Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Silvera

Notki

Silvera Wydarzenia ze świata Silvera

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 04-12-2007, 19:54   #21
Shinhoshu
Użytkownik Forum

Shinhoshu's Avatar

Data dołączenia: 08 02 2007

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Silvera
Poziom: ~80
Skille: 87/86
Poziom mag.: 6
Domyślny

I co ci z tej wojny bedzie? Tylko polacy na tym straca. A wy gówno zyskacie pkujac przed ss... Pomyśl jelopie i postaw sie w mojej sytuacji np: dostane hunta za to ze jakies debile zrobili se gildie Polacks i pkuja br... Pkuj se ale nie narazaj polaków to odrazu pkuj polaków na to samo wyjdzie...

Ostatnio edytowany przez Shinhoshu - 04-12-2007 o 19:59.
Shinhoshu jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 04-12-2007, 20:57   #22
Kacperka
Użytkownik Forum

Kacperka's Avatar

Data dołączenia: 20 08 2005

Stan: Początkujący
Imię: Kacperka
Profesja: Elite Knight
Poziom: 78
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Shinhoshu Pokaż post
I co ci z tej wojny bedzie? Tylko polacy na tym straca. A wy gówno zyskacie pkujac przed ss... Pomyśl jelopie i postaw sie w mojej sytuacji np: dostane hunta za to ze jakies debile zrobili se gildie Polacks i pkuja br... Pkuj se ale nie narazaj polaków to odrazu pkuj polaków na to samo wyjdzie...
Zgadzam sie,
ja myslalem ze ta nazwa tematu to tylko tak na faze a ogolnie to chodzi o pkowanie brazoli a nie o wypowiadanie im wojny, jak mozemy all polacy wypowiedziec wojne all brazola -.- jak narazie nie ma na to szans, ja myslalem ze chodzi o to zeby poprostu poprzeszkadzac troche w grze tym jebanym brazolą i pomoc wielu osoba byc retired z powodu takiego ze ich nienawidze(mam do tego powody)
Widze ze sie nie zrozumielismy o.O wychodze z tego tematu bo to nie jest temat dla mnie, poprostu nie o to mi chodzi o co wam

Odrazu mowie ze jesli tak bedzie ze bedziecie probowali wypowiedziec wojne oficjalnie pl vs br to bede z tymi ktorzy beda starali sie was zwalczyc...
k, thx, bye
Kacperka jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 04-12-2007, 21:03   #23
Pustynny
Użytkownik Forum

Pustynny's Avatar

Data dołączenia: 02 12 2007
Lokacja: Gdynia

Gildia: Elite
Poziom: 50
Skille: 74/72
Poziom mag.: 5
Pustynny ma numer GG 7021484
Domyślny Eh...

No dobra, nazwa moze troche przesadzona..
Poza tym nie chodzilo mi tylko o polaków w tym temacie, tylko tak jak napisalem wszystkich tych, którym ftp nie pasuje...
13:56 Pustynny Asasyn [49]: no br
13:56 Naber Mooga [64]: ...
13:56 Naber Mooga [64]: wrong server?
13:56 Pustynny Asasyn [49]: hehe ;]

to jest wlaśnie silvera
Czas to zmienic
_________

There is no good or evil. Only decisions and consequences.
Pustynny jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-12-2007, 00:09   #24
doskonaly11
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 10 2007

Gildia: Game Over ;p
Świat: tarenia
Domyślny

Shinhoshu ja mam cie w hu**, czy bedziesz mial hunta czy nie
co do nazwy gildi, zmieni ja i co?ma zrobic gildie br?czy to zmieni postac rzeczy?NIE
wystarcz ze ftp zobaczy kto jest w gildi(sami pl, wiekszosc hunt) to nie skapnie sie ze to polska gildia? bo bedzie inna nazwa? lol
co do ''wojny'' -to kazdy wie ze te slowo to metafora, do stonunkow pl i br, przeciez nikt nie chce im oficjalnie wojny wypowidac bo to bezsens, wiec pomysl racjonalnie zanim cos napiszesz.

