|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Żory
Stan: Na Emeryturze
|
![]() A ty jesteś pewien? Wiesz jeden knight też może założyć trapa, tylko trzeba, mieć umiejętności. Ja dałem rade trapnąć 65 MS'a, także wiesz, a gdy najtów jest więcej gran hur nic Ci nie da. Jedynie możesz się modlić, że jakiś rycerz popełni błąd.
Jeżeli nie wiesz co przedstawia ten obrazek. To znaczy, że nie wiesz co to prawdziwy futbol. Jeżeli nigdy ich nie widziałeś. To znaczy, że nie wiele w życiu widziałeś. Jeżeli nie znasz ich przydomku. To znaczy, że nie rozumiesz mnie. Jeżeli mnie nie rozumiesz. To znaczy, że... CZERWONE DIABŁY! NA ZAWSZE WIERNY! OD 1997 ROKU! You see dead Game. You recognized Tibia. It was killed by CipSoft. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2006
Lokacja: Tomaszów Mazowiecki
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
Jeśli zaś chodzi o wypowiedź Vil'a to wydaje mi się, że miał on na myśli bot wprowadzony do tibii, legalny. Dodany przez Cipsoft... Dla ludzi, którzy grają w tibię od dawna strzelaniu na battle jest botem. A w dzisiejszych czasach pvp polega na tym kto ma większy level/większą ekipę i kto szybciej wciska klawisz odpowiedzialny za uh/sd/mf... Co do krytyki mojego wcześniejszego posta - Wiecie na wojnach dzieją się różne rzeczy, dość szybko. Nie raz widziałem jak ludzie się składali od tych 4 exori gran. To tyle. Poydrawiam /Yours Bykunn |
|
![]() |
![]() |