|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Gladiatrus
Profesja: Elite Knight
Gildia: Boom Boom
Świat: Julera
Poziom: 83
Skille: 84/84
Poziom mag.: 7
|
![]() Taa boty sux ale jego problem, bedzie hack i bedzie plakal
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2007
Lokacja: SkO
Imię: Mike Infernus
Profesja: Elder Druid
Świat: Guardia
Poziom: 85
Poziom mag.: 56
|
![]() Ponieważ robiłem mało ss'ków tą postacią więc niemam zabardzo co z niej powstawiać. Lecz żeby niebyło pusto powstawiam pare zdjęć z moich postaci na furorze
![]() 29sorc hack ![]() ![]() Kilka fotek z 25knighta na którym już nie gram. 21lvl ![]() 4mlvl czyli ważna chwila w życiu każdego knighta. ![]() 24 lvl ![]() I loocik: ![]() ![]()
12:03 Rock Druid Lee [52]: jestem noobem 12:03 Rock Druid Lee [52]: i chuj ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
|
![]() Bez przesady z tymi botami nie one hakują no chyba że ściągniesz naprawdę jakiegoś podejrzanego. Ja osobiście nigdy nie zostałem hacknięty przez bota
![]() @Topic Fajnie że się wam podobają zdjątka ![]() ![]() Więc gram po nocach. Lecz gdy zmienie net zamierzam kupić pacc a więc będzie ciekawiej ![]() Mam nadzieje że temat będzie popularniejszy i będzie się wam coraz bardziej podobał
12:03 Rock Druid Lee [52]: jestem noobem 12:03 Rock Druid Lee [52]: i chuj ;p Ostatnio edytowany przez Yamaroo - 19-10-2007 o 20:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Poziom: 152
Skille: 92/84
Poziom mag.: 8
|
![]() [quote=Yamaroo;1702272]Bez przesady z tymi botami nie one hakują no chyba że ściągniesz naprawdę jakiegoś podejrzanego. Ja osobiście nigdy nie zostałem hacknięty przez bota
![]() Naprawdę śmieszysz mnie trochę swoimi wypowiedziami, nie chciało mi się cytować all więc wybrałem ten który mnie najbardziej rozbawił ![]() Do twoje świadomości każdy bot posiada syf, no chyba że sam sobie zrobisz owego w ten będziesz pewny że nic ci się nie stanie. Tak nawiasem mówiąc smuci mnie to że coraz większość polaków ma coraz mniej wstydu i nawet ss wkleja z botami......ehhh.....
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Bo ta wypowiedź miała być śmieszna ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2006
Lokacja: Osaka
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() *topic
Foty, no.. moga byc ![]() Ale pamietaj - !! boty som zue !! P.S. Dawaj dawaj ;d |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2007
Lokacja: Skarżysko-Kamienna
Imię: Zdzichu Szprycha
Profesja: Paladin
|
![]() Ale firefox popełnia mniej błędów.
A tak przy okazji. Jestem [CHAR]Zdzichu Szprycha[/CHAR], ziom z Guardii. Trochę zajmie moja wypowiedź więc nie pękać. Jestem ziomal z Guardii co już wyżej pisałem, dodam że jestem ziom z miasta Skarżysko. Skarżysko to moje miasto. A tak wracając do tematu, to nie da się ukryć że kolo to boter. Jego wykręty nic nie dadzą bo prawda jest znana wszystkim, bez wyjątku, ale to jego sprawa. Chce on botować to niech botuje, najwyżej będzie się potem z tego spowiadać przed najwyższym (o.Tadeuszem). Ja nie zaprzeczam, że sam też botuje, bo mam taki kaszaniasty net że gdybym nie botował to już bym wykitował. A teraz trochę RAPu: Bardzo lubię bota, lubi też moja dziewczyna, Ale nie lubimy, oj bardzo nie lubimy przeklinać, Jednak kiedy zobaczę pekera je***nego, To wtedy, oj wtedy nie wytrzymam... ... A tak wracając do tematu to nie wiem czy mówiłem ale screeny takie sobie, czekamy na screeny z jakiegoś expu. Wielkie Yo, bracie Yo! <<~~**Pokój wszystkim tibijczyką**~~>> PS. Pozdro dla Yeenx'a! Zioma z osiedla!!