Shinhoshu mam sie wstydzic bycia polakiem i ulegac pod kazdym katem br hehe daruj sobie,czy bedzie polska nazwa czy gildia na tym servie nie powino to interesowac ludzi ktorzy w niej nie sa bo to sie ich nie tyczy, wy nie poniesieci konsekfencji czynow tej gildi. wiec nie robcie problemu o nazwe gildi bo to zalosne

Ostatnio edytowany przez doskonaly11 - 05-12-2007 o 00:14.
doskonaly11 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-12-2007, 00:13   #25
Osram
Zbanowany

Data dołączenia: 01 12 2007
Lokacja: Wrocław

Imię: Xeremon
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Dragonhearts
Świat: Candia
Poziom: 85
Poziom mag.: 64
Domyślny

Chcesz rozpętać tą wojnę tak dla rozróby, czy dlatego że (może) jesteś kolejnym szalonym, rasistowskim 12latkiem, który krzyczy pod depo ze br trzeba powystrzelać jak Niemcy Żydów?
Osram jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-12-2007, 00:22   #26
doskonaly11
Użytkownik Forum

Domyślny

omg to chyba ty masz 12 lat hehe porownujac gre do realnych zdarzen, oby tak dalej, niedlugo bedziesz z mieczem po ulicy latal hehe powodzenia, i zle przyklady przytaczasz bo t onie ja jestem rasista jak juz tylko br bo to oni dyskryminuja polakow
stary 05-12-2007, 00:30   #27
Osram
Zbanowany

Domyślny

A nie przyszło ci do głowy, że może być to spowodowane tym, że 90% polaków to nooby, które o*******ają nawet swoich RL? To może takich graczy trzeba tępić, aby nie robić sobie takiej opinii u obcokrajowców.
stary 05-12-2007, 00:42   #28
Hu'Hu
Użytkownik Forum

Hu'Hu's Avatar

Data dołączenia: 20 04 2007
Lokacja: Kielce

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pustynny Pokaż post
Szukam polaków lvl 30 + do pkowania brazoli.. Myśle tu o jakis fragach na FTPa..

Proponuje też utworzenie w czasie bliżej nieokreślonym jakiejś dobrej gildii (nie koniecznie sami polacy, chodzi o ludzii ktorzy nie chca ftp) ktora byla by w stanie wypowiedziec wojne ftp.

I prosze o jedno... jak cos nie pasuje to nie pisać.. Żeby nie bylo tak jak w kazdym temacie o silverze, ze sie zaczna jakies debile kłócić.

Licze na wypowiedzi ludzi, ktorzy uwazaja, ze czas najwyzszy coś zrobić...

Pozdro ..
Blablablablablablabla......
To już jest żałosne ... robicie 100 tematów w każdym 10 offtopów i nic z tego nie wynika.
Zróbcie jeden temat o silverze i tam piszcie o tym jak będziecie gromić brazyli.
Prawda jest taka że Polacy na Silverze nie istnieją a jedyną walke możecie toczyć tu na forum.I te teamty na hunted.pl, propaganda w złym smaku.
Jedyne pozdro dla Carpathii i całuski dla Sandry

I kolejny raz "wielki" Asen pokazał jaki jest fałszywy, parodia i żal w jednym akcie n/c .
Po co lamo piszesz że jesteś retired i nigdy nie wrócisz na silvere?
Hu'Hu jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-12-2007, 10:55   #29
doskonaly11
Użytkownik Forum

Domyślny

tak masz racje nie chodzi nam o to zeby wojne wypowiadac,bo jak mowisz polacy tu nie istnieja.
tylko ubic jakiegos br z zaskoczenia,ale musi byc wspolpraca,ale wiekszosc rezygnuje z powodu nazwy gildi, jakby ona miala cos do znaczenia, ,i w 5-10 nic sie nie zrobi, brak organizacji...
stary 05-12-2007, 11:28   #30
holuu
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 02 11 2007

Świat: Refugia
Poziom: 166
Poziom mag.: 76
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez doskonaly11 Pokaż post
Shinhoshu ja mam cie w hu**, czy bedziesz mial hunta czy nie
co do nazwy gildi, zmieni ja i co?ma zrobic gildie br?czy to zmieni postac rzeczy?NIE
wystarcz ze ftp zobaczy kto jest w gildi(sami pl, wiekszosc hunt) to nie skapnie sie ze to polska gildia? bo bedzie inna nazwa? lol
co do ''wojny'' -to kazdy wie ze te slowo to metafora, do stonunkow pl i br, przeciez nikt nie chce im oficjalnie wojny wypowidac bo to bezsens, wiec pomysl racjonalnie zanim cos napiszesz.

Shinhoshu mam sie wstydzic bycia polakiem i ulegac pod kazdym katem br hehe daruj sobie,czy bedzie polska nazwa czy gildia na tym servie nie powino to interesowac ludzi ktorzy w niej nie sa bo to sie ich nie tyczy, wy nie poniesieci konsekfencji czynow tej gildi. wiec nie robcie problemu o nazwe gildi bo to zalosne

Co ty wgl wypisujesz? Zanim coś napiszesz lepiej przemysl to 2 razy. nie masz sie wstydzic bycia Polakiem ale pomysl ze zakladajac gildie Polacks zalatwisz hunta tym ktorzy są free... Jesli uda wam sie ubic kilka high-lvli (w co z reszta nie wierze) to wtedy br naprawde wyjebia polaków z serva...
holuu jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-12-2007, 12:06   #31
doskonaly11
Użytkownik Forum

Domyślny

lol to br moga lac polakow i huj wie co jeszcze wedlugo ciebie?a jak polak ubije jednego br to zaraz all maja miec hunta omg.
np ubije cie 20 lvl br i idziesz ubic kogos innego bo ktos tam cie zabil, z jakiej racji ktos ma ponosic konsekwencje tego ze jak kogos ubije lol jak on nie ma z tym nic wspulnego.
ok myslcie se co chcecie,nie pisze nic wiecej bo bedzie znowu klotnia
ale z tego wynika ze wiekszosc boi sie pekowac bo: boja sie ze padna, albo moga zalatwic hunta komus innemu(lol) to po co piszecie w tym temacie o pekowaniu? skoro nie chcecie pekowac hahaha
stary 05-12-2007, 12:58   #32
Osram
Zbanowany

Domyślny

Czy wy nie możecie poprostu żyć w zgodzie z obcokrajowcami? Wasza mentalność: Polski - ROKS! Nie Polski - HUNT DED KARLIN!1one
stary 05-12-2007, 14:04   #33
doskonaly11
Użytkownik Forum

Domyślny

powiem tak ''osram'' te twoje komenty, bo ty nie wiesz o co chodzi a piszesz, w tym przypadku to br hunca pl,a nie pl-br, i chce zabic paru zeby zobaczyli jak to jest jak expisz pare dni a pedal cie zabije i kilka dni w dupe i w dodatku masz mu placic hu* wie za co.
stary 05-12-2007, 14:51   #34
Michael Rzotkiewka
Użytkownik Forum

Michael Rzotkiewka's Avatar

Data dołączenia: 08 02 2006

Profesja: Paladin
Poziom: 66
Skille: 92/66
Poziom mag.: 17
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Osram Pokaż post
Czy wy nie możecie poprostu żyć w zgodzie z obcokrajowcami? Wasza mentalność: Polski - ROKS! Nie Polski - HUNT DED KARLIN!1one
Jak nie znasz sytuacji na silverze to sie wypowiadaj -.- powiedz to brazolom a nie nam, bo to oni nie chca zyc z nami w zgodzie a nie my z nimi lmfao... Chyba w zyciu nie grales na servie pvp gdzie panuja BR, a juz napewno nie na silverze. Nie rozumiem takich ludzi - gowna wiedza o servie a sa na forum najmadrzejsi...

Silvera WAR part #1
http://www.youtube.com/watch?v=QNDh0m7n9f0

Silvera WAR part #2
http://www.youtube.com/watch?v=-hJvilsCxKM

Ostatnio edytowany przez Michael Rzotkiewka - 05-12-2007 o 14:53.
Michael Rzotkiewka jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-12-2007, 15:22   #35
Shinhoshu
Użytkownik Forum

Shinhoshu's Avatar

Data dołączenia: 08 02 2007

Poziom: ~80
Skille: 87/86
Poziom mag.: 6
Domyślny

@doskonaly
Nie mam słow na takich debilów jak ty... Pomyśl zanim coś napiszesz
@all
Chcecie pkowac? To w ogóle na huj wam jakas gildia do tego? Nie wystarczy poprostu Kanał Prywatny założony przez kogoś w tibii i TS lub VT? A jak juz bardzo chcecie zrobić ta gildie to zróbcie jakąś normalną nazwe.
Shinhoshu jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-12-2007, 15:36   #36
Luki_Asen
Użytkownik Forum

Luki_Asen's Avatar

Data dołączenia: 09 04 2007
Lokacja: Legionowo

Domyślny

Popieram posty Osram.
Br maja tu wladze i robia co chca. Wy byscie mieli taka wladze jak oni, to juz to widze jacy byscie byli dobrzi i wogule 8lvlom dawali po 100k.
Hu'hu zal mi odpisywac na twoj post... wrocilem pod naklona przyjaciol
Sytuacja wyglada na silverze tak jak wyglada i jej nie zmienicie musicie sie z nia pogodzic albo wy*******ac na ta obsidie
btw. wy chcecie cos zmienic? tyle tu pl gra a dopiero drugi team byl na anni i jescze owned all
stary 05-12-2007, 16:59   #37
Kacperka
Użytkownik Forum

Kacperka's Avatar

Data dołączenia: 20 08 2005

Stan: Początkujący
Imię: Kacperka
Poziom: 78
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Shinhoshu Pokaż post
@doskonaly
@all
Chcecie pkowac? To w ogóle na huj wam jakas gildia do tego? Nie wystarczy poprostu Kanał Prywatny założony przez kogoś w tibii i TS lub VT? A jak juz bardzo chcecie zrobić ta gildie to zróbcie jakąś normalną nazwe.
Zgadzam sie z tym.

