|
Notki |
Grafiki Masz talent do grafik? Zamieść swoje prace tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() @up: Khan już dorabia
![]() ![]()
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2004
Lokacja: Wrocław
|
![]() Ja też zrobiłem swoją kartę ^^ Wieszok już nie musisz robić
![]() ![]() Niestety opis moze byc zryty, bo nie znam się na tych kartach Edit: Niech ktoś to skomentuje ^^ Plx Ostatnio edytowany przez Nightwalker - 23-10-2004 o 21:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2004
Lokacja: Tychy
![]() |
![]() Hmmm...
Pomysł na prawdę przedni ![]() ![]() ![]() ![]() A oto moje pomysły na karty, skoro ma być ich ponad 3 setki to może pomysły wejdą w życie ![]() - Jeżeli będziecie chcieli skorzystać z mojego Avatara, to jako opis proszę albo skrytobójca, albo bloker (ewentualnie Knight); - dodatkowa nagroda mogłaby być dla konkursu z nagrodą ![]() - Z Galerii Khana smoka i Rose Sworda dać!! Na razie tylu ![]() Zdravim Mr. Rabbit |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użyszkodnik
![]() |
![]() nowa seria kart wpakowana, zapraszam do zwiedzania, komentowania kart... lub czasopism
![]()
![]() |
#25 |
Nikt ważny
|
![]() łoł jestem na karcie i to na jednej z pierwszych kart
![]() "jakie to jest za***iste uczucie byc na takiej karcie " fajnie, dzięki tylko dwa pytania. Dlaczego moja karta ma taki kwardatowy obrazek? ;/ jak podesłałbym ci inny to byś wrzucił? i jeszcze jedno. Co to znaczy te napisy na karcie ze mną? nie znam sięna tego typu grach. Mógłby mi ktoś coś o tym opowiedzieć? ![]() P.S. przy kartach She_Devil oraz Zegenis wyskakuje mi błąd 404- jak sięniemylę oznacza nieprawidłowy link.
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użyszkodnik
![]() |
![]() @Hege: błąd przy She i Zagu poprawiony. Właśnie zauwarzyłem pare bugów przy twojej karcie więc je poprawie
![]() ![]()
![]() |
#27 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 07 2004
Lokacja: A czy to ważne ?
![]() |
![]() Spox
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Nikt ważny
|
![]() ![]() to tylko tak dla pokazania o co mi chodzi. niedługo go przerobie i dam ci na pw gotowy ![]() jeszcze jedno niewybaczalny błąd. napisałeś na karcie że jestem człowiekiem. otórz moje długie uszy wskazują, iż jestem z urodzenia elfem i jestem z tego dumny ![]()
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użyszkodnik
![]() |
![]() @Hege, sie wszystko załatwi jutro, ja musze się wyspać!!
![]() ![]() @Mela***_1: jeśłi pod "informacjami" kryje się brak X/X to informuje cię, że twoja karta jest czarem i takowych opcji nieposiada (Na dodatek wyrąbistym czarem, szkoda, że takiego niema ![]()
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Ok obejżałem karte, podoba mi się, a teraz poprawki:
Dr.UnknowN, czemu wszyscy zjadacie ostatnią literke ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...
|
![]() Cytuj:
Smoki powinny być okrutne, chytre, nieczułe i straszne. Ale coś ci powiem, czlowieku.... Smoki nigdy nie paliły na stosie, nie torturowały, nie rozpruwały na kawałki i nie nazywały tego moralnością. Terry Pratchett, "Straż! Straż!" ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 10 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() ja tez chce karte!! interesuje sie Call of duty jak wiesz co to
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2004
Lokacja: Jastrzębie Zdrój Kolor skóry: Biały!
Stan: Niegrający
Imię: Gieksa Jastrzebie
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 8
Skille: 23/25
Poziom mag.: 1
|
![]() ja też bardzo chcę być na karcie
![]() interesie sie: piłką nożna, historią, twórczością nienackiego i innych twórców Pana Samochodzika ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez djkuter - 24-10-2004 o 10:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2004
Lokacja: Ab'dendriel
|
![]() Wieszok według mnie to jest.............................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ......ekhm........................................ .................................................. .......FULL MEGA WYPAS. Jak byś mógł mnie tam zamieścić tylko zamiast damianek99 jak byś mógł dać Kele. Będe bardzo wdzieczny.
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() @Wieszok
No ładnie, ładnie... ale mówiłem ci, że jestem elfim MAGIEM, nie Knightem. :/ No i czemu jestem taki słaby? ![]() Ostatnio edytowany przez Shanhaevel - 24-10-2004 o 10:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użyszkodnik
![]() |
![]() @Baron, Dr: wiem o tych "bugach", już mam poprawione na kompie, zaraz wrzucam na server.
@Shan: tam pisze "elf knight", jak chcesz to zrobie puzniej 2 karte, ale daj inny rysunek ![]() ![]() @Baron: włąśnie nieprzepuszczam bo niemam, a w google mi nieznalazło ![]() ![]()
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() O karta z Hitmanem wymiata, tylko raz hitman napisane źle- przez 2 't'
![]() Najbardziej mi się podoba ![]() <edit> *******ony Lycos, nie chce Zegenis'a pokazać:| Ostatnio edytowany przez Dr.Unknown - 24-10-2004 o 11:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użyszkodnik
![]() |
![]() @up: napisałem na początku wielkimi literami, trwają prace na serverze, aktualizuje karty i usuwam bugi, więc zeg niechodzi bo się dobiero wczystuje
![]()
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
Stan: Zbanowany
![]() |
![]() Ja zgłaszam się jako chętny do bycia na karcie.
![]() Mam propozycję. W tle będzie jakiś napój (który, nie ukrywajmy, psuje czasowo trzeźwość) i moja karta będzie zmniejszać np. atak wroga o ileśtam procent przez ileśtam tur. A jeśli to nie przejdzie, to chcę być osobą leczącą inne członki (tfu... innych członków) armii, lub jakimś psychopatą co spala innych. Taka jest wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba!
![]() |
#40 |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() No to i ja poprosze o karte
![]() Ciekawi mnie jak wstawisz mojego Avatera do karty i jak to będzie wyglądać ![]() Na Mtg za bardzo się nieznam(tyle o ile przeczytałem z twojego poradnika i popatrzyłem na qumpli w szkole), ale opis mógłby by być w stylu, że muzyka poprawia staty innych potworów w twojej armii(a'la pieśń barda z BG). Nie wiem jak to ładnie ująć.
![]() |