|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2003
Lokacja: Gdynia
Stan: Na Emeryturze
Imię: Mike Dragonbreath
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Arcania
Poziom: 50
Poziom mag.: 46
|
![]() A ja mam na szczęscie, ze mnie nikt nie prosi o nic...no z wyjątkiem polaków co widzą po nicku że ja tesh jestem z Polski..
wtedy daję im jakieś śmiecie(wg mnie) scaly czy soldier helmety..czasami porzyczę kase na ten "pierwszy czar" czy coś takiego....z reguły jednak nie lubie pomagac bo większość osób jakie znam to pk i złodzieje...dużoo polaków jest takich.. =/ |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 02 2004
Lokacja: Gostyń
![]() |
![]() A ja robie takie dobre uczynki że poprostu nikogo nie pkuje
![]() ![]() NO dałem raz bratu jak przyszedłna maina 500gp,long sword,wolf tootch chain czy jakos tam i chyb to wszystko. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() A ja raz dalem Pabuhowi 100 gp bo powiedzial ze go spkowali...a jak bylismy w dp bo chcialem mu to dac to on mnie glupi (CENZURA WLASNORECZNA) zablokowal i kazac dac mu wszystko co mam...EEEECH juz to pisalem na tym forum ale widzicie-nie ufajcie zbytnio ludziom!!!
Aha i jeszcze mam zamiar dac koledze kilka hmmow za darmo ale jeszcze sie nie spotkalismy ![]() No i widzialem 8lvlowca na czerwonym i milosiernie go nie dobilem ![]() I kilka razy rozdawalem fooda... A JAK BEDE MIAL WYZSZY LVL TO UWOLNIE ETERNIE OD PRZEKLETYCH PK!!!!BUAHAHAHAHAHHA!!!
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2004
Lokacja: a gdzie mieszkaja krasnoludki?.. hopsa-sasa ! hop-sasa!
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() To jak już jesteście tacy chojni to bardzo prosze abyście
dali mi jakąs zbroje albo cluba bo mam 10 lev i jestem magiem a ledwo mam kasy na podstawowe czary w tym momencie nie mam nawet 100gp ![]() Prosze o pomoc!! Kontakt: -gg:4837606 -I oczywiście tibia Jackiew;VAloria;Carlin;10lev mag |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2004
|
![]() duzioooo dobrych uczynków (nie chce mi sie liczyć
![]() hehehhe kiedyś gosciu do mnie "kill me plz" walnol mnie to go zabiłem a on "thx" to ja na to "np" ^^ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
Stan: Niegrający
|
![]() Ja też zrobiłem dużo dobrych uczynków: nie zabiłem kilku(nastu) low-lev, którzy mi zabijali stworki treningowe... Poza tym ostatnio dałem trochę grosza biednej kobiecinie na dworcu w Katowicach
![]()
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2004
Lokacja: Iława
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() teraz sam żebram ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Pszczóki
Stan: Aktywny gracz
![]() |
![]() Ja zawsze ludziom pomagam (choć mam niski lev bo 14
![]() ![]() *******POLACY MUSZĄ SOBIE POMAGAĆ******** |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2003
Lokacja: Elblag
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Brzozqs
Profesja: Paladin
Świat: Secura
Poziom: 23+
Skille: 65/50
Poziom mag.: 8+
![]() |
![]() Daje kase na Karitas na obiady dla biedych dzieci
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2003
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Całkowicie wyposażyłem kilku polaków, zrookowałem jedneko pk, zlurowalem gs-a pod brame miasta jak kolega nie mogl sie lognac
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 02 2004
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() Ja spotkałam chlopaczyne na 6 lvl'u - popatrzylam na jego konto i ujarzałam 10 deadów, wiecznie wpadał w tarapaty. Zaoferowałam mu wsparcie i porady. Zaopatrzyłam go w sprzęt (p-set, spike sword, dwarven shield i dark helmet) i łaziłam z nim przez 3 dni jako obstawa. On lał wszystko, a jak nie dawał rady to mu pomagałam. Nie raz uh'ałam. I tak w te 3 dni dobił do 20 lvl'u. Teraz musi skile potrenować bo ma marne. Za szybko ciut expił.
|
![]() |
![]() |