|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sammen
Profesja: Sorcerer
Świat: Balera
Poziom: 21
Poziom mag.: 25
![]() |
![]() @up
Istoto o jakże wysokim ilorazie inteligencji, oświeć mnie - jak łatwiej/lepiej/szybciej zaprezentować działania nowych czarów? @edit No tak! Nie pomyślałem! Przecież mógłby telepatycznie... (nie mów że nie zgadłem, nie niszcz moich marzeń...)
"Szybkie decyzje, to złe decyzje." Ostatnio edytowany przez Wiedźmin - 31-10-2007 o 18:22. |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 06 2007
|
![]() istoto o niezbyt wysokim IQ poczytaj co pisze na forum do ktorego odnosnik dodal modek a potem dopiero zacznij sie wydurniac
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Born in Hell
Data dołączenia: 09 03 2004
![]() |
![]() No niestety większość nie kwapi się do czytania reszty postów po za tym pierwszym.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 10 2007
Lokacja: Czeladź
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dark Roni Knight
Profesja: Elite Knight
Gildia: Green Skull Team
Świat: Arcania
Poziom: 34
Skille: 71/70
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() W piątek mają być pierwsze wzmianki?
|
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2007
|
![]() Jeśli pogorszą knighta i polepsza maga to chyba się załamie...
Druidowi przydały by się takie czary ;D Gra nim stała by się ciekawsza ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 10 2007
Lokacja: Konin
Imię: BoHensi
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Danera
Poziom: 39
|
![]() Jak widze co pisza knightci oraz paladyni to az mnie krew zalewa .
Mowicie ze Sorc swietnei sobie radzi z potworami i szybko wbija m lvl - radzic to sobie on mzoe tylko po jakich kosztach a m lvl wbija sie wykur****** Trudno . Co do run Sorca to wcale tak duzo niezarabai gdyz glowny popyt jest na Uh nie na sd,hmm,explo . Co do paladynow - moj kumpel wbil dzis 70 distance i na 28 lvl jebno* w cyca 188 . Czy to jest normalne zeby pal na takim lvl z takim skilem ( nieoszukujmy sie 70 dystance wbiaj sie gora 4-5 dni ) walil hity praiwe po 200 ?? Przeliczmy 1 Royal spera - 15 gp (starcza na dlugo ale przyjme ze na 50 ) raz hity sa po 180 raz po 100 wiec przyjme 120 i chyba nikt sie o to nibedzie klucil 15 gp = 120 x 50 = 6000 - laczny hit z jednego spera obliczmy rowniez dal MAga 15 gp - 1/3 manasa , Manas zalozmy ze nas zregneruje full 100 many to mamy 5 jebnie* z exori co daje nam hit moze z 600 albo 8 razy z rodzki co daje nam hit 400-500 Co gorsza przy exori oraz WOI tzreba stac blisko i brac pod uwage leczenie co daje wieksze koszty nastomiast pal moze swodobnie walic 4-6 kratek . Co do knightow to racja - niepowini ich ruszac bo oni zawsze musza stac blisko a przezco sie leczyc . |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2007
|
![]() @Up
Skill 70 nie wbija się 4-5 dni tylko przynajmniej 7dni całodniowego expienia z dobrym partnerem/botem. Sorcowi teraz faktycznie trudno jest wbić mlevel... A knighta naprawde powinni zostawić w spokoju(no dobra mogli by zdjąć blokade z bs'a bo nie moge expic!!) ;D |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 11 2007
Lokacja: Pabianice
Imię: Firo Zoni
Profesja: Knight
Świat: Galana
Poziom: 10
Skille: 4X+/4X+
Poziom mag.: 3
|
![]() Ciekawe jak Mlvl Bedzie po Upade Szedl
![]() Niby Ma Isc Szybciej ![]() Ostatnio edytowany przez Firopce - 02-11-2007 o 16:47. |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2006
Lokacja: dabiljuarsi
Imię: Szczy kawka z dżewa
Gildia: Zryw Ubocze
|
![]() kurde dałem tłumaczenie gdzieś z 1/3 tego newsa z tibia.com do tematu w innych , ale ledwo to wysłałem to mod skasował temat :/
cipsoft sie tłumaczy że letni up. to tylko początek długiej drogi do zbalansowania postaci , że było sporo słusznych skarg na zmiany w letni update. -że w tym up. skupią się na druidzie. -że dadzą takie umiejętności każdej profesji aby każda była wyjątkowa -że zrobią coś z kolosalną różnicą w kosztach huntów kina/pall a sorc/drut. -że drut i sorc będą różnymi a nie takim samymi profesjami. Panie mod , jak to się da odzyskać daj pan to tutaj , niech ci co nie znają angielskiego chociaż sobie z grubsza zobaczą o co chodzi. |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 11 2007
Lokacja: Niemcy
Profesja: Elder Druid
Świat: Nebula
|
![]() Niektore z tych propozycji sa naprawde wiarygodne.
Ale musza zmniejszyc koszty huntow i mi by to pasowalo. Sam jestem druidem i dobija mnie ciagly brak kasy. Ale powinni zostawic kine i palla w spokoju. Po co zmniejszac im obrazenia jak niedawno je zwiekszyli? |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 10 2007
|
![]() Wedłóg moich kilku letnich obserwacji. Po KAŻDYM zimowym update dodawane są nowe tereny a po letnim balansowane są postacie. Wątpie żeby CipSoft nagle zmienił swoje zwyczaje i w zimowym update zbalansował profesje
|
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2006
Lokacja: dabiljuarsi
Imię: Szczy kawka z dżewa
Gildia: Zryw Ubocze
|
![]() @up : ale sam cipsoft napisał że bedą się w tym up brać za balans postaci. Z mojej(sorc) strony niech zostawią już pala i kinę w spokoju i niech zmniejszą ceny manasów i run(albo ilość many na ich robienie) i przede wszystkim ich wagę, bo wqrwia mnie troche to latanie do dp i spowrotem. Nawet jak mam zrobionego postmana to i tak wezmę stuff na hunta + 4 parcele i ch capa mi zostaje.
@down 1.Kto ci powidzedział że pogorszą druida? 2.Z jakiej racji druid ma być najlepszy ? 3.Se nie lub . Ostatnio edytowany przez Donpeyot - 04-11-2007 o 13:41. |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2007
Stan: Usunięty
Imię: 666
Poziom: 666
Skille: 666
Poziom mag.: 66
|
![]() No japi**dole i znowu chcą Druida pogorszyć??? Żałosne... Druid powinien byc najlepsza profesja w takich grach... Nigdy nie lubilem Sorcow i moja nie chęć do nich nie zniknie przez ten uptade =/.
|
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2007
Lokacja: Wrocław
Imię: Aroes of Secura
Profesja: Druid
Gildia: Na Mocy Paktu
Świat: Secura
![]() |
![]() Omg to napewno fake....
Naprawde ambitnie zrobione ale nieprawdziwe.
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2005
![]() |
![]() Wow : P podoba mi się. Szkoda, że to fake : P.
Ostatnio edytowany przez Duke Dran - 04-11-2007 o 12:29. |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2007
Lokacja: Olecko
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() CO ZA BOT! Siedzi 100 stron dalej i czyta jakies zakurzone tematy a potem jeszcze się w nich wypowiada omg. Idź, przepadnij...
|
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2008
Lokacja: Konin
Profesja: Paladin
|
![]() Pewnie, że to fake! nie płaczcie dzieci... exevo gran hur i wali z dymków?
|
![]() |