|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
|
![]() tjaa moze masz racje ^^ lolz tylko 5 capa roznicy xD to nic
![]()
"Nie każde złoto jasno błyszczy, nie każdy błądzi, kto wędruje, nie każdą siłę starość zniszczy, korzeni w głębi lód nie skuje, z popiołów strzelą znów ogniska, i mrok rozświetlą błyskawice. Złamany miecz swą moc odzyska, król tułacz wróci na stolicę..." J.R.R Tolkien
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: gdansk
![]() |
![]() Chyba sie jednak na tą twoją Aldore przeniose
![]() Xantera to kraina noobow 26 lvl zabil druida 10 lvl bo myslal ze mam uhy...a nawet na to many nie mam ;/ mam dosc tibii stracilem g shielda przy tym jak nie masz nic przeciwko to przelaze na aldororke |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2004
Lokacja: Wygnajewo
|
![]() fajne to z cycem ;]
Ostatnio edytowany przez johnnny_b - 06-11-2004 o 16:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2004
Lokacja: Wygnajewo
|
![]() po pierwsze widac ze z lapy on nielal tylko z czarow ...
a zkad wiesz ze on dopiero w nasteppnym screenie pokazal go jak leje ,moze ten bh byl drugi co zabijal? moze sie myle .cya |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
|
![]() No a teeraz niespodziewany adv w shieldingu
![]() ![]() ![]() 20/23 Druid!
"Nie każde złoto jasno błyszczy, nie każdy błądzi, kto wędruje, nie każdą siłę starość zniszczy, korzeni w głębi lód nie skuje, z popiołów strzelą znów ogniska, i mrok rozświetlą błyskawice. Złamany miecz swą moc odzyska, król tułacz wróci na stolicę..." J.R.R Tolkien
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
|
![]() gratz tego beholdera. Ale jak to się zrobiło z tym cyclopem?
![]() |
#27 | |
Zbanowany
![]() |
![]() Cytuj:
eeee a mi sie zdaje ze on poprostu tam wlazl ![]() da sie bo dzis probowalem ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
|
![]() Poprostu jakos tak wyszlo ^^ no ale fajnie ze sie podoba
![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2004
Lokacja: Przed kompem:)Yeah Słucham: Myslovitz:)
![]() ![]() |
![]() Calkiem ladne i fajne sski
![]() ![]()
![]() |
#30 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 11 2004
|
![]() Nie chcąc sie chwalić (lecz właśnie to robie
![]() ![]() Dla mnie to był wyczyn bo dobiero co zacząłem sie tym interesować. Ja gram na Azurze więc może tam są słabsze behy ???? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ehh... przed chwila bylem na triangle tower quest(mam nadzieje ze to nie jest quest spoiling
![]() ![]() ----------------------------------------------------------------------------- Dzis mialem dodac adv w lvl i hunt na hunerach ale server mi odmowil posluszenstwa wiec bede dzis wieczorem albo jutro xD
Ostatnio edytowany przez Dwarf - 10-11-2004 o 15:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2004
|
![]() ja beho zsolowałem na 10 lvl
![]() ![]() expie w ab na sliamch i ghulach, rotach też, czasami skeletony |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wkoncu... nowa porcja Ss! Nie ma tych z hunta na hunterach
![]() To dla tych co niewidzieli Black Sheepa ![]() ![]() Adv w lvl ![]() ![]() Tu mial byc ss 32 mlvl ale gdzies mi wsiakl ^^ Teraz krociotka wyprawa na 3 Fire Devile (Not QS) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mam nadzieje ze sie Wam podobalo ![]() ![]() cya!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak obiecalem nowe ss
![]() ![]() Oczywiście niezbedny Utana Vid ![]() ![]() Yellow HP cienki kolo ![]() ![]() Koncoweczka jego nedznego zycia xD ![]() Loot... Bosh poprzednim razem mialem 1gp i cos w bagu a teraz... -.- ![]() Comment plx ! ![]() ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zbanowany
![]() |
![]() eee czy o tego kumpla z rl co ci nie dowierzal chodzi o mnie ?
ja ci wieżylem bo na niewidzce spokojnie go zsolujesz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
|
![]() hehe teraz sie nie wykrecaj
![]() ![]() ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
|
![]() Oto najświeższy adv... brak hmm to na zwykle dwarfy
![]() ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
|
![]() Lolz... pozbierałem ssy do kupy
![]() ![]() 14 lvl xD ![]() mlvl 1 ten root tak kolesia zjechal do red hp ;D ![]() Tuz po chwili dist ![]() ![]() Jeszcze jeden ![]() Ale mnie cyc dorwał ![]() ![]() Tutaj jakis niecaly dzien przed dedem ![]() ![]() 13 lvl xD i jakis ziom sie przyplatal... ![]() No tutaj troche "szczał" i mlvl 6 ![]() ![]() 4mlvl... wiem, wiem ze nudne ![]() ![]() Tutaj juz troche starsze zdjatka lvl 10 omg ![]() Dawnych wspomnień czar... Ahhh ![]() ![]() ![]() lvl 11 gdzies sie znalazl... A w tle bardzo ladny napis ![]() ![]() LOL nawet tego niezauwazylem ![]() ![]() Arght... lvl 12 -.- (Juz koncze w8) ![]() ![]() Mlvl 5 ![]() Ufff zbawienie nadeszło ! ! ! KONIEC xD Mam jeszcze mase zdjec jak maltretowalem "kłóliczki" ![]() ![]() No działa ![]() Down : BUAHAHHAHAHAH LOL RTOFL muahahhahha o bosh co za lol omg -.- buahha co za koles ... idz do okulisty kolo jak nie widzisz kurde kolo mnie dobil ![]()
Ostatnio edytowany przez Dwarf - 09-01-2005 o 16:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 01 2005
|
![]() nie wiem wogle o co biega (do dupy)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Niewazne...
|
![]() Cytuj:
![]() |
|