|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2006
Stan: Zbanowany
Imię: Vademekium
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Cruel Hunters
Świat: Menera
Poziom: 150
Poziom mag.: 74
|
![]() Gratz Fajne Zdjęcia =]]] Oby tak dalej =]
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 10 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Haber Destroyer
Gildia: Qlimaxion
Świat: Libera
Poziom: 53
|
![]() ![]() ![]() Tu Pierwszy Demon do jakiego strzelałem ![]() ![]() a tu gorąca akcja bijemy sobie 101 EK (M Bombera) a on jak na złość uruchamia bota i dookoła nas pojawia się gromada noobów gotowych do zabicia każdego kto tylko się ruszy ^^ ![]() ![]() Tutaj <mały> huncik z przyjaciólmi z naszej wspaniałej gidlii ><Hail Unique>< ![]() A tu mały obrazek mojego domku ![]() ![]() A tu pan który sądził że przeżyje xD ![]() Próba zamachu na pewnego RP niestety zwiał nam na Boat i po zabawie :} ![]() Ostatnio edytowany przez Haber - 10-10-2007 o 23:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2007
Imię: Vollias Fegus
Gildia: Unique
Poziom: 86
Poziom mag.: 62
|
![]() Na nowe ssy przyjdzie czas
![]() ![]() Jakieś advance ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 60 lvl, a więc UE! ![]() ![]() "Pomagałem" kolegom. Był znami 110+ rp, więc all wyczyścił. ![]() ![]() A tu hydry, siedzieliśmy 1 h 10 min ![]() ![]() Jak pojawią się komenty wstawię moje hity z ue xd i parę ssów z questów. ![]() ![]() Edit @Haber Hehehe to z Lovusem fajne jest. Ująłeś mnie nawet w tym zamkniętym polu zanim zdążyłem dać loga ahahah. Dobrze, że magebomber nikogo nie zabił... Cya
![]() Temat o moim MSie ![]() Ostatnio edytowany przez Fegus - 10-10-2007 o 23:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik forum
Imię: Haber Destroyer
Gildia: Qlimaxion
Poziom: 53
|
![]() Jak coś się będzie działo to zrobie ss i dam na forum (kręce również filmiki na tibi cam
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
|
![]() Las komentów
![]() Odrabiałem soule i takie coś mi poleciało (łał): ![]() A teraz coś innego. Byłem na Edron kupić czar na ue i przy okazji testnąłem: ![]() A tu rekord ue (na 60lvl ![]() ![]() Questy: ![]() ![]() ![]() A tu ostatnio zrobiona Naginata (to bardzo tania rzecz, więc poszliśmy tylko żeby zrobić ![]() ![]() Koments blz ![]()
![]() |
#28 |
Użytkownik forum
|
![]() Siemka widzę że zaczęliście już wrzucać swoje foty ;P tez zapodam parę swoich
![]() Tu oto jedne z moich pierwszych ss ![]() ![]() ![]() No i dalej Już parę innych ss'ków z życia Trzepaka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mam nadzieje że się wam podobały jak coś to zapodam jeszcze kilka ![]() ~~~Hail Unique ~~~ |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Guest
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 06 2007
|
![]() ladne ladne gz trzepak
![]() haber jak mozesz podaj link do filmikow z pk ![]() Ostatnio edytowany przez bulamen7 - 11-10-2007 o 22:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2007
Lokacja: WrOcŁaW
Stan: Niegrający
Imię: Arkan Karakan
Profesja: Knight
Gildia: . . . . . .
Świat: Menera
Poziom: 91
Skille: 8*/7*
Poziom mag.: 7
|
![]() Fajne sski
![]() OGLADAJCIE MOJE SSKI I COMENTUJCIE COS http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=149054 |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 06 2007
|
![]() ladnie was z ta m bomba zalatwil ;/ widzialem film i mieliscie szczescie ze was nie zaczeli bic
![]() down http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/32079 http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/31631 Ostatnio edytowany przez bulamen7 - 11-10-2007 o 23:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
|
![]() Haber, albo ktoś inny dajcie linka do filmiku
![]() Edit http://youtube.com/watch?v=hQF4FbVxxAw Tutaj też macie. hahahahaha popatrzcie jak daję dyla hahahahaha (ten w czerwonym) buashsahshsahs PS: Teraz to jest śmieszne ale z free jakbym tam padł to bym w huj expa i magica stracil ![]()
![]() Temat o moim MSie ![]() Ostatnio edytowany przez Fegus - 11-10-2007 o 23:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Guest
|
![]() Moja jaskinia sexu i hazardu w Svargrondzie.
Wejścia strzeze Azor. A oto słyny Bar u Niepokornego. Zawsze w niedziele rolnik zdejmuje gumiaki i przebiera się w gajerek: Ostatnio edytowany przez Lekopafe - 12-10-2007 o 14:11. |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Trzepak
Dawaj więcej fotek ![]() Up hehehe Jak kupię pacca to wpadnę zagrać w pokera ![]() Ja narazie tylko to: ![]() ![]() ![]() A tu macie demon legi ![]() ![]() A tu nasz gh: Dół, o góry widać pokoik Montesika ![]() ![]() Parter: ![]() I góra: ![]() Edit: Aff coś mi się foty pieprzą ;p Cya
![]() Temat o moim MSie ![]() Ostatnio edytowany przez Fegus - 12-10-2007 o 14:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik forum
Imię: Poderir Ziro
Poziom: 48
Poziom mag.: 48
|
![]() y0
Z ostatniej chwili ![]() ![]() ![]() Potem ssy z all lootu ![]() Comment plz ![]() Cya Ostatnio edytowany przez Ziro - 12-10-2007 o 19:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zapraszam do komentowania
![]() ![]()
![]() |
#39 |
Użytkownik forum
|
![]() Nom tak wszyscy chcieli temat na forum tibia.pl i teraz nieliczni tylko tu zaglądają i wrzucają swoje ss
![]() może jak jutro znajdę wolną chwile to zapodam parę ss z banshe questa xD http://radomsko.lento.pl/uslugi-elek...ko,165925.html http://radomsko.olx.pl/uslugi-elektr...-iid-259201610 http://radomsko.olx.pl/uslugi-elektr...-iid-260997675 Ostatnio edytowany przez Trzepak - 06-10-2011 o 22:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Guest
|
![]() eno eno fajne ssy
niedlugo moze tam do was wpadne do unique ;pp |
![]() |