![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Antical Hero
Profesja: Knight
Świat: Silvera
Poziom: ~80
Skille: 87/86
Poziom mag.: 6
|
![]() I co ci z tej wojny bedzie? Tylko polacy na tym straca. A wy gówno zyskacie pkujac przed ss... Pomyśl jelopie i postaw sie w mojej sytuacji np: dostane hunta za to ze jakies debile zrobili se gildie Polacks i pkuja br... Pkuj se ale nie narazaj polaków to odrazu pkuj polaków na to samo wyjdzie...
Ostatnio edytowany przez Shinhoshu - 04-12-2007 o 19:59. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Stan: Początkujący
Imię: Kacperka
Profesja: Elite Knight
Poziom: 78
|
![]() Cytuj:
ja myslalem ze ta nazwa tematu to tylko tak na faze a ogolnie to chodzi o pkowanie brazoli a nie o wypowiadanie im wojny, jak mozemy all polacy wypowiedziec wojne all brazola -.- jak narazie nie ma na to szans, ja myslalem ze chodzi o to zeby poprostu poprzeszkadzac troche w grze tym jebanym brazolą i pomoc wielu osoba byc retired z powodu takiego ze ich nienawidze(mam do tego powody) Widze ze sie nie zrozumielismy o.O wychodze z tego tematu bo to nie jest temat dla mnie, poprostu nie o to mi chodzi o co wam ![]() Odrazu mowie ze jesli tak bedzie ze bedziecie probowali wypowiedziec wojne oficjalnie pl vs br to bede z tymi ktorzy beda starali sie was zwalczyc... k, thx, bye |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 12 2007
Lokacja: Gdynia
Imię: Pustynny asasyn
Gildia: Elite
Poziom: 50
Skille: 74/72
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() No dobra, nazwa moze troche przesadzona..
Poza tym nie chodzilo mi tylko o polaków w tym temacie, tylko tak jak napisalem wszystkich tych, którym ftp nie pasuje...
13:56 Pustynny Asasyn [49]: no br 13:56 Naber Mooga [64]: ... 13:56 Naber Mooga [64]: wrong server? 13:56 Pustynny Asasyn [49]: hehe ;] to jest wlaśnie silvera ![]() Czas to zmienic ![]() _________ There is no good or evil. Only decisions and consequences. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2007
Gildia: Game Over ;p
Świat: tarenia
|
![]() Shinhoshu ja mam cie w hu**, czy bedziesz mial hunta czy nie
co do nazwy gildi, zmieni ja i co?ma zrobic gildie br?czy to zmieni postac rzeczy?NIE wystarcz ze ftp zobaczy kto jest w gildi(sami pl, wiekszosc hunt) to nie skapnie sie ze to polska gildia? bo bedzie inna nazwa? lol co do ''wojny'' -to kazdy wie ze te slowo to metafora, do stonunkow pl i br, przeciez nikt nie chce im oficjalnie wojny wypowidac bo to bezsens, wiec pomysl racjonalnie zanim cos napiszesz. Shinhoshu mam sie wstydzic bycia polakiem i ulegac pod kazdym katem br hehe daruj sobie,czy bedzie polska nazwa czy gildia na tym servie nie powino to interesowac ludzi ktorzy w niej nie sa bo to sie ich nie tyczy, wy nie poniesieci konsekfencji czynow tej gildi. wiec nie robcie problemu o nazwe gildi bo to zalosne Ostatnio edytowany przez doskonaly11 - 05-12-2007 o 00:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 12 2007
Lokacja: Wrocław
Imię: Xeremon
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Dragonhearts
Świat: Candia
Poziom: 85
Poziom mag.: 64
|
![]() Chcesz rozpętać tą wojnę tak dla rozróby, czy dlatego że (może) jesteś kolejnym szalonym, rasistowskim 12latkiem, który krzyczy pod depo ze br trzeba powystrzelać jak Niemcy Żydów?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
|
![]() omg to chyba ty masz 12 lat hehe porownujac gre do realnych zdarzen, oby tak dalej, niedlugo bedziesz z mieczem po ulicy latal hehe powodzenia, i zle przyklady przytaczasz bo t onie ja jestem rasista jak juz tylko br bo to oni dyskryminuja polakow
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zbanowany
|
![]() A nie przyszło ci do głowy, że może być to spowodowane tym, że 90% polaków to nooby, które o*******ają nawet swoich RL? To może takich graczy trzeba tępić, aby nie robić sobie takiej opinii u obcokrajowców.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 04 2007
Lokacja: Kielce
Stan: Na Emeryturze
Imię: Stare dobre czasy
|
![]() Cytuj:
To już jest żałosne ... robicie 100 tematów w każdym 10 offtopów i nic z tego nie wynika. Zróbcie jeden temat o silverze i tam piszcie o tym jak będziecie gromić brazyli. Prawda jest taka że Polacy na Silverze nie istnieją a jedyną walke możecie toczyć tu na forum.I te teamty na hunted.pl, propaganda w złym smaku. Jedyne pozdro dla Carpathii i całuski dla Sandry ![]() I kolejny raz "wielki" Asen pokazał jaki jest fałszywy, parodia i żal w jednym akcie n/c . Po co lamo piszesz że jesteś retired i nigdy nie wrócisz na silvere? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
|
![]() tak masz racje nie chodzi nam o to zeby wojne wypowiadac,bo jak mowisz polacy tu nie istnieja.
