|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2007
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 95+
Skille: 80/75
Poziom mag.: 7
|
![]() powiedz to temu jak on tam ma z Harmoni ;]
W sumie mlvl powinien byc wiekszy od lvla do ok 55 lvla, potem juz zadko sie zdarza ;]
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Omg, wy dalej te pierdoły piszecie...
![]() |
![]() |
#24 | |
Now or never
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Chorzów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tytanowiec
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Masters of Dedaj
Świat: Refugia
Poziom: 87
Skille: 87/56
Poziom mag.: 18
|
![]() Cytuj:
Mam już serdecznie dość tematów: -"EXPIĆ CZY SKILLOWAĆ?!" -"CZY DOBRE MAM SKILLE NA MOIM LEWELU?" -"JAKIE POWINIENEM MIEĆ EKU?" -"CZY TAKI MLVL BENDZIE DOBRY NA MUJ LWL?" Oczywiście każdy autor takiego topicu usprawiedliwia się, że jego przypadek jest jedyny w swoim rodzaju i na tym forum nigdy nie było zadane jego pytanie. @Do autora No róbże co chcesz! W poradniku pisze, że na 15 lvlu musisz mieć 15 mlvl, Ty masz 14.... No i co teraz? Proponuję poskarżyć się mamie, lub popełnić samobójstwo. Twoje życie nie ma już sensu. Btw. Niedawno poznałem kolesia, który na swoim 10 lvlowym najcie miał skille 27/13 i 'expił' na cycach. Czy napisał tu jakikolwiek temat związany z masakryczną liczbą jego deadów? Póki co, nie widziałem. [CHAR]Nakon Gena[/CHAR]
Three days grace - Animal I have become Three days grace - Time of Dying Wstaw mi notkę Ostatnio edytowany przez Aroonia - 04-11-2007 o 15:51. |
|
![]() |
![]() |