|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Z Domu
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Turrock
Gildia: WolfPackWind
Świat: Trieste\2moons
Poziom: 50+
Skille: 00
Poziom mag.: 00
![]() ![]() |
![]() No ładnie ładnie
![]() 9/10
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() Część trzecia.
22. ![]() 23. ![]() 24. ![]() 25. ![]() 26. ![]() 27. ![]() 28. ![]() 29. ![]() 30. ![]() 31. ![]() 32. ![]() 33. ![]() 34. ![]() 35. ![]() 36. ![]() 37. ![]() 38. ![]() 39. ![]() Komentować ;<
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
|
![]() No, nawet fajne. Wiatr taki troche dziwny i srednio mi sie podoba, ale moze byc. Ale uderza mnie to, ze orki atakuja z manierami, poprostu ida sobie po sciezce, zamiast na nich wyskoczyc znienacka z lasu.
Ale ogolnie jest OK, daje ci 8/10 za caloksztalt ;P |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: zelia jumux
Profesja: Master Sorcerer
Świat: solera
Poziom: 67
Poziom mag.: 60
|
![]() wolałem jak był gif
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mam nadzieję, że ten wiatr to nie moja wina...
Ocena: 9/10 Ukryty tekst:
Hey, hey, hey... Ostatnio edytowany przez krupam - 09-12-2007 o 12:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2007
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Eee... Fajne 9/10 (co tu wymieniac duzo minusow nie ma za to duzo plusow) ^^
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() Heh fajny fake. Bardzo podobaly mi sie efekty. Nie sa robione na sile ani nie sa denne po prostu super i w sam raz. Ladne outy, ladna sklejka. Dbasz o szczeguly, tzn. po miescie chodza mieszkancy, ruznorodna roslinnosc (chodz mogla by byc bardziej rozwinieta). Fabula tez bardzo ciekawa, acz kolwiek czasem nieskapowalem o co chodzi... Zreszta jest super i wogule. Dawaj next part!
Bylbym zapomnial o ocenie: 9/10 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2006
Stan: Niegrający
|
![]() -orkowie atakujacy w szyku bojowym... o.0
-odparli atak orkow i kazdy wraca do domu sam? a co wiecej orkow to juz po drodze byc nie moze? pozatym skoro wspolnie ich odparli to logiczne ze wspolnie wroca cieszac sie razem wygrana... takie sa realia.. -pozatym po kiego obstawiali 2 sciezki? skoro mogli ustawic sie chwile wczesniej i bronic tylko 1 ? -i czemu orkowie atakuja droga a nie wyskakuja nienacka jak ktos wyzej juz napisal? -0 krwi? jakas cenzura dla nieletnich? |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | ||||||||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() Więcej komentarzy bo się obrażę! ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() Strasznie malo dopracowane, miasto... takie dziwne. Ogolnie syf i brud; p
4/10
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
|
![]() hmm...no fajnie fajnie wszystko fajnie ale widze tu takie wady jak:
-za duzo napisów -outfit Caina z tył wygląda jakby był w piżamie. -walka strasznie nudna (kompletnie bez żadnych efektów) oprucz tego to fake mi sie podoba ale troche dziwna fabula.Postaraj się to trochę bardziej urozmaicić.Narazie ocenka to będzie 6/10.Postaraj sie! ![]()
![]() |
#33 | |||||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Jeśli opcja numer 1 to- Nie czytaj ich ![]() Jeśli opcja numer 2 to- Wolisz dłużej czekać? ;p Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
A krew... no dobra, postaram się jej dawać trochę więcej ![]()
Toribash Ostatnio edytowany przez Virusmaxi - 12-12-2007 o 15:57. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
|
![]() Uff... To nie jadłem fasoli...
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2007
Lokacja: A nie powiem :P
Imię: NIMA!
Gildia: Rozleciała się
|
![]() Fajny 9/10
(ależ żem się rospisał)
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
|
![]() Fake wymiata 11/5 rob next part i jak animowac fake nauczcie mnie na pw czy cos
![]()
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dialogi są nieestetyczne, efekty za bardzo mydlą oczy a z walki niewiele wynika. Poza tym jest bardzo ładnie, 8/10.
![]() |
#38 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 06 2007
Lokacja: Zamość
|
![]() Bardzo mi przypomina Gothica II.
+ ładnie sklejasz + outfit orków + można doszukać się kolejności dialogów - trup orków inny niż outfit - ta kuźnia taka nijaka - trudno zobaczyć co się dzieje w walce Ocena 8/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2007
Lokacja: Tam gdzie nie ma Oroga ;P
Wpisy bloga: 2
Imię: Nie mam postaci
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Nie mam gildii O.o
Świat: Wszechświat!
