|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2005
Lokacja: Kalisz
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() DO NOT SPAM!
Chodzi o to, że ty jako członek konkursu robisz mały fake, w którym ty zabijasz przeciwnika. Używasz nowych outów, i to niema być normalne zabicie tylko jakiś kombos czy coś.
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2007
![]() |
![]() Mozna zglosic jedna prace czy dwie, jak wczesniej?
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() Uchyle wam troche kulisów tego pseudo konkursu:
Każdy kto umie obserwować i wyciągać wnioski szybko zauważy, że do następnej rundy wcale nie przeszły najlepsze prace... Jedyną na prawde dobrą i wyróżniającą się pracą która przeszła dalej jest rycerz Kalasantego. Reszta to zwykłe pospólstwo, nie wspominając o em0 który dał kompletnego shita, na którego najchętniej bym sie zbełtał. Nie trzeba sie nawet przyglądać by zobaczyć że outfit od em0 nie osiąga minimalnej ilości wymaganych pozycji, taka praca powinna być automatycznie zdyskwalifikowana... Z tego co ja wiem (a źródła mam dobre) to Speed na chama wpychał swoich kolegów i narzucał swoje zdanie reszcie jurorów, a sam Thor to nawet za bardzo sie nie wypowiadał (wybacz stary jestem tu by ujawnić prawde). Jedyną pracą która znalazła sie tam dlatego że jest dobra to rycerz by Kalasanty. Poza tym słyszałem też że kolega Speed chciał przepchać Szufiego i Szlaje, jednag Sezu widząc że ich prace to zwykłe plagiaty jego Assasin Creeda zablokował ich kandydatury. Moje pytanie brzmi: Czy to konkurs na najlepszy outfit, czy na najlepszego kolege Sir Speeda?
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant Ostatnio edytowany przez Drakon - 24-11-2007 o 11:51. |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Z Domu
Imię: Turrock
Gildia: WolfPackWind
Świat: Trieste\2moons
Poziom: 50+
Skille: 00
Poziom mag.: 00
![]() ![]() |
![]() Popieram Drakona że tamte outy były przeciętne 2 pozycje oo! lol ... co one sobą reprezentują ?
Ten Konkurs był sprzedany! a wgł mnie tylko Drakon i Kalas~ tylko oni zasługują Nie pokazałem to nie trudno -.-' dałem jedynego którego miąłem z pozycjami zresztą czy ja pisze :"JA JA KURWA JA powinienem przejsc nie Emo" nie ja pisze ze Drakon'a był lepsze niż innych
Ostatnio edytowany przez Turok-.- - 24-11-2007 o 12:03. |
![]() |
![]() |
#27 |
Zbanowany
|
![]() Nareszcie ktos znany napisal to na forum
![]() ![]() W/g mnie powinni przejsc: KalasantyX, Drakon, Sage i Omega/Avenlight. |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ty dałeś zwykłą sklejkę...
Było by dużo więcej osób w 2 rundzie lecz niebyły spełnione warunki. Razem z Sezem oglądaliśmy i ocenialiśmy wszystkie prace. Przeszły te osoby, które spełniały warunki i były dobrze wykonane. Mało osób, które naprawdę by miały szanse nie robiły outfitów, gdyż nie chciało im się robić wszystkich póz. To było dobre utrudnienie, gdyż trzeba było usiąść i zrobić te pozy. Wiele osób miało wielkie szanse tylko nie chciało im się robić. A ty Drakon po prostu dziwisz się czemu się nie dostałeś. Może dlatego, że się w ogóle nie postarałeś? @ Gargoin Sage by przeszedł gdyby włożył w to trochę serca a ten niedźwiedzio człowiek to tylko sklejka i kolorowanka. KalasantyX pokazał dużo u rycerza co wystarczyło by przejść. @ Turok Ty też nie pokazałeś swych umiejętności. Czyżbyście mieli za mało czasu? Patrząc na wasze umiejętności bez problemu mogliście zrobić coś lepszego.
Arthas is never going to die. 2020 & still not dead. Ostatnio edytowany przez Sir Speed - 24-11-2007 o 11:58. |
![]() |
![]() |
#29 | ||
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
- Pierwsza praca pietrzuski, która jak mówił Sez spodobała ci sie tak bardzo, że sam ją wsadziłęś mimo jego protestów, jest w gruncie rzeczy zwykłym wizardem z kapurem huntera. - Pierwsza praca omegi to summoner z dodanymi pędzlem kilkoma ladnymi kolorami, okropnioe wyglądającym mieczem i nieestetycznie powyginanymi kończynami. Druga to zlepek 2 outów z dodanym addonem kapelusza (mimo to uważam ze jest łądny, ale nie o to chodzi) - Praca emo to zlepek 2 outów z dorysowanymi w pantcie paroma gówienkami które tylko psują efekt. - Praca Kalasantego to slepek peleryny CMa, przyciemnionego tułowia Warriora, przyciemnionego i lekko zmienionego hełmu knighta z kucem od barbariana. Jest to poprostu sklejka kilku outów tylko troche bardziej wypasiona. A co do dziwienia sie: Dziwie sie bo jest czemu, poza tym nie tylko ja sie dziwie, co jest sporym dowodem na to że coś tu sie dzieje nie tak. Przyznaj sie szczerze że przepychasz poprostu swoich kumpli, bo nawet sam Sezu mi sie na to przyznał. Jak ktos nie wierzy to chętnie udostępnie mu moją rozmowe z Sezem przez gg.
