|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
|
![]() Eeee tam.. 50 Distek do 15 LeveL'a jest spoko.
Jak chciałem iść na Slimy,użyłem czar iii: ![]() Mała sklejka hitów na Slimach ( sorry X-Anylon :> ![]() ![]() Wbiłem 13 Poziom ![]() ![]() ![]() Tutaj chciałem do mojego domku tylko ze mi pare małych dup tego nie pozwoliło... Musiałem ich pojedynczo rozwalać.... Jeden był wolny i łatwo go rozwaliłem: ![]() Ta pierwsza mała dupa mnie wrobiła bo ta "aks" dała mi LAGI !! I Prawie by mnie nie było. ![]() Ale jak ich już Roz&%!$+* mogłem wreścię do domku.. Ale jak już byłem koło domku zobaczyłem ze małe dupki trochę podpalili mój domek i ze zapomniałem klucza ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jutro znowu będą SS'ki BB ![]() Prawie wszystkie Blendy Ortograficzne poprawiłem !! ~Your Szymon
\|||/ (o o) ,----ooO--(_)-------. | nie karmic.............| | TROLLI!................| `--------------Ooo--` |__|__| || || ooO Ooo A Czesio to nie troll !! ![]() Ostatnio edytowany przez Derius - 25-10-2007 o 19:20. Powód: Prawie wszystkie Blendy Ortograficzne poprawiłem !! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
|
![]() Temat no nie genialny ,ale myślę że się rozkręci.
Z ss'a na ss temat wygląda lepiej ssy może nie porywające tak jak Yakooba ,ale coś w sobie mają.Na początku było kiepsko no ,ale szybko się uczysz no niestety musze to powiedzieć chociaż mówiłeś ,że nie można tego krytykować. Twoja ortografia psuje cały temat !!! Myśle ,że ją poprawisz będę oglądał twój temat jak mi czas pozwoli. Narazie GZ i dalej rób ss bo myśle ,że ten temat nie upadnie tak jak wiele innych po miesiącu. Pozdro Metos ![]() P.S Może narobiłem błędów ale się spieszę.A te błędy ort. to może sposób na komenty??
Gdy matka cie wnerwia wypróbuj na niej krzesło. Efekt? Natychmiastowy. ![]() 14:12 You see Qurewka (Level 8). She is a sorcerer. 21:03 Catt Tirek [18]: kto sprzeda rozdzke dla sorka z pradu Ostatnio edytowany przez Metos14 - 15-10-2007 o 21:26. Powód: ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 10 2007
Lokacja: Gdzie srasz?
Stan: Niegrający
Imię: Secret!
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Tez Secret !
Świat: nie powiem !!
Poziom: 666
Skille: 666/666
|
![]() Noo!! wreście poprawiłes błendy i temat dopiero teraz się zaczyna !!
Ciesze się na nastempne SS'ki ! Good Luck -Tomek- ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 02 2007
|
![]() Cytuj:
No jak widac ty ortografią też nie szalejesz ![]() Btw pisze sie błędy a nie błendy Pzdr 4analfabeta ;> Ostatnio edytowany przez Mruu - 15-10-2007 o 22:36. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2007
Lokacja: UK
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Harmonia
|
![]() Widzę że z ortografią u Ciebie tak jak z stylistyką. I za pewne jesteś dzieckiem które ledwo co skonczyło podstawówkę [o ile nie zaczęło]. Jeżeli zakładasz temat ' kubopodobny ' to naucz się pisać.
Zdjęcia zwykłe,opisy lipne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tylko 3 Screeny mam Lagi ledwo co pisze tego posta...
Ale po winem pożniej dać pare fotek ... Nie ważne niedługo mam Urodzinki ![]() Dobra tutaj SS'ki Lagi mam to po skillowałem ![]() Fajny Exp ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Walenie z bolt-ów sie nie opylało dla tego teraz tak ![]() ![]() Ok Styka @Kup.Se.Musk Niestety jak byś myślał ze naśladuje twój Temat to chyba sie mylisz :/:/Znaczy twój Temat mnie za inspirował zrobić ten Temat ale nie zgapiam go :S A problemy Ortograficzne już nie są takie duże jak na początku. ~Your Szymon
\|||/ (o o) ,----ooO--(_)-------. | nie karmic.............| | TROLLI!................| `--------------Ooo--` |__|__| || || ooO Ooo A Czesio to nie troll !! ![]() Ostatnio edytowany przez Derius - 25-10-2007 o 19:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2007
Lokacja: Bydgoszcz
Wpisy bloga: 8
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Elder Yakoob
Profesja: Elder Druid
Gildia: Quanto
Świat: Guardia
Poziom: 19x
Poziom mag.: 8x
|
![]() Nie lepiej jest dodać te 6-8+ screenów niż ciągle dodawać po 3? Oczywiście to tylko moja sugestia. Temat nie jest aż taki zły, przypomina mi trochę taki jeden wątek, ale to już Twoja decyzja, czy wolisz zgapiać , czy być oryginalnym. Dużym minusem tego tematu jest ortografia.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 09 2007
Imię: Frugos
Profesja: Elite Knight
Gildia: Polish Soldier
Poziom: 73
Poziom mag.: 7
|
![]() Fajnie sie zaczyna.
Dajcie Deriusowi spokój a nie jedziecie go za ta ortografie, bo on mieszka w Niemczech ![]() ![]() A oto parę fotek z mojego życia.... nie mam nowych bo komp miał rozsypkę ![]() Wypad z bro na ice witche ![]() Stare dobre czasy tzn kilka miech przed updatem ![]() ![]() Ziomki z guild , nudzilo mi sie i zorganizowalem wypad na questa. ![]() Ss wykonany po czyszczeniu bk , trafilem przy okazji qugamire roda i kto mowi ze pomoc nie poplaca ? ![]() ![]() Postaram sie zrobic jakies nowe pozdro ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
|
![]() No już niema Lagów i dużo po po expiłem i skillowałem.