tylko ubic jakiegos br z zaskoczenia,ale musi byc wspolpraca,ale wiekszosc rezygnuje z powodu nazwy gildi, jakby ona miala cos do znaczenia, ,i w 5-10 nic sie nie zrobi, brak organizacji... |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2007
Imię: Maximus Afo
Świat: Refugia
Poziom: 166
Poziom mag.: 76
|
![]() Cytuj:
Co ty wgl wypisujesz? Zanim coś napiszesz lepiej przemysl to 2 razy. nie masz sie wstydzic bycia Polakiem ale pomysl ze zakladajac gildie Polacks zalatwisz hunta tym ktorzy są free... Jesli uda wam sie ubic kilka high-lvli (w co z reszta nie wierze) to wtedy br naprawde wyjebia polaków z serva... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
|
![]() lol to br moga lac polakow i huj wie co jeszcze wedlugo ciebie?a jak polak ubije jednego br to zaraz all maja miec hunta omg.
np ubije cie 20 lvl br i idziesz ubic kogos innego bo ktos tam cie zabil, z jakiej racji ktos ma ponosic konsekwencje tego ze jak kogos ubije lol jak on nie ma z tym nic wspulnego. ok myslcie se co chcecie,nie pisze nic wiecej bo bedzie znowu klotnia ale z tego wynika ze wiekszosc boi sie pekowac bo: boja sie ze padna, albo moga zalatwic hunta komus innemu(lol) to po co piszecie w tym temacie o pekowaniu? skoro nie chcecie pekowac hahaha |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zbanowany
|
![]() Czy wy nie możecie poprostu żyć w zgodzie z obcokrajowcami? Wasza mentalność: Polski - ROKS! Nie Polski - HUNT DED KARLIN!1one
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
|
![]() powiem tak ''osram'' te twoje komenty, bo ty nie wiesz o co chodzi a piszesz, w tym przypadku to br hunca pl,a nie pl-br, i chce zabic paru zeby zobaczyli jak to jest jak expisz pare dni a pedal cie zabije i kilka dni w dupe i w dodatku masz mu placic hu* wie za co.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Imię: Royal Michael
Profesja: Paladin
Poziom: 66
Skille: 92/66
Poziom mag.: 17
|
![]() Jak nie znasz sytuacji na silverze to sie wypowiadaj -.- powiedz to brazolom a nie nam, bo to oni nie chca zyc z nami w zgodzie a nie my z nimi lmfao... Chyba w zyciu nie grales na servie pvp gdzie panuja BR, a juz napewno nie na silverze. Nie rozumiem takich ludzi - gowna wiedza o servie a sa na forum najmadrzejsi...
"Gdy walczymy, możemy przegrać. Gdy nie walczymy, jesteśmy przegrani." Silvera WAR part #1 http://www.youtube.com/watch?v=QNDh0m7n9f0 Silvera WAR part #2 http://www.youtube.com/watch?v=-hJvilsCxKM Ostatnio edytowany przez Michael Rzotkiewka - 05-12-2007 o 14:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2007
Imię: Antical Hero
Poziom: ~80
Skille: 87/86
Poziom mag.: 6
|
![]() @doskonaly
Nie mam słow na takich debilów jak ty... Pomyśl zanim coś napiszesz @all Chcecie pkowac? To w ogóle na huj wam jakas gildia do tego? Nie wystarczy poprostu Kanał Prywatny założony przez kogoś w tibii i TS lub VT? A jak juz bardzo chcecie zrobić ta gildie to zróbcie jakąś normalną nazwe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2007
Lokacja: Legionowo
|
![]() Popieram posty Osram.
