|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Prezes Supportu
Data dołączenia: 14 09 2005
|
![]() @up
Nie czekamy. Po prostu chcemy wyjaśnić sprawę dlaczego nie otrzymaliśmy WSZYSTKICH nagród. Co do koszulki "Będę bronił Tibii krzesłem". Ja żałuję, że nie mam transparentu i nie mogę z nim wyjść na miasto <chlip> xD @down Spojrzałem i co? Coś nie tak? Ostatnio edytowany przez Kshaq - 13-01-2008 o 00:37. |
![]() |
|
![]() |
#22 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
A wlasnie tak juz jak sobie przypomnialem o konkursie - wiadomo moze cos wiecej na temat koszulek/kubkow? |
||
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2007
Lokacja: Rybnik
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Pietnaszek
Profesja: Paladin
Gildia: BRAK
Świat: Nebula
Poziom mag.: 19
|
![]() ... 3 kropeczki na przymomninie
______________________________________ Mam takich ziomów na jakich mnie stac bo tu o hajs nie chodzi tylko o to ile moge im dac. ![]() Ostatnio edytowany przez Washabi - 30-01-2008 o 22:26. |
![]() |
![]() |
#24 |
Prezes Supportu
|
![]() ... To już 6 kropeczek na przypomnienie o nas
|
![]() |
![]() |
#25 |
Santa Claus
Data dołączenia: 31 01 2006
Lokacja: Polska/England
Wpisy bloga: 6
Stan: Na Emeryturze
Imię: Gawagi Slayer
Profesja: Elite Knight
Gildia: Kocham Natalie! ;*;* <3
Świat: Secura
Poziom: 123
Skille: 90/83
Poziom mag.: 8
|
![]() ... 9 kropeczek na przypomnienie
|
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
|
![]() .. 15 kropek kurwa, chce koszulke
Niedlugo zamiast koszulek dostaniemy bana.. xDDD |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
|
![]() i na TRZY CZTERY--- MY CHCEMY NAGRODY, i jeszcze raz wszyscy razem--- MY CHCEMY NAGRODY!!
#29 | |
Santa Claus
|
![]() Cytuj:
MY CHEMY NAGRODYYYYY ;D KOSZULKE Z NAPISEM "supporter tibia.pl" albo "bede bronil tibii krzeslem"! ;> |
|
![]() |
![]() |
#30 |
Prezes Supportu
|
![]() Bosal ja wiem, że może nie masz większego wpływu na ten sklep, ale w końcu organizowałeś konkurs, zapewniałeś nagrody, więc proponuję w jakiś sposób zareagować
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Santa Claus
|
![]() zważając na to, że konkurs skończył się praktycznie prawie pół roku temu...
|
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
|
![]() pytanie : pisaliście do bosala?
ja pisałem i nie dostałem od niego żadnej odpowiedzi, nawet coś w stylu "odpierd olcie sie i dajcie mi święty spokój guzik dostaniecie" było by to lepsze niż milczenie
#33 |
Prezes Supportu
|
![]() @up
Było by, ale nie jest, bo nikt nie dostał nic. Gaw też pisał... Bosal, skoro nie możesz wysłać nam kubków i koszulek (na które czekamy już tyle czasu, że jest to po prostu żałosne) powinieneś nas chociaż poinformować jak się mają sprawy. Pisałeś, że gadałeś z firmami, miałeś rozwiązywać umowy i... Cisza... |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dostałem odpowiedz od MR. Bosala
a oto ona : @Jest problem, bo kubeczki sie potlukly i suzkamy nowej firmy, ktora nowe wyprodukuje. Niestety potrwa to dosc dlugo, ale nagrody dotra.
#36 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Jedynym wyjsciem jest spamowanie Bosala na skrzynke. Pomijajac to, trzeba byc naprawde bardzo zdolna osoba, zeby nie potrafic zalatwic kilkunastu kubkow, czyli zglosic reklamacji w jakimkolwiek sklepie.
#37 |
Prezes Supportu
|
![]() Ja szczerze mam dość czekania. W zamian za czekanie, jako rekompensatę żądam PACCa na 3 miesiące. Przyda mi się o wiele bardziej niż kolejny kubek, których nie mam już gdzie trzymać... -.-" Zwłaszcza, jeśli mam na niego czekać kolejne pół roku.
|
![]() |
![]() |
#38 | |
Santa Claus
|
![]() Cytuj:
tylko, że to w sumie nie fer jest skoro kubek był' powiedziany', że dostaniemy.. Ale paccem bym nie pogardził.. I bosal, nie chcemy już słuchać, że kubki sie produkują, że niedługo będziesz je wysyłał i że dostaniemy rekompensate. CHCEMY FAKTÓW. Kiedy wyślesz - date, co wyślesz, jak to będzie wyglądać i (nie jestem meterialista ale chyba przeieta pala) co bedzie na rekompensate? Nie kolejne mp3.. ! |
|
![]() |
![]() |
#39 |
TecHadmin
Data dołączenia: 03 07 2003
Lokacja: Web 3.0
Imię: Bosalek
Świat: Obsidia
|
![]() Musicie sie wstrzymac, szukam firmy ktora zrobi od nowa te kubki, w masakra.com sie potlukly, co mi sie wydaje smiesznym tlumaczeniem z ich strony, ale takie rzeczy sie zdarzaja. Poza tym my w nie nic nie inwestowalismy. Teraz musze znalezc firme, zrobimy jakies gadzety typu smycze, kubki i costam, wszystcy wygrani dostana po takim kompleciku.
PACC nie dostaniecie. Jest to zdecydowanie za drogi bajer. Nie jestem w stanie powiedziec kiedy. Do konca przyszlego tygodnia znajde firme i zloze zamowienie, ew. zamowie sample. |
![]() |
![]() |
#40 |
Prezes Supportu
|
![]() |
![]() |