![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czy w idzieliście nazwę tematu - to nie kurwa rozmowy w toku z ewą drzyzgą. Co ma karanie ludzi sdkami do pracy sezonowej 15 latków? Przez niektórych nawet rozmowy o pkp przestały mnie śmieszyć. Idźcie kurwa pograć w bierki rozgotowanym makaronem.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2007
Lokacja: Szczecin
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Heh notop miałem się nie śmiać, ale ciężko mi wyobrazić sobie normalnego "zdrowego" kolesia przed 30 grającym w tibie....
ps- nie mów do mnie dziecko, rozumiem że ci się panny nie udało znaleźć i spłodzić potomka a stres odreagowywujesz w grze ale chyba bym się załamał jakby mój stary grał w gry dla nastolatków... |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Kalisz
Imię: Fayter
Profesja: Elite Knight
Gildia: wejdz w nick i sprawdz LAAAWWL
Świat: Rzyduf
Poziom: >_<
Skille: 85+/84+
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Dobra mam bombe,wiec nie bede pisal duzo.Wiec tak,po 1 zadna KURWA praca nie hanbi,wiec skonczcie temat notopa,bezwzgledu na to gdzie pracuje to PRACUJE i to sie liczy,jezeli ta praca zaspakaja jego potrzeby to dobrze a my forumiaki jestesmy ostatnimi osobami,ktore to powinno interesowac.Osobiscie proponuje zakonczyc tez spor ormo-zomo bo obie firmy sa w diametralnie roznych sytuacjach,ktorych nie mozna porowonywac,jedna ma wieksza samowolke na serwerze i swego rodzaju gwarancje ze nikt nie przyjdzie i ich nie rozgoni,zas druga nie,wiec spor i porownywanie czy to fragow czy innych bajerow jest bezpodstawne i nie na miejscu.Apele sa wiec 2,pierwszy jest taki - przestancie spinac poslady do siebie nawzajem bo nie ma nic zalosniejszego niz napinanie sie przez kabelek,2 zejdzcie z notopa,wszystko na ten temat i wiele wiecej zostalo powiedziane,jak widac notop zyje,ma sie dobrze czyli z jakiegos zrodla na to pieniadze ma. THE END
edit: i chuj mialo byc nie duzo i wyszlo jak zawsze xd Ostatnio edytowany przez Doom Terror - 08-12-2007 o 00:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 04 2007
|
![]() Doom jak zawsze dyplomatyczna wypowiedź
![]() @Freddy~ Wydaje mi sie, ze caly ten giercowy biznes juz dawno przestal byc domena pryszczatych 13-latkow, wiec przestan pierdolic o 27 letnim notopie. _/ormo
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2007
Stan: Niegrający
Imię: L
Gildia: Destroyers of Kira
Świat: Konoha-Gakure ?
![]() |
![]() carlito nie grales na otsie kiedys aldora cos tam ??? Bo wlasnie zdaje mi sie ze to ty byles
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mi się właśnie wydaje że ten biznes się kręci wokół 13-18 latków, normalny gość po 20 roku życia ma pracę, żonę, dzieci więc nie wydaje kasy na tak "czasożerne" gry, a kto wydaje właśnie tacy pryszczaci 13-16 latkowie, a najczęściej ich rodzice
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 04 2007
|
![]() @milano
to bylo dawno i nie prawda, jedyny ots na jakim gralem to arcania w okresie 27.11-4.12 2007, a wiec - pomylka, nie o mnie chodzi. @fred czy ja wiem? wg mnie ten biznes jest nakrecany tak samo przez nastolatkow, jak i doroslych. fakt moze taki pracujacy na utrzymanie rodziny facio nie ma czasu, zeby w tibie pograc, ale w weekendy wieczorkiem 2h w jakiegos tam rts czy rpga potnie. wiem o czym mowie, sam mam takiego 30 letniego wujaszka ![]() a z reszta, ch*j jeden wie, kto w co, z kim, po co i dlaczego gra?
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2004
Stan: Początkujący
Imię: Wiatrak De'Omerta
Świat: Arcania
Poziom: 150
Skille: 94/91
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() w jakims ostatnim artykule nawet sam cipsoft napisal "cieszymy sie ze mozemy wam dostarczyc tyle rozrywki po powrocie ze szkoly lub pracy"(czy cos na ten styl) wiec radzilbym nie mowic ze skoro to jest gra to znaczy ze kto ma wiecej niz 18 lat nie moze juz grac bo jest doroslym czlowiekiem~
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie mówie że nie może grać, ale wyobraź sobie 30 latka grającego w tibie, z pracą, z żoną, dziećmi i jeszcze domowymi obowiązkami, gdzie ma znaleść na to czas?