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
||
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() Drakon@
Zgadzam się. Emo ma tak nieestetyczną pracę, że oczy bolą, a się dostał. Jak to możliwe? Kalasanty chociaż pozmieniał hełm, zbroję i inne rzeczy a reszta? Inne kolorki + broń, nawet bez chodzenia, i myślą że będą blisko wygranej. :/ A w dodatku, praca Pietruszki nie jest trudna do zrobienia. Tutaj outfity mają być ładne, a nie na szybko. U emo estetyka by się poprawiła gdyby dodałby trochę ciemnych kolorów na brzegach. Ostatnio edytowany przez Poprostu Pitbul - 24-11-2007 o 12:24. |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Skoro tak to powinienem przepchnąć wszystkich...
Turok to też mój kumpel, a się nie dostał. Gdyby było więcej prac było by więcej uczestników którzy przeszli. Jeżeli chodzi o kryteria to chodziło mi o to, że ci którzy zrobili ładny outfit <Avenlight, Koper na gg> nie zrobili wszystkich póz. Liczyłem na to, że więcej osób się zgłosi i że prace będą ładniejsze. Proszę byśmy podjęli rozwiązanie. Podajcie kogo byście chcieli ujżeć w rundzie 2, a Juri przemyśli wasze propozycje. Runda 2 zostaje zawieszona na czas rozwiązania kłótni co do tych, którzy przeszli. @ edit Już mi się plącze. @ Drakon Tamte sklejki mnie zadziwiły. A co do twojej to sądziłem na coś lepszego. Lepszy Fake'er lepszy Outfit. Czekam na wasze rozwiązanie.
Arthas is never going to die. 2020 & still not dead. Ostatnio edytowany przez Sir Speed - 24-11-2007 o 12:32. |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2006
![]() |
![]() @Drakon
Masz rację, że wiele outów nie spełnia wymogów. Nie będę wymieniał źle i dobrze zrobionych outów (KalasantyX rox xD). Nie zgadzam się tylko z jednym. Mój out to nie plagiat... Przynajmniej tak ja uważam, bo wszystko robiłem sam (nie kopiowałem cudzych outów), ale wiem, że mój najemnik (bo nim miał być ![]() Moja propozycja to przedłużyć 1 rundę. |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2007
Imię: Nie podam :<
Profesja: Paladin
Gildia: Dopiero zaczelem ;<
Świat: Nebula
Poziom: 8
Skille: 10/14
Poziom mag.: 1
|
![]() A ja jestem za tym zeby usunąć ten temat i zrobić nową runde 1.
To chyba było by najlepsze. I żeby nie przechodzili jak Drakon wspomniał taki emo -.- bo respect ma poprostu... Ten elf emo jest taki... Oczojebny... Mój też jest oczojebny ale przynajmniej spełniam warunki -,- |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2007
Lokacja: Bydgoszcz
![]() |
![]() @up
Emo nie zrobil tylko elfa ale tez shinigami jak by kto patrzyl @Ktos tam Ktos tam wpomnial, ze emo dal tylko 2 pozy, lool wystarczy umiec przrekrecic -.- @Topic Wedlug mnie konkurs nie sprzedany bo, Oceniali w trojke to jakis by sie sprzeciwil temu, ze by oceniac po respekcie. No ale to tylko moja wypowiedz.
#35 |
Zbanowany
|
![]() Screw you! Elf był robiony tak o i myślę, że przeszedłem z tym drugim...btw. nie dziwcie się, że was nie chcą jak ruchu nie dajecie...lub byle sklejki w stylu krupama.
|
![]() |
![]() |
#36 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2007
![]() |
![]() To moze po prostu zrobimy outy od zera.
Cytuj:
Wstaw notke Ostatnio edytowany przez _Omega_ - 24-11-2007 o 14:01. |
|
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
|
![]() Emo/Zeberek@
Obydwie prace są oczojebne. Takie ostre końcówki, że hej. Zobacz sobie np. skórę człowieka w Tibii. Tam jest estetycznie zakończone. |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 12 2006
|
![]() Jestem ze Szlają
[Usunąć temat i zrobić odnowa 1 runde (Ja tez sie zalapje ![]() Bylo by fajnie... |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Najlepiej zrobić konkurs od nowa, na nowych zasadach i większym Juri...
Albo niech wogule ludzie głosują w ankiecie...
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |