|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2006
Lokacja: Posty: 541
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Jak dla mnie to muszą dodać coś do FACC'a, ponieważ gdy gra ktoś pierwszy raz w Tibie i zobaczy jak zjebany jest FACC to se pomyśli, że gra jest do dupy... A gdy już mu się chodź trochę gra spodoba to kupuje PACC'a i robi z siebie evul, mega, hiper, ultra gracza
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Gryfice
Imię: Markus The Dark Master
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Immortal Souls
Świat: Harmonia
|
![]() Yeah druid bedzie mial lepsze masowki niz sorc
pr0 balans _/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2006
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2006
Lokacja: Bialystok
Stan: Początkujący
Imię: _
Profesja: Druid
Świat: Nebula
|
![]() Kto gral na tescie nie powinien/ma zakaz chwalenia sie dla innych graczy co bedzie po upie, czekajcie na informacje...
Znajac zycie to teraz co 2 osoba w dp to bedzie druid ![]() ______________ tibia 7.6 blz
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2007
Lokacja: Gdańsk
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Świat: Morgana
|
![]() Cytuj:
Balance _/
![]() |
![]() |
#26 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
#27 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2006
![]() |
![]() Cytuj:
#EdIt: Cytuj:
1. Jeśli odejdzie FAcc to niestety ale kupcy będą bo ''PAcc'e'' niestety też nie mają odrazu evul rzeczy. 2. Z braku kupców ekonomia sie nie załamia a polepszy jakbyś chciał wiedzieć. 3. PAcc ma tyle możliwości że rzadko straci kase bez możliwości jej ponownego szybkiego zarobienia. 4. Jakim sposobem jeśli wastuje ''PAcc'' to Cipy mają waste? PAcc'e kupiły PAcc'a i tyle sie kończą ich ''powiązania'' z Cipamy. @Do ludzi normalnych Ponoć Fireballe mają być dla FAcc'a? Taka pogłosta znajduje sie na głównej Tibia.pl. Jak to ma ostatecznie być? Ostatnio edytowany przez Voon - 23-11-2007 o 08:48. Powód: Hłehłe |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ta, ale jesli w jakims upie wkoncu nie dostanie facc cos wiekszego to ta zasada "Place - wymagam" moze nie pomoc bo facc odchodzi - brak kupcow - ekonomia sie zalamuje - pacc ma waste - cipy maja waste...
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2006
Imię: Nasty Keeper
Gildia: Loyality
Świat: Guardia
Poziom: 70+
Poziom mag.: 61
|
![]() Ice wave (exevo frigo hur) - będzie na FACC, przynajmniej było na test serwerze.
Ostatnio edytowany przez Panoramix - 22-11-2007 o 21:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 12 2006
Lokacja: Tarnow
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Celesta
Poziom: 32+
Poziom mag.: 34
|
![]() @do wiekszosci osob ktore tu pisaly
Wedlug waszej teorii Facc nic nie dostaje.Wiec druidowi zostaje zaledwie 1 runa ktora sie bedzie do czegos nadawala a konkretnie Destroy Field, no i jeszcze UH/IH na ktore nie bedzie popytu bo gowno beda dawac (oczywiscie drut traci runy ogniste i energetyczne noi nie wiem jak z czarami poison). Czyli newbie- potencjalny posiadacz PACCa wybierajac profesje nie wybierze druta, bo kazda rune musialby kupic, czyli - w praktyce - oznacza to brak nowych druidow. Starzy FACC druidowie albo zmieniaja voc albo kupuja PACC. Po pewnym czasie ci co kupili koncza grac. Zostaje tylko garstka drutow, ktorzy graja "z zamilowania". W konsekwencji CIPy traca czesc dochodu, bo moze ten newbie, ktory nie wybral druta, bo nie mialby run moglby grac nim dluzej (niektore voc wolniej sie nudza) i czesciej kupowac PACC. Dobra a teraz te plotki ktore ja znam, FACC ma runy: Stone Shower, Avalanche, Icicle, noi ja slyszalem jeszcze o earth HMM a ze spontanicznych Ice wave i Terra Wave PRZEPRASZAM ZA BLEDY JEZYKOWE |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2007
|
![]() Oby to była prawda, że druty FACC dostaną to co powiedziałeś. Mam druta FACC 26 lvl i czekam z niecierpliwością na nowe czary i runy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 11 2007
Lokacja: Gdynia
Imię: Deamistor
Świat: Honera
|
![]() Też mam druida tyle , że 24 FACC.Jeśli będzie tak jak mówicie to przestane grać w Tibię bo inne profesją już mi się znudziły
![]()
99% nienormalnych ludzi czytając posty trzyma rękę na myszce,nie zdejmuj ręki już jest zapóźno... ![]() Ostatnio edytowany przez sebastiano - 25-11-2007 o 10:14. Powód: Zapomniałem o dopisaniu |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2007
|
![]() gdyby tak wszystkie czary były dla FACCa
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2006
![]() |
![]() Cytuj:
![]() lol, po co ten post up? Ostatnio edytowany przez Voon - 02-12-2007 o 17:10. Powód: kolorek xd |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2007
Profesja: Paladin
Poziom: 6x
Skille: 80/65
|
![]() Ja mam 28 druidka i się cieszę bo dostanę 2 czary runiczne i 2 spontaniczne
![]() To update może się okazać fajne ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 12 2007
Lokacja: Carlin
Gildia: Morderers of Cows
![]() |
![]() No fajnie by było gdyby chociaż 1-2 a może nawet 3 czary z wyżej wymienionych dostali by druidzi facc....
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2007
Profesja: Paladin
Poziom: 6x
Skille: 80/65
|
![]() Czy jest możliwość by ktoś wymienił czary dla DRUIDA po update?
Na FACC oczywiście. |
![]() |
![]() |