Poziom: 666
Skille: 666/666
Poziom mag.: 99
|
![]() Virusmaxi mnie ładnie o ocenę przy notce poprosił! Czuję się naprawdę zaszczycony, że niektórym się moje oceny podobają
![]() Śpieszę, śpieszę by ocenić ^^ Oceniam część 2. i 3. -Pierwsze wrażenie (0-5p) Dzizas krajst. Znowu jakiś nieprzytomny. Pewnie zaraz nadejdzie jakiś Hero i go uleczy, a potem do domu weźmie i... Ej! Zaraz, zaraz! Jaki zajebisty efekt w Gimpie *___* Leczenie świetnie wygląda. Fajne outfity. I nawet grzybki w lasku. 4/5 -Fabuła lub przy fake`ach paskowych humor (0-10p.) Jak już napisałem - początek jest nieorginalny jak emo. Ktoś ledwo żyje, inny go wskrzesza...bla, bla bla. Było. Dialog taki sobie, jeden dziękuje, drugi prosi o broń. Jakoś się dogadują i główny bohater idzie do miasta. Dobrze, że zrobiłeś tą pogaduszkę ze strażnikami. Dodaje to miłego efektu i czuje się, że fake nie jest sztywny oraz, że występują epizody, które właściwie nic nie wnoszą do akcji, ale są miłym akcentem. Tak dalej. W mieście gość prosi o miecz, dostaje go, ale wcześniej dowiaduje się, że jeśli nie jest tym za kogo się podaje zostanie zamordowany. Hehehe xD Tu się uśmiechnąłem. Bo to do bólu szczere i zabawnie wygląda w fake`u, gdzie nie ma intonacji itp. itd. W każdym razie dobrze zrobione, bo wątpię, by ktokolwiek dałby mu miecz bez ostrzeżenia czy czegoś podobnego. Następnie występuje wiadomość o orcach. I tu się powoli zacząłem wku*wiać. Miałem nadzieję, że będzie to coś orginalnego po marnym początku, a tu klops. ORCI ATAKUJOM!!!11oneon11!1razraz! Sama bitwa z wyżej wymienionymi nie była czymś niesamowitym, parę efektów Gimpowych ją urozmaiciło, dzięki czemu nie była to tylko krwawa jatka knightów i orców, ale też były ciosy magiczne. Fajnie wymyślone. Masz za to plus. Odetchnąłem z ulgą, kiedy się dowiedziałem, że orci były pretekstem do poznania nowej postaci fake`a. W każdym razie mam nadzieję, że nie skiepścisz next parta czymś mało orginalnym. Zwłaszcza, że preteksty do poznawania dwóch bohaterów mogą być nieco bardziej...ekhm...kreatywne? Za orci, uleczenie, ale miłe epizodziki i próby (nie piszę, że nieudane ![]() 6/10 -Ortografia, interpunkcja, gramatyka, stylistyka (0-5p) Ortograficznie poprawnie. Czasem brakuje przecinka. Parę błędów stylistycznych. Ale poprawnie. 4/5 -Wykonanie (0-10p.) Nareszcie mogę to napisać : ZAJEBISTE OUTFITY! *___* Nie wiem skąd brałeś (pewnie z przyklejonego tematu ;p), ale wziąłeś akurat bardzo nietuzinkowe i fajne. Trochę mnie zdziwiło, że arystokrata wyrusza na wojnę z orcami w cylindrze (XDD!). Ah. I outfit Caina sux. Jakoś taki zbyt paintowaty ;< Bronie też są niesamowicie gróvi. Rozśmieszyło mnie, gdy kowal wykuwał dał mu jakiegoś sworda o złotej rączce, a Cain w dłoni trzymał takiego z rączką czerwoną ;D Lokacje przyjemne dla oka, ale bez rewelacji. A może to i lepiej. Nie wiem po co w mieście ta pozioma linia. Wygląda okropnie. To raczej specjalne nie było. No i grzyyyyyyyybki! ^^ 6/10 - bo ta linia jest odrażająca 0.0 -Punkty dodatkowe ode mnie (0-5p.) Jak to spie*dolisz jakąś nędzną niepomysłową fabułą typu wojna orci i ludzie to już taki przymilny nie będę. Nie mogę ci dać nawet 4 punktów za to, że dwa często powtarzane wątki wykorzystałeś. Ale za outy dostajesz 3/5 Podsumowując: 23/35 = 6,5/10
Shakespeare hates your idiot fake`s. Im really sorry ): And happy new year... Fake`i oceniam w następujących kryteriach: -Pierwsze wrażenie (0-5p) -Fabuła lub przy fake`ach paskowych humor (0-10p.) -Ortografia, interpunkcja, gramatyka, stylistyka (0-5p) -Wykonanie (0-10p.) -Punkty dodatkowe ode mnie (0-5p.) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
I takie komentarze rozumiem xD Dzięki. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Aż po takim komentarzu chce się fake robić!!
![]() |
![]() |