|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mnie to zawsze RPG ciekawią jako gry, no i te "sesje", tyle że nigdy nie grałem, no i nie za bardzo rozumiem o co w tym chodzi :/ Po za tym nie mam z kim grać (kolegów bardziej interesują gry <jako komputerowe> "strzelanki" (w ogóle co to za pojęcie -.-), więc to tym bardziej nie dla nich
![]()
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2007
Lokacja: Gliwice
Stan: Niegrający
Imię: Chainsaw Knight
Profesja: Knight
Świat: Secura
Poziom: 18
Skille: 51/49
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Ja moge walnąć z kimś sesje w RPGa. Mój gg 11351185
![]() A co do fake'a ZAJEBIASZCZY Rób dalej ![]() ![]()
Czy naprwade nie interesuje Cię los dzieci niewidomych albo chorych na MPD? Czy naprawde jesteś taki złodzuszny? Zastaowiłeś się kiedyś nad tym, że w Biblii jest napisane, abyśmy pomagali bliźnim? Jeśli naprawde chcesz pomóc dzieciom chorym i niepełnosprawnym napisz mi notke, pozytywną oczywiście. Dobro Powraca, Polakowski. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zbanowany
|
![]() @Matrik: Nie wiem, nie znam się, udawałem mądrego
![]() Wydawało mi się że w chociażby D&D masz jakąś kartę postaci i po planszy chodzisz, moze się myliłem. A co do kupienia to: 1) Nie wiem gdzie to kupić. 2) I tak mam za mało kasy. (Chociaż gdybym się zawziął i żarcia w szkole nie kupował to może bym uzbierał) 3) Mam insze sprawy. (Chciałem zbierać na Heroesy, albo jakiś MMO, np. GW)) Ostatnio edytowany przez Ptakuba - 09-11-2007 o 13:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
|
![]() @Ptakuba
To jak chcesz za darmo to szukaj systemów autorskich... Dzisiaj może coś zrobię z mechaniką. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
|
![]() @Up
Tobie każdy szit się podoba... @UpUp Jednak robię coś poważniejszego, duży system na moim świecie oparty... Trochę potrwa, mam mechanikę i składam podręcznik... |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2007
Lokacja: Bermudy
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Agalion Luthien
Profesja: Elder Druid
Gildia: Holy Riders
Świat: Eternia
Poziom: 32
Poziom mag.: 26
![]() |
![]() Ano mi się bardzo podobał :-), next party plyss!
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2007
|
![]() Fake bardzo ładnie zrobiony.
+ za ciekawy pomysł na fabułę + za dość ładną sklejkę + za humor - a no zobaczymy dalej ![]() Czekam na następny part ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2006
Lokacja: Daleko od rzeczywistości...
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Druid
![]() |
![]() Mało i niezbyt mi przypomina typową sesję...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2007
Lokacja: Bydgoszcz
![]() |
![]() Malo to malo powiedziane tego jest okruszek ;d jak na tyle dam ci najwyzej 7/10 ;d
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2007
Lokacja: Twój ojciec zabawiał MEGO PANA
Wpisy bloga: 6
|
![]() Part1
Taa, rotfl.Jak można zepsuć klimat orkiem?!Chyba 300 orcem.10/10 Part2 Za krótki więc 9/10
Nie wyjdziesz jeżeli klikniesz Może mała notka? ![]() Kliknij w userbar ![]() Ostatnio edytowany przez Diablczek - 02-01-2008 o 08:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Kapłan Preclanski
|
![]() Góra jest tak obleśnie źle zrobiona, że mam ochotę cię opier***ić,k ale jestem taki cholernie miły, i tego nie zrobię.
Ogólnie spoko, nie oceniam cyferką.
![]() |