|
Notki |
Grafiki Masz talent do grafik? Zamieść swoje prace tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2006
Lokacja: Iłża
Świat: Już nie tibia
|
![]() nawet nie wiem co to jest. Gram na skrzypcach, a gitare narysowalem dla kumpla.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
|
![]() O przystawki chodzi.
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
|
![]() Aktualizacja. Wiem, usta dzieciaka troche nie takie... nie chce mi sie poprawiac ;P
![]() Jest to moja kolezanka Ewelina... z jakims dzieciakiem. Moze jej? ;DPXDzdsd Ostatnio edytowany przez Nelo - 19-11-2007 o 15:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 11 12 2004
Lokacja: Forgotten Land
|
![]() Nos u dziecka też jest nietrafiony. Nos, albo ogólna forma głowy. Koleżanka, jak rozumiem, ma pieprzyk? Włoski Ci u niej fajnie wyszły. Ja nigdy nie miałem szczęścia do kolorowania
![]() Ach, że tak na koniec spytam. Wcześniej wspomniałeś coś o jakiś ćwiczeniach - można wiedzieć, co to za ćwiczenia? Rysowałeś nosy przez trzy dni, później ręce, czy jak?
![]() Pieśń II: Honor Niech ktoś zawoła, że broda hańbą jest A hańbą dla mnie będzie, go o głowę nie skrócić Niech ktoś zwątpi w prawość mych braci, Niech bogom swym dziękuje, jeśli kalectwem go tylko oszpecę, Bo wstydem jest nie szanować Tego co dla innych święte. Słabością jest duma, jeśli Honorem i szacunkiem w ryzach nie trzymana. Rozważania tego, co mianem zabójcy okrzyknięty, Który czuje, a los dla niego jedyny... |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wydaje mi sie ze chodzilo tu o rysowanie kresek i kólek... zeby nadrobic dluuugie lata wstecz w technice. Zamazalem milion karte.
jesli konkretnie chodzi o portrety... to cwiczeniem mopzna nazwac wywalanie 10 kartek nieudanych... i odkladanie tej jednej? w miare wporzadku? ![]() tak, ona ma pieprzyka, a ogólnie dzieciak tez mi sie nie podoba xd dzieki za komentarz. Ostatnio edytowany przez Nelo - 19-11-2007 o 22:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Jeśli miałbym wskazać rysunek, w którego kierunku powinieneś się udać, to wskazałbym na Larę. Fajna swobodna kreska i umiejętne użycie kredki, jeśli rysowałeś od podstaw samemu to tak trzymać! Nie bardzo wychodzą Ci kolory w prackach photoshopowych (zupełnie jak mnie), ale wyrobienie sobie wrażliwości kolorystycznej trwa długo i nie każdemu się udaje. Na początek spróbowałbym ograniczyć gamę kolorów, spróbuj, albo wróć na razie do B&W
galeria: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=60785 http://pitchblackyetis.deviantart.com Meine Maschine <3 http://www.dracus.user.icpnet.pl/kornik2.jpg Ostatnio edytowany przez Blacko - 20-11-2007 o 20:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2007
Stan: Usunięty
Imię: 666
Poziom: 666
Skille: 666
Poziom mag.: 66
|
![]() Beznadzieja rysujesz jak każdy. ocena 3/10
Dzieci nie podniecajcie sie jego "talentem" nawet wy byście tak potrawili rysować tylko trzeba sie skupić i mieć checi |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
|
![]() w 100% zgadzam sie z tym kolesiem powyzej
![]() Zawsze powtarzam ze rysowanie nie zalezy od tzw. "talentu" tylko od ciezkiej pracy. Zwrot "masz talent" to tylko wymówka tych, którzy nic ze soba nie robią. Ostatnio edytowany przez Nelo - 20-11-2007 o 19:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wszystkiego najlepszego, Nelo!
![]() Oby grafika ci szła tak dobrze jak teraz, albo i jeszcze lepiej.
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
|
![]() ale spoko, ;D
![]() dzieki xdxdxd i fajnie ze skojazyles ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2006
Lokacja: Warschau
![]() |
![]() Wszystko elegancko - no może trochę usta dziwne(ciut za wysoko imho) – ale oczy…. Wszystko psują, za duże i trochę za szeroko rozstawione.
A zakup gumki chlebowej-dobry pomysł, przydatna cholera.
![]() |
#34 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 11 12 2004
Lokacja: Forgotten Land
|
![]() Faktycznie - oczy troszkę jak u kosmity. Mam pytanie, rysowałeś z głowy, czy ze zdjęcia/czegoś innego?
![]() Pieśń II: Honor Niech ktoś zawoła, że broda hańbą jest A hańbą dla mnie będzie, go o głowę nie skrócić Niech ktoś zwątpi w prawość mych braci, Niech bogom swym dziękuje, jeśli kalectwem go tylko oszpecę, Bo wstydem jest nie szanować Tego co dla innych święte. Słabością jest duma, jeśli Honorem i szacunkiem w ryzach nie trzymana. Rozważania tego, co mianem zabójcy okrzyknięty, Który czuje, a los dla niego jedyny... |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ze zdięcia... oczy podchodzą pod mangę, zaluje ze ja kiedys rysowalem.... nic na to nie poradze.
Staram sie i pracuje nad tym. Nie bede wam mówił kto to bo nie jestem jeszcze na tyle dobry zeby mi wychodzily portrety konkretnych osób. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Odradzam rysowanie ze zdjęć. Znacznie więcej da ci rysowanie z natury. Zdjęcie to jak rozwiązanie skomplikowanego równania bez całych obliczeń po drodze. Nie wiesz skąd się co wzięło, po prostu "papugujesz" linie i ciemne i jasne plamy. Stąd potem błędy jak źle osadzone oczy, usta itp.
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() Jednak zgadzam się z tobą. W pewnym sensie jest to walenie "plam" cieni w ślepe miejsca bez konkretnego znaczenia na zasadzie odwzorowania. Walczę z mangą ![]() Dodaje jeden rysunek który nie zajął mi duzo czasu a ma on dla pewnej osoby charakter symboliczny. ![]() Ostatnio edytowany przez Nelo - 01-12-2007 o 17:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
|
![]() double post.
Ostatnio edytowany przez Nelo - 01-12-2007 o 17:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 11 2007
Lokacja: Nie tu
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Świat: Elysia
Poziom: 13
Skille: 50+/35+
Poziom mag.: 4
|
![]() Masz talent bez 2 zdan
![]() By tak dalej Rysunki sa tak zajebiste ze chyba se je wydrukuje ![]()
"Every Story Precede Forecast... But...Without Hero Can't Be Story..." Kocham Anime ![]() Naruto 220 - Done. Naruto Shippudden - Oglądam. Bleach - Oglądam. Soul Eater - Oglądam. Full Metal Alchemist's - Done. KIBA - Done. Nie pamiętam reszty ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |