![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Stary
Jak dajesz filmik to licz się z tym, że nie każdemu sie będzie podobał. Jeden sie przyczepi do waste, drugi do skili. Jeśli nie umiesz tego zrozumieć znaczy, że jesteś jeszcze nie dojrzały psychicznie = jesteś dzieckiem. Z twoich wypowiedzi można właśnie tak wywnioskować, ponieważ tego co krytykuje ten film wyzywasz od idiotów itp. Tyle na twój temat. btw. szczerze mówiąc licze sie z tym, że możesz mnie zbluzgać. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2007
Lokacja: Jelenia Góra
Profesja: Paladin
Świat: Hiberna
Poziom: 10
Skille: 420
Poziom mag.: 10
![]() |
![]() @UP
tylko za Avek może Cie zbluzgać xDD... A co do filmu ? .. Hmm przemilcze ... ale jest to coś nowego i pozytywnego.... więc film na 5/6 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2005
Lokacja: Nowogard
Profesja: Knight
![]() |
![]() Kolegi siochera jakiegoś nie masz?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | ||
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
|
![]() Cytuj:
No to koniec mojej wypowiedzi ( huh ![]() Cytuj:
@Down mozliwe... ale przy takiej ilosci osob to sie nie dziwie... szybkie respy... ale chcialbym tez zauwazyc ze jeden blad i te frosty moga Cie sprzatnac... wiec zamiast 500k/h moze byc -3kk/1 min btw. trzeba jeszcze umiec wbic te 500k...
![]() Ostatnio edytowany przez Koszyk - 07-11-2007 o 23:20. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
|
![]() Karimmar Chael przez zrookowaniem sie na 207 lvlu wbiijal na frostach 500k/h, zaraz ci link do filmu dam. server honera, 950 ludzi online.
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2007
Lokacja: Rybnik
Imię: Firble
Profesja: Paladin
Świat: Celesta
Poziom: 70
Skille: 80
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Witam wszystkich , film jak film moze koles nie chcial isc na frosty , bo wtedy byscie go jechali bo przecierz ile to filmow jest ek z frostow prawda ? koles mial ochote isc tam , powastowac sobie spoko jego sprawa i nie przy*******ac sie do niego jaja bo ja mam 140ek i na frostach bez waste expie itp itd , PS jakie ma skille to juz jego sprawa i tyle. Po to dal ten film zeby komentowac czy sie podoba czy nie - podoba Ci sie napisz podoba mi sie , nie podoba Ci sie napisz ze Ci sie nie podoba i spoko. Pzdr
![]() |
#27 | ||
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Guest
|
![]() http://www.tibiacam.tv/cams.php?id=nvxl9uawnh42nrv7
Prawie 500k/h by Karimmar Chael ( Frosty ) Enjoy ! Ostatnio edytowany przez eloelopjencdwozero - 07-11-2007 o 23:45. |
![]() |
![]() |
#29 | |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() @2xup To ze na behe z siocherem mozna 400k/h expic to juz udowodniono daaawno daawno jak jeszcze nie bylo exori gran...
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2005
Lokacja: Sosnowiec
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Poznań
Świat: Galana
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: DST
Stan: Niegrający
Imię: ziomalen
Profesja: Druid
Świat: calmera!
Poziom: 53
|
![]() kolega sie chyba zasmucil ze wszyscy po nim jada ale nie dziwie mu sie.... czlowieku trzeba byc twardym a ci odrazu psycha siadai wybuchasz mi tu jakismys glupimi postami
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
|
![]() Thx za komenty xD mowie ze na bb island poszedlem tylko po to zeby pokazać exp tam ,wiem jak jest na frostach ;]
thx za linka tego Karimmar Chael bo teraz osoby ktore mowily o tym ze sie nei da takiego expa zrobic maja dowód;p yyy , a ma ktoś filmik jak zrobic 400k/1h na behe? bardzo bym prosil ![]() @down heh zwascil1.2kmf nicewaste ![]() Ostatnio edytowany przez KaMiLSpAwW - 08-11-2007 o 19:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Guest
|
![]() Się Robi ;] !
behe hunt 400k exp h http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/30520 p.s. wonderfull exp , but very big waste. p0zdr0 @Lucas no wiem wiem wkoncu jest to "troszke" hp wiecej ;pp moze spróbuj na Gs isle , gdzies byl filmik ; zaraz poszukam ;p p0zdr0 http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/30913 http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/29919 z doświadczenia wiem , że nie ma tak elo elo 1kkkk expa/h ale zawsze jest + ;] (ofkorz expiac normalnie bez , e grana ) Ostatnio edytowany przez eloelopjencdwozero - 08-11-2007 o 19:40. |
![]() |