|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
|
![]() Sam grałem na Amerykańskich servach i wiem jak jest..
Niemieckie servy Serv----Ty Amerykańskie servy Serv------------------------------------Ty Wniosek? Jeśli ktoś ma dobrego neta to amerykańskie servery nie są takie złe,ale jest o wiele większe prawdobodobieństwo lagów itp. Od kąd gram na niemieckich serverach to lagi zdażają się b.żadko w przeciwieństwie do lagów z amerykańskich serverów Ludzie często też narzekają lagi,freezy kicki. choć 80% przypadków to jest ich zamulone łącze. Lecz CipSoft nie jest bez winy..i z tym się zgadzam
|
![]() |
#22 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
W innych grach np. Lineage lub Silkroad albo nawet w zwykłym bilardzie jest potrzebny szybszy internet ,ponieważ bez niego nie będzie dało się nawet wejść na serwer. Tibia w ogóle ma bardzo niskie wymagania sprzętowe ,bo w sumie czego oczekiwać od gry z grafiką 2d i animacjami gifo-podobnymi. I to są 2 duże plusy ,przez które graczy NIESTETY będzie przybywać coraz więcej ,a Cipsoft problemami z serwerami będzie się przejmować coraz mniej.
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2005
Lokacja: Gdynia
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Avari Aldaron
Profesja: Elder Druid
Gildia: Eternal Friendship
Świat: Grimera
Poziom: 133
Skille: 23/28
Poziom mag.: 74
![]() |
![]() Cytuj:
Poza tym na amerykanskich serwerach lagi i kicki maja wszyscy - polacy brazole i wszelkie inne nacje i nie ma znaczenia skad sie laczysz. I gwoli scislosci - sprawdzalem jakos gry na moim 2 Mbit laczu w domu - nie od Tepsy i na 15 Mbit laczu w pracy - tu i tu lagi i kicki. Wiec to nie wina mojego neta tylko serwerow Cipsoftu, ewentualnie laczy pomiedzy ISP cipsoftu a serwerami gry.
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2007
Lokacja: Lublin
Stan: Niegrający
|
![]() Popieram cie w 100% u mnie na Harmonii niema takich problemów i całe szczęście ale też odczuwałem kiedyś takie problemy z lagami przez 2 tyg+. Cipsoft zarabia only kase na Pacc i nie inwestują w serwery ja wolałbym już kupienie nowych silników żeby to było stabilniejsze i żeby każdy mógł spokojnie grać niż kolejny durny uptade , który pogrąży którąś profesje i znowu będą spory , a tak to każdy będzie miał w miare równe szanse bez lagów i na dobrze działających serwerach.
![]() żółto-biało-niebiescy :> glory Motor Lublin To oni coś dla mnie znaczyli na Hibernie: Rothes, Haveders, Devilen, El Maverick, Cinek, Macieki i wielu innych, których już nie pamiętam... To oni sprawili, że wróciłem do gry tym razem na Harmonii: Sorceser of Darknes (dawniej Malakashi Knight), Thon Neen, Ashi Bubeika, Dadan the Knight, Chorazy Veston, Bufer, Thorow Varen i wielu wielu innych (oni wiedzą, że to ich też dotyczy) |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 10 2007
Stan: Na Emeryturze
Świat: Refugia
|
![]() Jak dla mnie autor tego postu ma calkowita racje.... mnie tez wkurzaja lagi,kicki, freeze'y itp ;/ cipsoft musi z tym coś zrobić i bedzie sii
pozdro |
![]() |
![]() |