|
|
#21 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2007
Lokacja: Słubice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Mistrzunio Joda
Profesja: Druid
Świat: Arcania
Poziom: 44
Poziom mag.: 50
|
No wiec nastepny dzbanson co malo gral a moze i gra dalej na arcani. Gdybys wiedzial co robilem z kolega w ab to bys nie nazywal kazdego noobem ^^ ****uchu ;d
|
|
|
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Zbanowany
|
Cytuj:
1."dzbanson" wtf? 2."o malo gral a moze i gra dalej na arcani." jak masz jaja to graj jak nie to ... I co robisz w ab? biłes komuś slimy? ![]() |
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Użytkownik Forum
|
No Joda co robiłeś z kumplem w ab? Robiliście po 2 fire elementale i zabijaliście 40 lev na afku? Dasz mi autograf?
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Kalisz
Imię: Fayter
Profesja: Elite Knight
Gildia: wejdz w nick i sprawdz LAAAWWL
Świat: Rzyduf
Poziom: >_<
Skille: 85+/84+
Poziom mag.: 7
|
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Użytkownik Forum
|
Afkerow nigdy nie zabilem. Zawsze walilem raport
![]() JAkbyscie wiedzieli kogo zabilem to byscie respect czuli ale jak jestescie z Carlin albo Thais Miasta najwiekszych noobow to co tu gadac ![]() |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Zbanowany
|
Ahh juz czuje ten respekt,wkoncu waliles raporty na afkerow! Skoro jestes az tak bystry aby reportowac afkerow to nie pytam o fragi bo wale na posadzke ze smiechu,a ze jeszcza sadzisz ze przez to bym czul respekt do ciebie to juz totalnie mnie powala...
|
|
|
|
|
|
#28 | |
|
Zbanowany
|
Cytuj:
Mistrzunio Jado przeszedł labirynt i zostal obywatelem miasta Ab!! Joda przebiles smokuu co masz do carlin lub thais wiekszosc ludzi tam trafia bo mają facc i moze jak sa newbie to ich nazywasz noobem a sam jestes wielkim noobem HaiL OrMO o/ <-- jestem a$$likerem ich ;***** |
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Użytkownik Forum
|
@Doom Terror
>Friends know who they are;p Kazdy tak pisze jak nie ma kolegow =)) @Picinhoxs No juz wszystkie fragi znikly ze stronki wiec Ci nie udowodnie kogo zabilem bo i tak nie uwiezysz. >HaiL OrMO o/ <-- jestem a$$likerem ich ;***** Jestes ale i tak maja na Ciebie wyjebane ;d |
|
|
|
|
|
#30 | |
|
Zbanowany
|
Cytuj:
Dobrze ze wiesz najlepiej kto na kogo ma wyjebane i kto ilu ma kolegow.A teraz powaznie,miales moze wczesniej nick na forum "smokuu"? Ostatnio edytowany przez Doom Terror - 03-11-2007 o 13:53. |
|
|
|
|
|
|
#31 | |
|
Zbanowany
|
Cytuj:
Joda kogo ty zabiles kogo ? Kiedy fragi zadane przez ciebie sa wiecej niz miesiąc nawet 2 albo 3 no moze 4 . Joda i tak cie Ormo zownuje bo twoje pefałpe to h-key h-key h-key Doom nieobrazaj Smokuu bo joda to wiekszy fra~~ |
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2007
|
Lol joda frajer próbował ludzi na pacci nabierać oneoneoen11! Noob jakich mało, a na innych gada. Jednym słowem żal.pl, pozdro Doom.
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: kujawy :P
Imię: Dark Kret Koks
Gildia: Nie lubimy polskich zydow
Świat: Selena
Poziom: 1
Skille: 10/10
|
![]() ![]() ![]() HAIL ORMO ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
#34 |
|
Guest
|
no sadze ze ty te informacje chyba z nieba wyssles bo wieksza polowa z tego co wymienies to mają tych samych ovnerow a co do tego ze arcani zeszla na psy to prawda bo dpft juz za duzo sobie pozwalaja to ze mają h lvl to ok ale nie muszą za nic huncic all i olewac tych ktorzy kupili pro u kogos z dpft.Ja tam mam kupilem pro i teraz jak mam potrzebe to nic nie odpisuje poprostu zero reakcji
(((((((((pozdro dla friend |
|
|
|
#35 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 14 07 2006
Lokacja: Cieszyn
Stan: Na Emeryturze
Imię: Michnizmcmcmzcmzcmm
Profesja: Elder Druid
Gildia: Ormo
Poziom: 63
Poziom mag.: 69
|
@up
Glupia wypowiedz, glupiego czlowieka :> |
|
|
|
|
|
#36 | |
|
Zbanowany
|
Cytuj:
![]() Jedna kropka w zdaniach na 40 pare słow uff![]() Przygarniesz kropka/klopka???blz Na co nam to kazdy wie co i jak .... Kup sobie pro u notopa jako forumowicza tibia.pl 100% niezapomnianych deduf... ![]() Offtop:friends? Ostatnio edytowany przez Picinhoxs - 03-11-2007 o 20:18. |
|
|
|
|
|
|
#37 |
|
Zbanowany
|
edited xP ale i tak jestem lzejszy o bohy
Ostatnio edytowany przez Doom Terror - 05-11-2007 o 02:39. |
|
|
|
|
|
#38 |
|
Guest
|
@up
hahaha ktos cie wkoncu ukrócil no jak widac nie ma wolnosci slowa na arcani! chyba ze kogos obraziles to co innego druga sprawa ze masz niewyparzony jezyk xD (co swiadczy ze masz jaja) |
|
|
|
#39 |
|
Zbanowany
|
up* ukrocil tzn? sam to editnalem bo ochlanalem i sobie przypomnialem ze tibia to tylko gra.Pozatym jesli mam byc hmm ukracany?(dunno how spell it o.o) za pomoganie guild m8'om to bede ukracany b.czesto.Wiecej na tibia.com ;p
|
|
|
|
|
|
#40 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2007
Lokacja: Polnoc Polski
Stan: Na Emeryturze
Imię: Faratiz
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 54
Poziom mag.: 54
|
Podusumuje
Arcania is Arcania Nic nie poradzisz na PA. Poprostu pozostaje uciekanie nawet przed takimi noobami ktorzy maja na celu robienia pz. Ja znam taka sytuacje z w ktorej moj kumpel padl za zabicie pk nooba na 89lvlu ;p
|
|