|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 02 2004
|
![]() Cytuj:
its a lvl 120. in those lvls you should atleast know how to shake some people away from you. let me know of the "so many high lvls" please ? the people who were chasing him: Povi - 126 sorc Casparii - 106 sorc Urael - 102 pally Damie - 115 knight me - 84 knight lets start by saying i was chasing them most of the time, and urael was away when the fight started. so it was basiclly damie povi and casparii on paladinka. again, in these lvls (100+) if you're not a dumb newbie pg, you should atleast know how to run. he had many places to run to.. orc land, amazon camp, kaz dragon etc. and a reminder - he wasnt even trapped. "Just ask yoursels if you managed to survive" ![]() i survived worse cases. @pawelekthedruid: stop being childish.. he was fully active and was running away. |
|
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2004
|
![]() Cytuj:
Masz racje ze w czasie wojny nie powinno sie solowac przeciwnika natomiast co do podejscie w walce nie bede ocenial czy to jest zwykly pech, brak pomysu na ofensywna walke czy desperacja. Zreszta jak by nie on zaatakowal to by zrobili to Mythos wiec co za roznica ![]() |
|
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
|
![]() Cytuj:
Name: Pokame 85 level Vocation: Royal Paladyn World: Azura All City ![]() Lub Name: Pocame 35 level Vocation: Master Sorcerer World: Hiberna City: Ankrahmun ![]() ![]() 08.11.2004 15:12:38 CET Killed at Level 89 by Drazharm and by Pokame. |
|
![]() |
![]() |
#24 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 02 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#25 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#26 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 02 2004
|
![]() ...what...
tons of sd runes ? rofl.. there were only 2 sd'ers since urael didnt have sd's at the time i believe. like i said, he had much places to run to, and ofcourse speed DOES matter. "trying to find the way off" <- lol what is that supposed to mean ? dont you understand what does "HE-WASNT-TRAPPED" mean ? i'm not gonna waste more effort in argueing with you since you obviously dont know what are you talking about, but i'll just tell you what was his excuse (i'm not saying its a lie) for dying: 23:57 Paladinka: spell didnt work there's your good opponent. |
![]() |
![]() |
#27 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Btw. I do admire the effort you put into translation of the Polish threads. Good work! ![]()
Ostatnio edytowany przez Fre Ithil - 29-10-2004 o 15:36. |
||
![]() |
![]() |
#28 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
10 chars~ |
|
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2004
Lokacja: Iława >>Eternia<<
|
![]() Mi samo to że zabili ją/jego w kilku się nie podoba. Pogratulowałem osiągnięć i lvl... Sorki ale nie znam się na tym świecie i wojnach jakie na nim się toczą...
|
![]() |
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#31 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#33 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
|
![]() Cytuj:
Chlope po to jest wojna zeby zabijac grupowo a nie solowac :/
Name: Pokame 85 level Vocation: Royal Paladyn World: Azura All City ![]() Lub Name: Pocame 35 level Vocation: Master Sorcerer World: Hiberna City: Ankrahmun ![]() ![]() 08.11.2004 15:12:38 CET Killed at Level 89 by Drazharm and by Pokame. |
|
![]() |
![]() |
#34 |
Zbanowany
|
![]() HAHAHA Paladinka-sinka, nawet nie chce mi sie komentowac twoich wypocin, wszystko co potrafisz to pisac na forum jaki z ciebie "spoko ziom", tymczasem swoimi postami pokazujesz ze jestes idiota, analfabeta i zwyklym kretynem.
zachowales sie jak lama, padles. mam prawo komentowac i korzystam z tego. btw.WOW zlurowales demona, chcesz wafelka? |
![]() |
![]() |
#35 |
Michail Fradkow
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bysiu
Profesja: Elite Knight
Gildia: Death Assassins
|
![]() @ Blejz
Waflów nie lubie, może być galaretka albo budyń? Topic... No i coz tego, że deadnoł? Każdemu się zdaża To, że luruje to tylko odznaka n00bostwa. Pisać też zbytnio nie umie- analfabetyzm. @Paladinka Uspokój się trochę. Edytuj posty @ Reszta Stanął wam?
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2004
Lokacja: Łódź
|
![]() paladinka... kocham twoje posty, po prostu nie wiadomo czy smiac sie czy plakac...
TAK TRZYMAC! |
![]() |
![]() |
#37 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#38 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
2. czy ja sie podniecam? zacytuj gdzie napisalem ze mnie to podnieca. 3. lat mam - podobno - tyle co ty, chociaz wydaje mi sie ten twoj wiek to sciema, bo chyba zaden 17-latek nie moze byc takim idiota. 4. twoje wypowiedzi tylko potwierdzaja moj punkt widzenia. postuj dalej, wszyscy sie chetnie posmiejemy. |
|
![]() |
![]() |
#39 |
Michail Fradkow
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bysiu
Profesja: Elite Knight
Gildia: Death Assassins
|
![]() Jak on/ona piszę ja tażam sie na ziemi...
#40 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |