|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2007
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
|
![]() A tak jakoś mi się nudziło i zrobiłem drugą część
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KOMCIĆ!
Ostatnio edytowany przez Logo-90 - 01-12-2007 o 15:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
|
![]() -double post- (ale to przez brak commentów
![]() ![]() ![]() 3 część ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ALE TYM RAZEM KOMCIĆ!!! ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 11 2007
Imię: Szalony Palladynek
Profesja: Paladin
Świat: Menera
Poziom: 20
Skille: slabe
Poziom mag.: 6
|
![]() kapitan mysli: yes,yes,yes <--to mnie normalnie zabilo
![]() a tak wogle niezly pomysl z tym rozmyciem(efekt szybkosci) rob dalej tego fake'a! co sie stanie z bladerem????czy zginie od tego lecacego noza? |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2007
|
![]() Fake ciekawy, jednak fabuła rozwija się bardzo wolno. I raczej nie sądzę żeby kapitan powiedział "wszystko ok?". Nawet ładna sklejka. Czekam na next part, tylko się postaraj żeby w 4 części ten nóż wreszcie do niego doleciał
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
|
![]() Next part:
4 część ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Informuję tylko, że to nie koniec ![]()
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2005
Lokacja: Kalisz
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() 7/10
Fabuła - bardzo ładna i ogólnie fajnie się ogląda. Grafika - ogółem ładna, ale te efekty gimpowe są słabe. Outy - bardzo ładne zwłaszcza kapitana. Błąd - kapitan nigdy by nie narzekał i szedł by najszybciej. Chyba, że to jakaś ciota. Podoba mi się ogólnie ten fake.
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
![]() |
![]() Szacun, że po dwóch komentach zrobiłeś next parta ;], też to przeżyłem ;</
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
|
![]() OMG. Miesiąc później ;p Mam nadzieję, że to już się nie powtórzy
![]() Next part: 1. ![]() 2. ![]() 3. ![]() 4. ![]() 5. ![]() 6. ![]() 7. ![]() 8. ![]() 9. ![]() 10. ![]() Wiem, że mało. Wiem, że głupie. Wiem, że gorszego być nie mogło. "Mroczne Miecze" - wiem, że to głupie Wiem, że od h... błędów graficznych... zresztą ortograficznych pewno też ![]() Komentarze albo zadzwonie pod 666 (Precel)!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 12 2007
Lokacja: Tarnów
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Rookstayer
|
![]() zajefajna fake najbardziej w tym to mi sie fabuła wykonanie też
![]()
![]() |
#33 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 06 2007
Lokacja: Elbląg
Imię: Nie gram ale lubie fake
Profesja: Knight
Gildia: Nie gram
Świat: nie gram
Poziom: 67
Skille: 98
Poziom mag.: 35
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 08 2007
Lokacja: Puławy
Imię: Rycerz Niebios
Profesja: Knight
Świat: Galana
Poziom: 12
Skille: 50/50
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() Super Fake,Fabuła niezła no Hehehe "Mroczne miecze" Teleportacja jak w DBZ
![]() 8/10 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
|
![]() 6 part:
1. ![]() 2. ![]() 3. ![]() 4. ![]() 5. ![]() 6. ![]() 7. ![]() 8. ![]() 9. ![]() Kumcić. Wiem, że efekty są bleeee. Dopiero sprawdzam jak działa gimp ;p Ostatnio edytowany przez Logo-90 - 09-03-2008 o 21:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
|
![]() REKRUTACJA:
Outfit + Name + Opis = Tajemniczy gościu z wyspy (najlepiej out przerobiony z ![]() Potrzebny do następnej części (czyli szybko sie pojawi ;P) Jeśli nikt się nie zgłosi zrobię sam gościa. Wysyłać na pw. Ostatnio edytowany przez Logo-90 - 30-12-2007 o 18:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2007
Lokacja: Świnoujście
Imię: Mama i jaa
Profesja: Paladin
Gildia: Mama i tyy
Świat: Morgana
Poziom: 007
Skille: 65/39
Poziom mag.: 5
|
![]() Na razie jest nawet nieźle te efekty pod koniec są okropne. Popracuj nad nimi. Daje 7+/10
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
|
![]() Eeee... ummm... emmm... uhmm... Joł! ^^ Po jakże długim czasie mej nieobecności (rotfl) powracam!
![]() Oto drugi "Akt" Attack on Island! Jest w nim pełno zmian, można powiedzieć, że będzie to całkiem nowy Fake. Proszę żebyście powiedzieli mi, czy widać poprawę w moim "fejczeniu" patrząc na pierwsze i dzisiejsze odcinki? ( W tym poście pokażę jeszcze parę obrazków z poprzedniego aktu, będzie widać 'przedziałkę' ) 1. ![]() 2. ![]() 3. ![]() 4. ![]() 5. ![]() 6. ![]() 7. ![]() 8. ![]() 9. ![]() 10. ![]() 11. ![]() 12. ![]() 13. ![]() 14. ![]() 15. ![]() 16. ![]() 17. ![]() 18. ![]() 19. ![]() 20. ![]() 21. ![]() 22. ![]() __________________________________________________ (Dokładnie tu jest przerwa ^^... długa przerwa...) 23. ![]() 24. ![]() 25. ![]() 26. ![]() 27. ![]() 28. ![]() 29. ![]() 30. ![]() 31. ![]() 32. ![]() 33. ![]() 34. ![]() 35. ![]() 36. ![]() 37. ![]() 38. ![]() 39. ![]() 40. ![]() 41. ![]() 42. ![]()
![]() |