@Pan Doskonaly
Przeczytaj sobie pierwszy post w tym temacie, napisane jest tam ze zbieramy ludzi ktorzy nienawidza ftp (nie wazne z jakiego kraju pochodza), Guildia powinna miec jakas krotka nazwe nic nie zwiazana z ftp/Narodowoscia. I powinnismy co jakis czas przed ssem sie wszyscy zbeirac i isc kogos ubic (bez trzody). A co do tej nazwy Polacks, jesli uwazasz ze jak zabijemy kilka brazoli z taka nazwa guildii i nikt niewinny nie bedzie mial hunta to sie grubo mylisz, jestem tego pewny w 100%. Wiec zmiencie nazwe guildii po 1 bo nie tylko polacy w niej beda a po 2 bo nie chcemy nikomu przeszkadzac w grze tylko dlatego ze my juz nie gramy-.-

k,thx,bye

Edit:
@Osram
Czy my nie mozemy byc w zgodzie z obcokrajowcami? HUASDHUAHSDUHAUSDHUAS nie moge <lol2>
Widac ze na silverze nie grales.. ;S Gdyby obcokrajowcy zyli w zgodzie z nami to teraz wiekszosc pl grala by dalej -.- To nie my zaczelismy, to te szmaty nas hunca za nic, chca na nas zarobic poprostu.. traktuja nas jak smieci tylko dlatego ze maja wyzsze lvle..
Jesli nie masz pojecia o tym servie to sie tu nie wypowiadaj bo to naprawde zalosne jest to co ty mowisz...

@Asen
Haha... n/c GZ Power Tibia Player, biedny oskarzony przyjaciel wszystkich z dobrym sercem Nigdy nic nie ukradl i zawsze byl w porzadku ze wszystkimi jak mogliscie go tak wtedy potraktowac..
Omg.. szkoda slow ;S

Ostatnio edytowany przez Kacperka - 05-12-2007 o 17:05.
Kacperka jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-12-2007, 18:31   #38
Mendolina
Użytkownik Forum

Mendolina's Avatar

Data dołączenia: 08 08 2006

Domyślny

Ojoj, znowu następny temat bez przyszłości... Zróbcie pk bez gildii, bo moim zdaniem łatwiej wam będzie pekowac w chaosie. Tak jak założycie gildię to br szybko oblukają jej członków i będą wiedziec jakie lvle i nicki gotowe są do jakiejś akcji, a tak za każdym razem nie zapamiętają all i będzie można działac z zaskoczenia .
14:23 Destroyer of Fury [133]: did u read forum?
14:24 Xeosnar [194]: what is forum?
Mendolina jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-12-2007, 18:36   #39
holuu
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 02 11 2007

Świat: Refugia
Poziom: 166
Poziom mag.: 76
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez doskonaly11 Pokaż post
lol to br moga lac polakow i huj wie co jeszcze wedlugo ciebie?a jak polak ubije jednego br to zaraz all maja miec hunta omg.
np ubije cie 20 lvl br i idziesz ubic kogos innego bo ktos tam cie zabil, z jakiej racji ktos ma ponosic konsekwencje tego ze jak kogos ubije lol jak on nie ma z tym nic wspulnego.
ok myslcie se co chcecie,nie pisze nic wiecej bo bedzie znowu klotnia
ale z tego wynika ze wiekszosc boi sie pekowac bo: boja sie ze padna, albo moga zalatwic hunta komus innemu(lol) to po co piszecie w tym temacie o pekowaniu? skoro nie chcecie pekowac hahaha
ŻAL !

Własnie na tym to polega, że wy jako polacy ubijecie kilku br i reszta polaków bedzie hunted tylko dlatego ze są polakami, tak juz jest na silverze. Jakbys nie wiedzial brazole tu rządzą i huncą wiekszosc bez powodów... np kiedy ujebalem Kane, Asen i ktos tam jeszcze miał mieć hunta za to ze pisali do mnie podczas trwania filmu z pk.
holuu jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-12-2007, 18:39   #40
pobol
Użytkownik Forum

pobol's Avatar

Data dołączenia: 08 10 2006
Lokacja: Opole

Imię: Potus
Domyślny

Jeśli nazwa gildii zostanie taka jak jest czy jaka zaplanowaliscie to osobicie przyjde i was zaj.... i jeszcze szepne slowko br zeby sie wami zajeli... bo to jest na poziomie 5 latka
18:19 You advanced from Level 99 to Level 100.

OFNED!!
19:16 Solar mlody [125]: wez nie sap lepiej sie stul i siedz tam gdzie siedzisz
pobol jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania