Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Zdjęcia

Notki

Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 12-11-2004, 17:38   #21
korki11
Użytkownik forum

korki11's Avatar

Data dołączenia: 19 06 2004

korki11 ma numer GG 2572069
Cool 13 lvl solo

ja na 13 lvl BH zabilem noi co macie podniete macie tu SS

tu link:

http://republika.pl/blog_ao_261985/380524/tr/bh2.jpg
korki11 jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 12-11-2004, 18:11   #22
iglarf
Użytkownik Forum

iglarf's Avatar

Data dołączenia: 18 09 2004
Lokacja: Warszawa

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Azura
Poziom: 85
Skille: 88/85
Poziom mag.: 6
Domyślny

GANGREL wielkie dzieki za odp owiedz!!!!!!11
poszedlem na beho
zjechal mnie w 5 ciosach don 200hp i zdazyle m uciec
iglarf jest offline  
stary 16-11-2004, 20:44   #23
Sebuś
Użytkownik Forum

Sebuś's Avatar

Data dołączenia: 24 10 2004
Lokacja: Wrocław

Stan: Na emeryturze
Imię: Seba neo
Profesja: Knight
Świat: Azura
Poziom: 52
Skille: 77/74
Poziom mag.: 6
Domyślny

Ja codziennie zabijam sobie średnio 4 beholderki od około 3 dni na 22 lvl bo jak coś fajnego wypadnie to się sprzeda(np. two handed sword). Tylko że ja mam troszke lepszy eq . Jak chcecie to luknijcie:

Mówie wam jak dobrze idzie wam na beholderach(to do ludzi na około 20 lvl najlepiej powyrzej) to róbcie tak jak ja czyli czekajcie na respawn i zbierajcie tylko kase potem jak wypadnie taki np. two handed sword albo morning star albo beholder shield .
stary 16-11-2004, 22:12   #24
Apticer
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 16 11 2004

Apticer ma numer GG 8043273
Domyślny Gratz

GRATZ BH sollo. Ja od 20 lvl chodzilem często na bh dla kaski... Dziś tj.16 listopada zablokowałem swojego pierwszego draga na 23 lvl ale blokowanie to nie to samo co sollo style...
Apticer jest offline  
stary 17-11-2004, 17:52   #25
Tfardziel
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 09 2004

Domyślny

nie , nie , nie ****a nie .....Ten koles jest naprawde nOObem i tu juz chyba nikt niebedzie sie ze mna klucil ....
piszesz ze poszly Ci 3 ihy z 5 ..... zapewne ****a.... ...ehhhh co Ty za best hity masz czlowieku .. Ty sobie tylko siare robisz umieszczajac takie zdjecia bo gratulowac to ja Ci niebede ...czlowieku 58 w bh ? wiesz ze na tym najlepiej si ebest hity robi ? i pozatym postac masz niczego sobie ... eq wypasione ,mlvl pewnie 2 bo do 3 to zapewne dluga droga ... jak mowisz ze poszly Ci te 3 albo 4 ihy to tak jak bys solowal na uha bh ...i skille to masz pewnie najlepsze z calej tibi ... 58 o nie !!!! przeciez to trzeba miec chyba z 30 sworda !!!
ps. o co chodzi Ci w tym ?? "Moj best hit(wczesniej zawsze na srednim chodzilem wiec napewno stac mnie na lepszy)"
czy chodzi Ci o balanced ? jezeli tak to wez ty lepiej poczytaj sobie poradniki na tej stronie bo nooba ladnego z siebie robisz ... no ja *******e on chodzil na "srednim" wez idz juz sobie lepiej bo mnie krew zalewa
Tfardziel jest offline  
stary 17-11-2004, 20:31   #26
Gandalf Black
Użytkownik forum

