|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() Takie 'fejki' były dobre parę lat temu... ; p
Uksztaltowanie terenu... na poziomie amatora. Fabula... jeszcze nizej Ogółem... Welcome in Hell ; p
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 07 2007
|
![]() @up
zgadzam się...(wiem wiem zarejestrowałem się niedawno ale na forum jestem dawno) ale na te czasy to średni fake
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2005
![]() |
![]() Pff... ja bede to robił dopóki mi sie nie znudzi
A to pierwsza częśc: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I komentujcie se jak chcecie. Spoko spoko, mnie na zrazisz Ostatnio edytowany przez MiXer - 06-12-2007 o 13:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() Skad taki wiesniak jak on, moglby znac jezyk minotaurow...?
Czemu facet posluguje sie mieczem jak fechmistrz? Dlaczego fabula to dno? Z jakiego powodu nagrobki sa... Jak mozesz robic cos takiego, jak ten 'fake'?
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 07 2007
|
![]() O nie! mroczny biały Morgur!!Ten smiech Morgura o nie!
teee groby to niby co jest? one zaraz upadną... i dlaczego poprostu nie rozwalił bramy cmentarza? Ten "fake" jest dziwny...
Hmm...? Ostatnio edytowany przez Sage - 06-12-2007 o 14:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2005
Lokacja: mwahahahahahahahaha
Wpisy bloga: 6
Stan: Usunięty
Imię: hahahahahahahaha
Profesja: Elite Knight
Gildia: hahahahahahahaha
Świat: hahahahahahahah
Poziom: hah
Skille: hahahah
Poziom mag.: ha
![]() |
![]() Siuper Hiro - 2 ciosami zabił 4 szkielety bez żadnych ran !! - a pochodzi z "zwyczajnej" rodziny i w ogóle jest fajny (ta zwyczajna rodzina jest jakaś nadzwyczajna)
Kijowe/BDB 3/10 Ps. A Morgurowi się farbki skończyły ? Ostatnio edytowany przez Torog Velrock - 06-12-2007 o 17:34. |
![]() |
![]() |