Br maja tu wladze i robia co chca. Wy byscie mieli taka wladze jak oni, to juz to widze jacy byscie byli dobrzi i wogule 8lvlom dawali po 100k. Hu'hu zal mi odpisywac na twoj post... wrocilem pod naklona przyjaciol ![]() Sytuacja wyglada na silverze tak jak wyglada i jej nie zmienicie musicie sie z nia pogodzic albo wy*******ac na ta obsidie ![]() btw. wy chcecie cos zmienic? tyle tu pl gra a dopiero drugi team byl na anni i jescze owned all ![]()
![]() |
#37 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Stan: Początkujący
Imię: Kacperka
Poziom: 78
|
![]() Cytuj:
@Pan Doskonaly Przeczytaj sobie pierwszy post w tym temacie, napisane jest tam ze zbieramy ludzi ktorzy nienawidza ftp (nie wazne z jakiego kraju pochodza), Guildia powinna miec jakas krotka nazwe nic nie zwiazana z ftp/Narodowoscia. I powinnismy co jakis czas przed ssem sie wszyscy zbeirac i isc kogos ubic (bez trzody). A co do tej nazwy Polacks, jesli uwazasz ze jak zabijemy kilka brazoli z taka nazwa guildii i nikt niewinny nie bedzie mial hunta to sie grubo mylisz, jestem tego pewny w 100%. Wiec zmiencie nazwe guildii po 1 bo nie tylko polacy w niej beda a po 2 bo nie chcemy nikomu przeszkadzac w grze tylko dlatego ze my juz nie gramy-.- k,thx,bye Edit: @Osram Czy my nie mozemy byc w zgodzie z obcokrajowcami? HUASDHUAHSDUHAUSDHUAS nie moge <lol2> Widac ze na silverze nie grales.. ;S Gdyby obcokrajowcy zyli w zgodzie z nami to teraz wiekszosc pl grala by dalej -.- To nie my zaczelismy, to te szmaty nas hunca za nic, chca na nas zarobic poprostu.. traktuja nas jak smieci tylko dlatego ze maja wyzsze lvle.. Jesli nie masz pojecia o tym servie to sie tu nie wypowiadaj bo to naprawde zalosne jest to co ty mowisz... @Asen Haha... n/c GZ Power Tibia Player, biedny oskarzony przyjaciel wszystkich z dobrym sercem ![]() ![]() ![]() Omg.. szkoda slow ;S Ostatnio edytowany przez Kacperka - 05-12-2007 o 17:05. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2006
|
![]() Ojoj, znowu następny temat bez przyszłości... Zróbcie pk bez gildii, bo moim zdaniem łatwiej wam będzie pekowac w chaosie. Tak jak założycie gildię to br szybko oblukają jej członków i będą wiedziec jakie lvle i nicki gotowe są do jakiejś akcji, a tak za każdym razem nie zapamiętają all i będzie można działac z zaskoczenia
![]()
14:23 Destroyer of Fury [133]: did u read forum? 14:24 Xeosnar [194]: what is forum? |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2007
Imię: Maximus Afo
Świat: Refugia
Poziom: 166
Poziom mag.: 76
|
![]() Cytuj:
Własnie na tym to polega, że wy jako polacy ubijecie kilku br i reszta polaków bedzie hunted tylko dlatego ze są polakami, tak juz jest na silverze. Jakbys nie wiedzial brazole tu rządzą i huncą wiekszosc bez powodów... np kiedy ujebalem Kane, Asen i ktos tam jeszcze miał mieć hunta za to ze pisali do mnie podczas trwania filmu z pk. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2006
Lokacja: Opole
Imię: Potus
Gildia: Immortal Dragons
|
![]() Jeśli nazwa gildii zostanie taka jak jest czy jaka zaplanowaliscie to osobicie przyjde i was zaj.... i jeszcze szepne slowko br zeby sie wami zajeli... bo to jest na poziomie 5 latka
18:19 You advanced from Level 99 to Level 100. OFNED!! 19:16 Solar mlody [125]: wez nie sap lepiej sie stul i siedz tam gdzie siedzisz |
![]() |
![]() |