc pospieramy się czy będziesz studiował? @down Do skończenia przez ciebie liceum jeszcze ładnych parę lat, więc wszystko może się zdarzyć.
Ostatnio edytowany przez Davido16 - 07-10-2007 o 13:29. |
||
![]() |
![]() |
#29 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Elo,peace. Cytuj:
![]() |
#30 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Na nizszm poziomie to Ty co najwyzej jestes. Nie wiesz co to honor, w takim razie... Ja nie dam sobie wyzywac matki. @uzywki No i co z tego? Cytuj:
"Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona." A. Einstein Ostatnio edytowany przez Dark Horseman - 07-10-2007 o 13:34. |
||
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() @Dark Horseman
To, że jak Cię jeszcze parę razy złapią na gorącym uczynku (wystarczą 2 pobicia + używki), dostaniesz kuratora, a potem poprawczak. |
![]() |
![]() |
#32 |
Kapłan Preclanski
|
![]() "Honor" AHAHAHAHAHA!
Kto to mówi?! "Nie dam sobie obrażać matki" Ja, nie toleruję poważnie wyzwisk nikogo, kto ma niższe (A przynajmniej zachowuje się jakby miał niższe) IQ ode mnie. Zresztą, nie ma ich zbyt wiele, bo ja sam nie reaguje do innych agresywnie/nie prowokuję. Nawiasem, zaraz cię zaraportuję za prowokowanie do flame'a. Mam nadzieję że sam za to warna nie zgarnę. Miłego dnia.
![]() |
#33 |
Michail Fradkow
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.
Imię: Bysiu
Profesja: Elite Knight
Gildia: Death Assassins
|
![]() @Dark Horseman
Wg. mnie po prostu zlamales prawo robiac to co robiles. A jako, ze policja jest od tego by go przestrzegac mieli prawo zabrac cie na komende. Nie wiem dlaczego masz tu jakies zale. Moze najpierw do ludzi, ktorzy to prawo pisza? Chodz lepiej od razu do swoich rodzicow, o sztuke wychowania. @Topic Do policji nic w sumie nie mam, oprocz tego, ze przychodza na mecze wtedy gdy nic sie nie dzieje. A za pamietnych lat, mecze z Arka.. Amika.. to strzelali w tych co bronili stadionu i siebie.
![]() Ostatnio edytowany przez By$iu - 07-10-2007 o 13:40. |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2006
Profesja: Elder Druid
Świat: Aurora
Poziom: 47
|
![]() @Dark:
Popieram Cię. To samo bym zrobił na Twoim miejscu. Respect za to że wiesz co to honor. @topic: Pff... uważam że gdyby policja nie była taka przyp**rdalancka to by nie było tego skrótowca. |
![]() |
![]() |
#35 | ||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() |
#36 |
Kapłan Preclanski
|
![]() Ty masz prawo napisać swoje zdanie, a ja mam prawo ci odpowiedzieć, ale zauważ, że w moich postach nie pada ani jedno wulgarne słowo na ciebie, a ty już mówisz na innych że "to ci*ka" albo że "nie mają honoru".
Przestaniesz w końcu odpisywać? Bo ja ci obiecuję, że nie mam zamiaru się narażać, i to mój ostatni post w temacie. Miłego dnia, dowidzenia, dobranoc, wesołych świąt.
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Michoss:
Daruj sobie te komentarze... Wesołych świąt. Ostatnio edytowany przez Dragon96 - 07-10-2007 o 13:52. |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Stan: Niegrający
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() Jak sie dorobie duzych pieniedzy, to chcialbym zostac policjantem. Fajna praca, ale kiepskie pieniadze.
#39 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tylko mnie nie złap
![]() @PanKracy: Zależy no bo za biurkiem to najwyżej możesz na zszywkę usiąść ![]() Ostatnio edytowany przez Dragon96 - 07-10-2007 o 13:58. |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 12 2005
Lokacja: Bełchatów
|
![]() |
![]() |