![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Z nienacka:P
![]() |
![]() Dobra dodaje jeszcze jedne punkt do regulaminu, a besenowi dziękuje za opiekę, przeklejanie i kasowanie zbędnych postów...
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2004
Lokacja: Piekło
Stan: Na emeryturze
Imię: Apocalipsa
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nova
Poziom: 63
Skille: 93+/75+
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() Roland:
Chciałbym odwołać się do drugiego punktu regulaminu, mianowicie: 2.Zamieszczamy tylko swoje katany, jeśli ktoś zamieście nie swój rysunek(może to zrobić grzecznośćiowo, uprzednio pisząc, że otrzymał zgodę autora na zamieszczenie)proszę modków o skasowanie jej... Wiesz w temacie Khana "Brzydka Katana" dopuściłeś się do plagiatu przywłaszczyłeś sobie wykonanie... hmm ciekawe... @Topic Najładniejszą jak dotychczas Katanę zrobił Arrivald
"Tchórz nie zazna życia, bohater nie zazna śmierci" Ostatnio edytowany przez Togashi Yokuni - 31-10-2004 o 23:28. |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Taa akurat, ale takie rzeczy pisz mi na PW albo na gadu-gadu: 2839234
Bo to nie jest temat do gadanie o tym czym sam coś narysowałem czy nie...
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2004
|
![]() Mam nadzieje ze bedzie dzialac
![]() Sorry khan za te przepaske ale berdzo mi sie spodobala i dlatego ja zrobilem A jesli nie dziala to zciagajcie z tad: http://www.tibian.republika.pl/4.bmp
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Azura :)
|
![]() Kto grał w baldursa ??? albo go widział ?? (a raczej katane) to zrupcie taką katane jak ste w baldurcie (tylko Katane +3) ma zarąbisty wyglond jak znajde screena to pokaże
#27 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Jak jakiś modek tu zaglądnie, to niech skasuje spowna, jego post po prsotu nie ma sensu...
Tu się nie robi zamówień!!! Jak chcesz katanę to sam zrób... Bozia rączkia dała?? [edit] Jak niektórzy zauważyli wyedytowałem moją katanę... W między czasie zrobiłem następną: ![]()
"Los dzielący ludzkie byty, na zabójców i zabitych, zmieści Cię w rubryce szerszej, tak w tej pierwszej..." Ostatnio edytowany przez roland - 04-11-2004 o 18:47. |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Piszę tego posta, nie dlatego, że nie umiem edytować, ale po to aby zwiększyć żywotność tematu...
Katany oglądać czas składania prac jest do poniedziałku 8.11.2004 Potem robię sondę wyłaniamy najlepszą i wysyłamy CIPsofotm ![]()
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() ![]() Moja. ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Cytuj:
<edit> OŁ SZIT! Myślełem nie popatrzyłem, debil jestem(że to jest temat Kuraj'a zlecenia), przepraszam, wiem nie wolno tu komentować TEN OTO POST PRZEZNACZAM DO RECYCLING'U. Ostatnio edytowany przez Dr.Unknown - 04-11-2004 o 22:20. |
|
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Profesja: Knight
Świat: RL
|
![]() Z pośród kilku mieczyków przechowywanych na dysku postanowiłem wybrąc ten:
![]() ![]() btw: Kuraj - ładnie ci wyszło. |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2004
Lokacja: Tychy
![]() |
![]() No to zamieszczam 3 Katanki, które zrobiłem i dorzuciłem do tibi
![]() ![]() ![]() ![]() Zdravim Mr. Rabbit |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Azura :)
|
![]() ja żadnego zamówienia nei składałem ja złożyłem tylko prpozycje wyglondu bo wydaje mi sie że w Bladursie katana+3 najlepiej wyglondąła. Kto z tej propozycji skożysta to jego sprawa. Jak ci sie coś nie podoba to załuż mi sprawe.
![]() ![]() ![]()
#34 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ale twój post brzmiał jak zamówienie!!!
#35 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Zrobiłem ankietę:http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=16461
Proszę o zamknięcie tematu
"Los dzielący ludzkie byty, na zabójców i zabitych, zmieści Cię w rubryce szerszej, tak w tej pierwszej..." Ostatnio edytowany przez roland - 08-11-2004 o 17:32. |
![]() |