Gandalf Black's Avatar

Data dołączenia: 23 07 2004
Lokacja: Lunara

Gandalf Black ma numer GG 3147226
Domyślny

Ejj nie wysmiewaj sie z pocztkujacych sam jak wychodziles z rooka nie wiedziales jak sie nazywal A na srednim mozna muwic bo karzdy glupi nawet wie ja tez muwie jak gram z kolega na sredni ustaf se ... na BH najlebsze hity sie nie robi slimy bardziej podatne sa w BH wale tylko 136 a w slima zabijam za jednym hitem (ale tak zadko) A jak nie bodoba ci sie ze Gosciu pierwszy raz BH zabil i muwisz ze to gowno na niskim lvl da sie go zabic bo nieprawda ja sam se nie radze z 3 na raz by mnie spokojnie rozjechaly (bez GF. A jak to jest jego The Best Monster to Gratulowac mu tylko oby tak dalej (hehe) Sam sie balem chodzic na DLe a tu co to jakies badziewie :/ A Warwold solo ehh proscizna (za pierwszym razem kazdy sie boi chodzic na nowe potworki) Nie smiac sie z Tego N00ba (sry) Gosciu zabil Pierwszego BH w zyciu i niech bije dalej Aby tylko nie zdechl.
Gandalf Black jest offline  
stary 17-11-2004, 20:57   #27
Bohus
Użytkownik Forum

Bohus's Avatar

Data dołączenia: 24 10 2004
Lokacja: Tibia city

Domyślny

ladne ss ;]

Ostatnio edytowany przez Bohus - 17-11-2004 o 21:01.
Bohus jest offline  
stary 17-11-2004, 21:08   #28
JeteKnight
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 10 2004
Lokacja: Leżajsk/ab'dendriel

JeteKnight ma numer GG 1366206
Problem

Stary kolo nie jest godzien nawet opie**olenia przeciez on sobie tylko zycie ulatwia ( jak ktos powiedzial,, bo sam sobie nie poradzi") ta tibia gg nie wiem czy kolo sie tym chwali czy co??
JeteKnight jest offline  
stary 17-11-2004, 21:23   #29
Gangrel
Fallen Angel

Gangrel's Avatar

Data dołączenia: 26 01 2004
Lokacja: At the end of Rainbow.

Stan: Na Emeryturze
Imię: Va'esse
Profesja: Elite Knight
Gildia: Dreamers
Świat: Secura
Poziom: 48
Gangrel ma numer GG 1366254 Gangrel ma login Tlenu gangrel_6@tlen.pl
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tfardziel
nie , nie , nie ****a nie .....Ten koles jest naprawde nOObem i tu juz chyba nikt niebedzie sie ze mna klucil ....
piszesz ze poszly Ci 3 ihy z 5 ..... zapewne ****a.... ...ehhhh co Ty za best hity masz czlowieku .. Ty sobie tylko siare robisz umieszczajac takie zdjecia bo gratulowac to ja Ci niebede ...czlowieku 58 w bh ? wiesz ze na tym najlepiej si ebest hity robi ? i pozatym postac masz niczego sobie ... eq wypasione ,mlvl pewnie 2 bo do 3 to zapewne dluga droga ... jak mowisz ze poszly Ci te 3 albo 4 ihy to tak jak bys solowal na uha bh ...i skille to masz pewnie najlepsze z calej tibi ... 58 o nie !!!! przeciez to trzeba miec chyba z 30 sworda !!!
ps. o co chodzi Ci w tym ?? "Moj best hit(wczesniej zawsze na srednim chodzilem wiec napewno stac mnie na lepszy)"
czy chodzi Ci o balanced ? jezeli tak to wez ty lepiej poczytaj sobie poradniki na tej stronie bo nooba ladnego z siebie robisz ... no ja *******e on chodzil na "srednim" wez idz juz sobie lepiej bo mnie krew zalewa
Moge zrozumniec ze ci sie nie podoba, ale chamstwa to jzu nie bardzo. Kto by tu zdjec nie wstawil zjezdzasz go rowno.
@iglarf
Nie wiem jak ty to zrobiles.

@JeteKnight
Ze ja TibiaGG!!!??? A kopnac cie w glowe?

Ostatnio edytowany przez Gangrel - 17-11-2004 o 21:26.
Gangrel jest offline  
stary 02-07-2007, 22:16   #30
Glopsson
Guest

Domyślny

SPIER DALAJ CH U JU

stary 02-07-2007, 23:25   #31
Raigon
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 06 2007
Lokacja: Jelenia Góra

Świat: Unitera
Domyślny

Hail Archeolodzy! ^.-
Raigon jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania