|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: Kraków
Imię: Arrivald
Profesja: Paladin
Gildia: Underworld
Świat: Danubia
Poziom: 65
Skille: 85/60
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() A tak wogole to ma ktos doswiadczenie jesli chodzi o gitare basowa?
![]()
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2007
Lokacja: postac "Perpetual Torment" zostala skasowana przez gmow za uzywanie tibia bota ng
Imię: Perpetual Torment
Profesja: Rookstayer
Świat: Askara
Poziom: 44
Skille: 22/26
|
![]() Dokladnie tak jak tibia. Nawet down sie nauczy jesli poswieci 666 godzin.
![]() |
#23 |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 10 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2005
Lokacja: Sosnowiec
![]() |
![]() Na początku z nauczycielem grałem różne podstawowe riffy, a pierwszym "normalnym" utworem jakiego się uczyłem grać było "Three Little Birds" Boba Marley'a. SPAMIK SPAMIK
SIALALALA Ostatnio edytowany przez Upierz - 16-12-2007 o 20:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() A ja mam pytanie.
Ile taka gitara na początek do nauki może kosztować?
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 10 2007
|
![]() Można kupić najtańszy syf - skywaya, czy innego ever playa za 200zł, ale to będzie męczarnia (zaraz się pewnie odezwą posiadacze tych gitar ;p). Wprawdzie można trafić niezły egzemplarz (będzie w miarę dobrze stroić i może nie będzie miała zbyt krzywego gryfu), ale i tak bez rewelacji.
Generalnie na początku radzę popytać kogoś w rodzinie i znajomych czy nie ma na oddanie/sprzedanie za marne grosze jakiejś starej gitary- zaczniesz grac jeśli ci się spodoba to kupisz coś lepszego, jeśli nie nie będziesz w plecy z pieniędzmi. Generalnie dobry akustyk na początek to jakieś 400zł, ale i tak trzeba go wcześniej sprawdzić, bo we wszystkich gitarach z niższej półki zdarzają się lepsze i gorsze egzemplarze. Najlepiej wybrać się z kimś kto się na tym zna do muzycznego. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2005
Lokacja: Exiva
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Nebula
|
![]() Eric Clapton - Thears in Heaven
mój drogi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Moja pierwsza gitara (co prawda klasyczna, ale różnica w cenach nie jest wielka) to Buena Vista, którą posiadam zresztą do dziś i jestem zadowolony, za którą dałem 500-600 złotych. Za takie pieniądze można kupić instrument na parę lat gry; moja stroi, ma wygodny i prosty gryf, ładne brzmienie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Ok,dzięki. Bo coś planowałem pograć,czemuż by nie?Grałem u znajomych na elektrycznej i spodobało mi się.A niedługo wpada combo gwiazdka + urodziny,to pomyślimy ; )
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() sorry ze odswiezam ale ma ktos moze akordy do Say it possible ?? Terry NAomi ??
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
|
![]()
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2006
Lokacja: Jasło
![]() |
![]() Ja polecam Hey- teksański
![]() Ogniska już dogasa blask są z tego co pamiętam 4 albo 5 akordów. no i ogólnie takie kościelne. Zresztą www.chords.pl, www.ultimate-guitar.com ![]() Pozdrawiam! Wziąłeś się za święty instrument ![]()
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
|
![]()
Ostatnio edytowany przez Arka_Sath_Wielki - 28-12-2007 o 23:32. |
![]() |
![]() |