![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2004
Lokacja: Tychy
![]() |
![]() Jako, że wykorzystałem grafikę Khana w większości, jak i dlatego, że tematyka jest pod temat
![]() Oto i on: ![]() Tak po prawdzie to zrobiłem to w 15 minut skillując dla odświeżenia tematu ![]() Zdravim Mr. Rabbit |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2004
Lokacja: Piekło
Stan: Na emeryturze
Imię: Apocalipsa
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nova
Poziom: 63
Skille: 93+/75+
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() @Khan
No pięknie znów pokazałeś klase ![]() ![]() Pytanko: Mogę wykorzystać grafiki w tibii? Bo bez zgody autora nic z nimi nie zrobie ![]()
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Profesja: Knight
Świat: RL
|
![]() @up:
Luz. Bierz sobie. Tylko zamieść skriny. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2004
Lokacja: Stargard
![]() |
![]() Średni mi się podoba, co prawda nie wykonał bym lepszego i pewnie zaczną mnie tyrać "Odczep się od Khana". Ale mi się nie podoba, troche takie dziwne : P.
Ale to moje zdanie...
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() @Mr. Rabbit Wygląda cool. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() Czasami wydaje mi sie, ze gdy na tym forum zrobi sie 2 dobre rysunki, to potem juz kazdy twoj rysunek jest wyj....... chocby nie wiem jaki kijowy byl 0_o...
Nie chodzi mi o to, ze TE sa kijowe... Ale nie sa jakies nadzwyczajne... Ot, takie zwyczajne... Ale wydaje mi sie przesada, jak Unkown pisze "ZAJEEEEBIOOOZAAAA' ktos tam 'AAAAAAAA JAKIE SUUUPEEER' itd... A co w tym qzwa takiego? Nico, tylko nazwisko autora 0_o... Przydaloby sie zrobic taki test, zeby jakis nieznany user zamiescil rysunki tak naprawde narysowane przez Khana, sprawdzic commenty, a potem zeby Khan napisal ze to jego 0_o.. O ile zaklad ze po tym poscie posty by sie zmienily od razu w ZAAAJEEEEBIOOOOZAAAA chocby nie wiem co tam bylo narysowane?...
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Math:
Niestety masz racje. Cóż moze kiedys wprowadze taki plan w zycie i zobaczymy co ludzie powiedzą. Dopiero potem bedzie wtedy mozna mowic o obiektywnej ocenie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Sigil
![]() |
![]() Muszę się zgodzić z Mathousem. Zwykle twoje arty są świetne, ale te są "normalne", nie porywają. Co nie zmienia faktu, że robisz świetne arty
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2004
Lokacja: Tychy
![]() |
![]() A Wy znowu schodzicie z tematu...
![]() Kolejny temat zszedł z grafik na autora. Może tak pora się wziąść za ocenianie, podpowiadanie, sugestie i pomysły... Kiedy patrzycien a grafiki nie patrzcie na autora... patrzcie na grafiki i je oceniajcie... Fakt... Khan robi dobre grafiki, niektórym coś brakuje innym nie..., ale tak de facto to Khan ma inną zaletę... POMYSŁOWOŚĆ, której brakuje wielu profesjonalnym grafikom... Co z tego, że robi się coś na zlecenie... to jest proste. Wypełnia się czyjś pomysł, albo dla zlecenia wykonuje jakiśswój projekt. Khan natomiast przedstawia rysunki bez żadnych zleceń. Rysuje to co ma ochotę narysować, w dodatku robi to dobrze ![]() Mam prośbę... zakończcie tematy autorów... zacznijcie rozprawiać o grafikach (rysunkach)... Oceniajcie, podpowiadajcie co przydałoby się zmienić. Co wyszło dobrze, a co źle... eee... to taka krótka, drobna, mała... sugestia... Zdravim Mr. Rabbit |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() To brzmi pięknie. Ale weź poprawkę, że motyw z rysowaniem na zlecenie właśnie JA zainicjowałem. Poszukaj post "Wyzwanie!! (lol)!!" Tam masz moją kilkunastostronicową galerię.
|
![]() |
![]() |