![]() Ostatnio edytowany przez Zdzichu_Szprycha - 19-10-2007 o 22:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
|
![]() Oczekiwany 24lvl
![]() ![]() Ehh jednak musze dobić jeszcze 25 to będe sobie hmm robił ![]() @edit Od teraz zapisuję zdjęcia w lepszym formacie więc mam nadzieje że będzie się jeszcze lepiej oglądało ![]() Pozdro..
12:03 Rock Druid Lee [52]: jestem noobem 12:03 Rock Druid Lee [52]: i chuj ;p Ostatnio edytowany przez Yamaroo - 20-10-2007 o 11:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() 11 MLVL !!
![]() Teraz trzeba wbić 12 ![]() Komentować ludzie!!
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2007
Lokacja: Skarżysko-Kamienna
Imię: Zdzichu Szprycha
Profesja: Paladin
|
![]() A to ja [CHAR]Zdzichu Szprycha[/CHAR]
![]() oraz to: ![]()
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2007
Lokacja: Tarnów
Stan: Na Emeryturze
Świat: Elysia/Kyra
Poziom: 85+
|
![]() hahahahah zalowy jestes yeenx... wyjdz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
|
![]() I oto dalsze zdjącia z życia [CHAR]Yeenx[/CHAR]'a
26lvl ![]() ![]() ![]() 27lvl ![]() ![]() ![]() I na koniec aktualny stan postaci: ![]() Aktualnie mam zamiar iść dobić 30lvl i zacząć skillować ![]() Pozdro... ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zbanowany
|
![]() Jak bez bota to screeny muszą być...
I ta stamina jakaś dziko niska. Po ile godzin ty dziennie w te pixele grasz? |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tylko przez weekend tyle siedze hehe. Po jakieś 9 - 10 godzin dziennie
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2007
|
![]() dla mnie to raczej jakby bot grał wbił te 30+ sworda da tam broad sworda czy serpenta i na rotach botuje ... ale mgoe sie mylic. .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2007
|
![]() Up:
Wiadomo ze to BOT! Normalny czlowiek nie dal by rady chyba siedziec tyle przy kompie, chyba ze... jest sie totalnym debilem!? Sorry ze to pisze ale tak to wyglada ta cala sprawa ;d
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
O bozee a nawet jak bot to co was to obchodzi?? To moja sprawa. Z takim netem jak mam ja to byście już chyba zjedli monitor że tak powiem ![]() A najbardziej mnie denerwuje: BOT WIADOMO ZE BOT!! TAK TAK TO JEST BOT!! PRZEZ BOTA MIALES HACKA!! NIE GRZESZ!! ITPPPPPPPPPPPPPPPPPP Lepiej komentujcie zdjęcia a nie bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot, bot.
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 09 2007
|
![]() http://www.pskonejott.com/otc_displa...haracter=yeenx
Nom, tylko przez weekend po 10h :'< Żal, normalny człowiek by tego nie wytrzymał, poza tym ten nick, lol |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2005
Lokacja: Nisko
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Askara
Poziom: 30+
Poziom mag.: 30
|
![]() jak na tyle staminy to strasznie wolno expisz ;] ja mialem najmniej 29h a siedzialem po 12godzin dziennie wiec niewiem jak ty to robisz ;] tak jak ktos juz napisal "bot na rotach" bo jak inaczej ?
ps. ssy lipa ;] w dodatku na kazdym bot ... zycze hacka ![]() w dodatku wyniki z pskonejjott ;] to juz ladny cave bot bo niepowiesz ze 23 h to sam siedziales? BOT BOT BOT BOT ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez milibi - 22-10-2007 o 20:06. |
![]() |
![]() |