Myślę że takie osoby po prostu mają nieudane realne życie, i jest to jakaś forma odreagowania. Tutaj w wirtualnym świecie łatwiej kogoś poznać niż w realu, ten świat 2d jest o wiele prostszy, i takie osoby "dorosłe" które jakoś są zagubione w swoim życiu uciekają do wirtualnej rzeczywistości. Wcale tutaj się nie chce nabijać z tego czy coś, bo to nie jest śmieszne a smutne. Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2004
Stan: Początkujący
Imię: Wiatrak De'Omerta
Poziom: 150
Skille: 94/91
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() z tego wynika ze wedlug ciebie zycie normalnego czlowieka po 30 wyglada tak:
7-16 praca 16-22 zajecie sie rodzina/obowiazki domowe/inne duperele 22-7 sen weekend 7-22 zajecie sie rodzina/obowiazki domowe/inne duperele 22-7 sen przepraszam ale akuratnie nie znam osob ktore w 100% swoj czas poswiecaja wszystkiemu na okolo i nie znajduja nawet godziny dla siebie, zeby na przyklad siasc do komputera i sie odprezyc i to wlasnie to co na gorze nazwalem jako "inne duperele" to miedzy innymi czas na swoje rozrywki(hobby) |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
|
![]() Po 18 roku życia nie można grać w Tibie. Temat uważam za zamknięty.
![]() |
#32 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Znam dobrego gracza ma 68lv na facc i ma dziecko ... rodzine i jakos ma czas na gre i ma dobra prace.. Nie opisuj siebie tylko ze w wieku 15-18? br? All czepiacie sie notopa dobra pracuje w pkp ale zadna praca nie jest chaniebna ... . Może lubi takie życie .... Akurat ja wole siedziec w domu w sylwestra i grac ,a ty isc i sie najebac? Wiesz ja niechce matce zawodu zrobic ze wychowala żula czy cos ze wracam na czworaka . Nudzi mnie to ze all sobie kpii ze ktos gdzies pracuje... Tibia to gra Forum tibi to forum gry ... wiec nie spamuj że ktos ma zjebane zycie bo niewiadomo co z ciebie wyrosnie .. kazdy mu cos jedzie boze co ma gra do zycia Teraz co tu napisalem to bede wygladal na asslickera pewnie co nie?? ale sorry ponawiam pytanie kogo obchodzi co kto robi w zyciu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
|
![]() No na sylwka będzie fajnie, hydry sie zwolnią już mama nawet ekipe
![]() Życzcie mi powodzenia, może jakiś rh wyleci ![]()
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2007
Lokacja: Grudziądz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Cadix
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: IP/UNB/BETRAYED
Poziom: 132
Skille: ^był
Poziom mag.: 67
|
![]() xDD no kurwa jak zobaczylem co napisal Filush to malo monitora nie oplulem xD
ty to czlowieku potrafisz rozladowac atmosfere xD btw. nie mam inv do gtw :S
STILLmatic Ostatnio edytowany przez Thuygioshok - 08-12-2007 o 20:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Kalisz
Imię: Fayter
Gildia: wejdz w nick i sprawdz LAAAWWL
Świat: Rzyduf
Poziom: >_<
Skille: 85+/84+
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() nagroda "post of the topic" przypada filushowi nie ma co
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kompleks Piotrusia Pana (Syndrom Piotrusia Pana) - postawa mężczyzny, charakteryzująca się ucieczką od dorosłości, brakiem dojrzałości, unikaniem zobowiązań i odpowiedzialności.
Pozdro dla 30 latków grających w tibie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2006
Lokacja: Bialystok
Stan: Na Emeryturze
Imię: Saint Oziris
Profesja: Paladin
Gildia: ORMOOOOO
Świat: ARCANIA
Poziom: 7
Skille: 12/12
Poziom mag.: 2
|
![]() btw.
Dec 08 2007, 23:08:55 CET Killed Atro'nix at Level 72 unjustified Dec 08 2007, 22:41:57 CET Killed at Level 102 by Boozi and by Shigus Bloodawe ormo sie nudzilo xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2006
Lokacja: Bialystok
Imię: Saint Oziris
Profesja: Paladin
Gildia: ORMOOOOO
Świat: ARCANIA
Poziom: 7
Skille: 12/12
Poziom mag.: 2
|
![]() btw.
Dec 08 2007, 23:08:55 CET Killed Atro'nix at Level 72 unjustified Dec 08 2007, 22:41:57 CET Killed at Level 102 by Boozi and by Shigus Bloodawe ormo sie nudzilo xD next Dec 08 2007, 23:51:29 CET Killed at Level 78 by Noxuhal Toma and by Saint Lucas Dec 08 2007, 23:34:10 CET Killed at Level 71 by Baryll |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
|
![]() Ormo nie próżnuje... jak widac...