|
Notki |
Updates Forum zawiera wszelkie informacje o najnowszym update oraz pod fora z informacjami o byłych update. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2006
Imię: WjeslaF
Profesja: Elite Knight
Gildia: Brotherhood of Blood
Świat: Guardia
Poziom: 125
Skille: 90/85
Poziom mag.: 8
|
![]() Soulmanie !!!!!!!
Tutor Board Guidelines Please note that this board is "for your eyes only" and that discussions on this board should stay on this board. Furthermore, to keep this board as tidy as possible, please follow the basic guidelines as stated below at all times. Please note that you might risk losing your position as a tutor if you spam this board with unnecessary threads or disclose private information publicly. Thank you for your help. Źródło? Tutor board guidelines w Private-Tutor main board |
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2005
Lokacja: Zgierz
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
|
![]() Cytuj:
Gościu jeżeli przeszkadzają ci spoilery informacje o test servie i update to po co do nich zaglądasz? Z pewnością znajda się ludzie którzy chcą wiedzieć co sie dzieje dookoła nich, założenie tego tematu było bardzo dobrym posunięciem, gdyby kumpel nie podsuną mi linku do tego tematu z pewnością podobnie jak koleżanka Slythia przegapił bym poniedziałkowy zapis. BTW Według mnie dobrym posunięciem było by otworzyć pod forum tylko dla tutorów na naszym forum, abyśmy mogli tam wymieniać się sugestiami. Ułatwiło by nam to komunikacje, dostęp do forum dawał by moderator który sprawdzał by czy dany użytkownik naprawdę jest tutorem. Albo otworzyć nową grupę publiczna na forum dla tutorów, w ten sposób użytkownicy mogli by nas bez problemu odróżnić od innych userów. Co o tym sadzicie?
Moja krótka i nudna historia: •2004r założenie pierwszej postaci [Antica] •2005-2006 [Arcania] •2006-2008 [Eternia] •2006-2008 Senior tutor •2010- [Harmonia] Ostatnio edytowany przez Aknee - 10-11-2007 o 10:54. |
|
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2004
Lokacja: Nowhere
Gildia: Band of Brothers and Sisters
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2005
Lokacja: Zgierz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
|
![]() uważam że tu było by nam wygodniej, a mógł bym sie podjąć przeprowadzenia selekcji userow na to pod forum i zająć sie prowadzeniem go
Moja krótka i nudna historia: •2004r założenie pierwszej postaci [Antica] •2005-2006 [Arcania] •2006-2008 [Eternia] •2006-2008 Senior tutor •2010- [Harmonia] Ostatnio edytowany przez Aknee - 10-11-2007 o 10:59. |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2007
Lokacja: Elbląg
Imię: Ellotris Guardian
Gildia: Academy of Might and Magic
Świat: Amera
|
![]() Cytuj:
Ktoś wcześniej oskarżył kogoś o pisanie testu na tutora z gotowca ... Jestem pewien, że gdyby nawet takie coś miało miejsce to to kolega już dawno straciłby swoje stanowisko. System sprawdzania poprawności i aktywności tutorów jest bardzo dobry. Według mnie temat ten nie powinien się tu zneleźć. Jeżeli byłaby taka potrzeba aby poinformować graczy bez pozycji o test serverze dla tutorów z pewnością by to zrobili. Dopisanie informacji jak długo terminowi tutorzy zostaną dopuszczenie do test servera to już totalna porażka w moich oczach. To nie powinno wyjść na jaw. Ale i tak każdy będzie miał swoje zdanie. Pozdrawiam, Sebastian. |
|
![]() |
![]() |
#26 | |||
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
W zasadzie z tego co wkleiłeś ważne jest tylko pierwsze zdanie, gdyż reszta [tak, również fragment mówiący o możliwości stracenia stanowiska] dotyczy spamowania tutor-boards i nieprzestrzegania tam podstawowych zasad pisania, więc nie wiem po cóż się tym z nami 'dzielisz'. A teraz odnośnie tego pierwszego zdania: Cytuj:
![]() Lekcja angielskiego zakończona, polecam się na przyszłość. Cytuj:
Wychodzi nam z tego lekki offtopic, ale nie mogłem zostawić Twojej wypowiedzi bez komentarza, bo są to czyste brednie. Nie ma ŻADNEGO systemu sprawdzania tutorów, nikt z CIP nie przejmuje się tzw. 'kontrolą jakości', jak ktoś uzyska ten status to ciężko go jego pozbawić (niemniej czasem się to udaje, mi jak dotąd czterokrotnie ![]() |
|||
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2006
Lokacja: Warszawa
Wpisy bloga: 2
Imię: Mogart/Mogash
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Guildless
Świat: Xerena
Poziom: 140
Skille: 96/70
Poziom mag.: 21
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 04 2007
Lokacja: Kielce
Stan: Na Emeryturze
Imię: Stare dobre czasy
Świat: Candia
|
![]() @Oiollose
Twoja propozycja jest bardzo ciekawa. Jeśli jednak chodzi o spoilery, oczywiście nie da się tego uniknąć ale cieszyłbym się żeby te spoliery ukazywały by się dopiero po dłuższym czasie. Soulmann ma racje twierdząc że znaczna część tutorów to ludzie z "przypadku" , co nie którzy maja strasznie ubogi angielski albo wcale go nie znają. Dalej podtrzymuje że Senior Tutorzy powinni mieć większe możliwości i prawa niż kupiony "tutor" . Gdyby nie przecieki z tsów i to może do tej pory POI quest byłby nie zrobiony. Ale to moje zdanie. |
![]() |
![]() |
#29 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2007
Lokacja: Elbląg
Imię: Ellotris Guardian
Gildia: Academy of Might and Magic
Świat: Amera
|