|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2005
Lokacja: Nowhere
Stan: Na emeryturze
|
![]() Argh! Komórki =.= W świecie fantasy, magii i miecza, mają prąd, telewizory, komórki. Dobra, spokojnie... Ufff...
Nie mam nic przeciwko mieszaniu fantasy z czasami bardziej nam bliskimi. Jednak, drogi autorze, należy być konsekwentnym. Jeśli wprowadzasz nowinki techniczne, to musisz dorzucić też całą resztę. Znaczy: przewody, elektrownie, broń palną, proch, chodniki, lampy... Gdybym miał do wyboru: oświetlenie elektryczne i pochodnia, to wybrałbym to pierwsze. Czyżbyś był zafascynowany steam-fantasy? Arcanum do Ciebie przemawia? Choć raczej nie... w steam-fantasy panuje era kotłów parowych, parowców itp. Co mają problemy z ortografią do poprawnej pisowni w fake'ach? Pewnie masz w domu Worda (czy inne OpenOffice). Wklejaj teksty najpierw tam i puszczaj autokorektę. Poprawiony wstawiasz do ramek i już - bez byków (albo o wiele mniej. Word też lubi się potykać tu i tam). Taka moja rada.
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2007
|
![]() Ok.. Dzięki
![]()
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
|
![]() W tej częsci dochodzi nowy bochater mianowicie Minia
![]() Tak serio to ja-Bebilon i Minia jestesmy Blood Brother 10 Fakeów Outfity robione w paincie xDD(addony dodawane w paincie) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2007
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() @up
LOOOL Widzialem fake Cloya i jedna czy 2 miejscowy sa takie same.... Ogolnie zarabiscie styrane... Ouftity kolorowane w paintcie blee... (Umiem kolorowac w paintcia ale trzeba sie troche nameczyc z odcieniami) <-- a ty to zrobiles na odwal jednym kolorem i tyle. Ogolnie 1/10 za to ze wkleiles.
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
|
![]() Chyba ci strażnicy niezbyt lubią głównego bohatera. Na piątym (tym dużym) obrazku, zrzucili go z murów zamku (brakuje tylko, aby go przygnietli tym "mostem zwodzonym"). W ogóle, co raz, główny bohater albo idzie normalnie, albo leży. Ma jakieś problemy z nogami? Na tym zamku, znaczy na murach palą się pochodnie, mimo że jest jasno. I nie wiem, czy one palą się bezcelowo, czy jednak jest wieczór. Poza tym jest od groma błędów ortograficznych. Pisałeś, że to zmienisz, ale jakimś dziwnym sposobem albo tego nie robisz, albo robisz niedokładnie. Zmień też outfity, już dużo osób pisało, że są stare. Jest jeszcze pare niedociągnięć, ale to nie moja "branża".
Oceny nie wystawię. #Ignatius Może i masz rację, nie zwróciłam uwagi na te uzbrojenie... Ale w momencie, gdy strażnicy mówili mu, żeby podążył na wschód, on jeszcze tego uzbrojenia nie miał...
Mark Twain Nołt Ostatnio edytowany przez (nie)normalna - 07-11-2007 o 21:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2005
Lokacja: Nowhere
Stan: Na emeryturze
|
![]() Tam zrzucili od razu... Po prostu założył magiczne uzbrojenie i się wykopyrtnął. Ciężkie było, wicie, rozumicie.
To żeś miał się chyba poprawić, nie? Szkoda słów...
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Nie dość ze kradniesz lokacje, do tego kolorujesz w paincie. Przeczytaj moj poradnik, bo teraz masz 0/10 u mnie
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
|
![]() To jak robic NextPartA?
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Z Domu
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Turrock
Gildia: WolfPackWind
Świat: Trieste\2moons
Poziom: 50+
Skille: 00
Poziom mag.: 00
![]() ![]() |
![]() Omg wyjdź
outy gobliny poprzekręcane ... ! Jezu ... żałosne i te mega hiper ołty mieszanie języków Eq do dupy utop to a najlepiej sam sie w to ubierz i wtedy utop A Behemoth omg myślałem że padnę ... A tgw OTsme? Spieprzaj
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dzieki, Wiedziałem że będa komenty typu "Dno", "Spieprzaj", albo cos... Zauwazcie ze to moj 2 fake, mam 11 lat, i niemam czasu na kompie zaduzo
![]() |
![]() |
#31 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Drugi, nie drugi fake powinieneś się starać :> Nie obracaj tak outfitów -.- I lepiej zrób coś nowego, tylko bez komórek, bez SMS, bez durnych outfitów (już lepiej jakbyś zamówił jakiś ![]() @down: See you later!
Ostatnio edytowany przez X-Zero - 08-11-2007 o 18:19. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ludzie mi mówią "Nierób takiego Fake", "Nierób już Fake" Więc rezygnuje nara
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
|
![]() Temat Do kasaci(lub przeniesienia)
![]() |
![]() |
#34 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 08 2005
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Berylia
Poziom: 100
Skille: 80/75
Poziom mag.: 6
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2008
Imię: Fei Isimus
Profesja: Paladin
Świat: Azura
Poziom: 16
Skille: 38/32
Poziom mag.: 5
|
![]() Powiem ci jedno ,Dupa
co hwile tylko królu.......co mam teraz robic ??? i z tymi tekstami mysle ze jestes kurduplem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2006
![]() |
![]() A juz sie zastanawiałem który to idiota to odświerzył...
Raport Bad Post plaX? |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Użytkownik Forum
|
![]() ten taki trójkącik z wykrzyknikiem ....UWIELBIAM GO!!!!
![]() |
![]() |