|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Lokacja: Hrubieszów
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Z nienacka:P
![]() |
![]() widzisz ja mam windowsa 98, w tym windowsie zmienia się iknoka folderu...
A co do MC to nie mam, od kąd dostałem haka...
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Lokacja: Hrubieszów
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2004
Lokacja: Przed kompem:)Yeah Słucham: Myslovitz:)
![]() ![]() |
![]() I czym tu sie chwalic, ze zabijasz bezbronnych ludzi ?
Jeszcze z kolegami... cwaniak. Idz sobie na Inferne jak chce Ci sie zabijac! A nie pekujesz biedakow!
![]() |
#25 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 08 2004
|
![]() Powiem jedno...
Ż A Ł O S N E Człowieku jeśli ty całe wakacje robiłeś skille i level żeby pekować i zrobić redskulla i to ci się udało na 11 levelu... Po co pisać W Y J D Ź @ith Jeśli jest lamowatym 30lev brazuca. Taaaa ![]() Myślałem że padne :tongue: By the way Jeśli kogoś trapujecie i was wyciągną, albo coś się bedą pytać powiedzcie jedno i wam dadza spokoj. Jakie jest to magiczne słowo? Zdradze wam ![]() BR? Ostatnio edytowany przez Thelarion - 27-10-2004 o 19:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Z nienacka:P
![]() |
![]() Cytuj:
Bezbronni ludzie nie biją z hmmów, i nie walą w ciebie z bełtów... Taki 49 elite knight to faktycznie był bezbronny jak go 11 knight zaczął walić... A co do inferny tam jest prościej pekowac... Skąd ktoś ma widzieć, że kogoś właśnie zpekowałem?? Miałem problem z dojściem z red skulem z foldy do depo w całości(kolega uhał mnie 7 razy), a w końcu i tak zwiałem do GH(wywalili mnie z gilid za pekowanie ![]()
![]() |
![]() |
#27 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
14:58 Warning! The murder of Lu Tiro was not justified. = LvL 19 15:25 Warning! The murder of Zestawik Marcuwy was not justified. = LvL 17 N/C Ostatnio edytowany przez Guzik - 16-01-2005 o 21:49. |
|
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 12 2004
Lokacja: Straszęcin
Stan: Aktywny gracz
![]() |
![]() Ja nie moge ale ty jestes tempy pomysl zanim kogos zabijesz szeddl sobie taki newbie na frost trolle zbieral kase przez 10 godzin zeby kupic sobie wymarzonego plate armora a tu przychodzi taki lol jak ty i zgona mu funduje pomysl czlowieku to nie boli
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 01 2005
|
![]() Co do brasilów to sorc o najwyzszym lvl w calej tibi jest własnice z Brazylji - Setzer Gambler. Więc br? też potrafi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2004
Lokacja: Chodzież...
Imię: Prince Xall
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Invisibles
Świat: Guardia
Poziom: 119
Skille: 100/80+
Poziom mag.: 21
|
![]() wlasnie wylacz druga tibie cheaterze , pk , ale nudne ssy , co z tego ze masz red skulla na 11 lvlu , co z tego powodu spusciles sie na kompa?? , a skille sa slabe na 11 lvlu mialem 56\56
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2004
|
![]() Nup
BR?