Tutaj Awanse 14 i 15 Lev. 14 Poziom ![]() ![]() 15 Poziom ![]() ![]() ![]() Mały Debug ![]() ![]() ![]() ![]() Po wbiciu Leveli se tak skillowałem.. Robiłem se Arrowy i nagle: ![]() Było za dużo ludzi gdzie byłem to posłem gdzie indziej byłem tam tylko Minutke i : ![]() No dałem jutro dam więcej ![]() ![]() ~Your Szymon ![]()
\|||/ (o o) ,----ooO--(_)-------. | nie karmic.............| | TROLLI!................| `--------------Ooo--` |__|__| || || ooO Ooo A Czesio to nie troll !! ![]() Ostatnio edytowany przez Derius - 16-10-2007 o 21:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 10 2007
|
![]() No co tutaj powiedziec ?
FAJNE SCREENY DAWAJ WIENCEJ ![]() ![]() Temat mi sie bardzo podoba czekam na wiecej. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2007
Lokacja: Katowice
|
![]() A ja zycze powodzenia w expieniu i skilowaniu,mi sie temat podoba xD
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
|
![]() " Dzdzdziendobryyy nazywam sie Czesio, i-i-i dzienkuje za komenty"
Mam tylko 4 screeny bo ostatnio mam dużo do roboty... No i małe Lagi :/:/ Ale Postaram sie dziś coś dać. We środę mam urodzinki ale będe robić impreske w tą Niedziele-Sobotę. Dobra tutaj macie SS'ki 7 Magic Lev. ![]() ![]() ![]() 16 Poziom ![]() ![]() ![]() ![]() Wbiłem 55 Distek (teraz aktualnie 56 na expie wbity)I teraz expie do 20 Poziomu i będe znowu skillował do ok.63 Dystansu. ![]() Pożniej dam more ![]() ~Your Szymon PS. W Piątek idę z Qumplem (Frugos) Na Wyverny a w Niedziele na Dragony(Smoki). ~You Szymon 2 ![]()
\|||/ (o o) ,----ooO--(_)-------. | nie karmic.............| | TROLLI!................| `--------------Ooo--` |__|__| || || ooO Ooo A Czesio to nie troll !! ![]() Ostatnio edytowany przez Derius - 25-10-2007 o 19:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gratz dla Ciebie ladnie bijesz lvl i skile xD
Trzymaj tak dalej ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
|
![]() Thanks za komenty
![]() ![]() ![]() Nazbierałem dużo SS'ków ale teraz tez komentować.Jest to chyba wart komentować !! ![]() ![]() Dobra teraz daje te EsEs'ki ![]() Fajny Quest ![]() ![]() ![]() 8 Magiczny Poziom ![]() ![]() ![]() Z Qumplem mieliśmy iść na Smoki ale nic nie było wolnego ![]() ![]() To Giant Spider sie ubiło ![]() ![]() ,,Aua będzie Buba" ![]() ,,Bay Bay Maskaro!!" ![]() 57 Distek na PoH'u ![]() ![]() Teraz 3 Adwy z Level'a (Nie za dużo :>) 18 Poziom ![]() 19 ![]() 20 !!!(Desert Quest I'm coming!!) ![]() 80 Left :> Nowy zakup :> ![]() ![]() ![]() Moje 100k Exp !!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I robie Impreske jutro (w Niedziele)o której powino być o 15:00 ale jest teraz o 15:45 . BENDZIE DUZO PIWA,JEDZENIA I PRESENT TO NIE KONIECZNIE !!! Impre robie tam gdzie sie kupuje Food w Kazordoon!!NPC Maryza i chyba Jimbin ![]() Duzo konkursów o p-legi x-bowy noble arma itp. @Nox'Agressive Może podobny ale nie kopia :> ~Your Szymon ![]()
\|||/ (o o) ,----ooO--(_)-------. | nie karmic.............| | TROLLI!................| `--------------Ooo--` |__|__| || || ooO Ooo A Czesio to nie troll !! ![]() Ostatnio edytowany przez Derius - 21-10-2007 o 16:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 10 2007
|
![]() Ehh..nie kumam czemu nikt nie komentuje jego screenow...
Nie wazne dla mnie SS'ki super ![]() Dawaj wiencej SS'kow najwiencej tych z Huntow ![]() Pozdro PS. _/ Czesio _/ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
|
![]() Widze temat się polepszył już nie widze błędów ortograficznych ale czegoś nie ma.. ale nie wiem czego :>. Za temat daje 9/10 .
Gz oby tak dalej !! P.S yy fur bootsy dla palla ?Srry za głupie pytanie ale pierwszy raz widze palla z furkami przecież one spowalaniają.
Gdy matka cie wnerwia wypróbuj na niej krzesło. Efekt? Natychmiastowy. ![]() 14:12 You see Qurewka (Level 8). She is a sorcerer. 21:03 Catt Tirek [18]: kto sprzeda rozdzke dla sorka z pradu Ostatnio edytowany przez Metos14 - 20-10-2007 o 22:07. Powód: yy? |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ladnie lvl bijesz,postaram sie wpasc na impreze(jezeli znajde czas)
Powodzenia w dalszej grze!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2007
Wpisy bloga: 4
Imię: Cookly
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Ekipa Remontowa