|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2004
Stan: Aktywny gracz
Imię: Kahuno
Profesja: Sorcerer
Świat: Nebula
Poziom: 53
Skille: 19/22
Poziom mag.: 48
|
![]() Niektóre questy są rzeczywiście głupie ale czasami to gracze przaeszakadzają!
NP chain quest grazcze mogą sami przeskadzać. nie mam dobrego levelu i mało questów zaliczyłem więc może się nie znam. ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
ymmm... nie? EDIT: no dobra, może nie pytanie, ale prośbę. Ostatnio edytowany przez Kotylion - 02-11-2004 o 20:01. |
|
![]() |
![]() |
#23 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Titania
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() Rozumujac tak jak Ty mozna dojsc do wniosku ze zaden qest nie jest warty uwagi bo zawsze idac ma sie na sobie cos lepszego albo wie sie co nalezy zrobic...ilu z was na 20 lvlu poszloby na deserta majac p-set albo b-set?? ![]()
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2004
Lokacja: Łódź
Profesja: Elder Druid
Poziom: 71
Skille: 22/20
Poziom mag.: 51
![]() |
![]() Hmm.. według niektórych sensowne questy to mailbox, paradox i banshee? - no ludzie nie rozsmieszajcie mnie. Czy według was annihilator i demon quest to banalne questy dla 100lvl+? . Zdecydowanie nie! - na 15 annihilatorów jakie lokałem z 4-5 były wykonane, a tylko w 1 przezyli wszyscy. Nie bede sie rozpisywal tylko podam te , ktore pameitam i sa godne uwagi: behemoth quest, dragon lance i vamp shield itp... i of bez sorca.
Ps, sorka za brak znakow typu. óąę |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 09 2004
|
![]() @Neho chyba jednak nie rozumiesz pojęcia QUEST. Najpierw zapoznaj się dokładnie ze znaczeniem tego słowa (w zakresie RPG oczywiście), a potem się wypowiadaj. Anihilator to nie wiem czy questem można nazwać, nagrody ma, ale nic więcej.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
![]() |
![]() Ja bardzo chętnie bym samodzielnie rozwiązał jakis quest tylko jest jeden problem, mianowicie jezyk angielski
![]() Z tego co czytam na forum wynika, że wiekszosc z was swietnie zna angielski. Ja znam ten jezyk jako tako ale i tak o wiele lepiej niz reszta moich znajomych grajacych w tibie. A z tego co widze (mowie o ludziach ktorych osobiscie znam) to ci co graja w tibie to prawie nie znaja tego jezyka, a ci co go znaja to siedza nad ksiazkami i sie go ucza a nie marnuja czas nad tibia. Chociaz tibia rowniez uczy angielskiego ![]() ![]() Ale wracajac do tematu to chcac wykonywac questy trzeba dosyc dobrze znac angielski. Moze CIPowie pomysleliby o przerobieniu klienta Tibii na inne jezyki. Przeciez tego tlumaczenia dla profesjonalistow jest naprawde niewiele. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Nieobecny.
|
![]() Jasne, przetlmaczyc klienta to nie problem. Problem bedzie z przetlumaczeniem tego co ludzie mowia na jezyk polski
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
![]() |
![]() Moze sprecyzuje co mialem na mysli piszac o tlumaczeniu. A wiec teksty znajdowanych ksiazek i wypowiedzi NPCow oraz ewentualnie jakies inne standardowe wypowiedzi.
Natomiast co do ludzi to zawsze jakos mozna sie dogadac ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Bełchatów
Stan: Niegrający
Imię: Pacek man
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Julera
|
![]() Widzę że mój temat wywoła pewne spekulacje chociaż nie takie o jakich ja myślałem. Może troszeczke żle sie wyraziłem w tytule tematu. Chodziło i tylko o to że w niektórych Questach nagroda nie jest wspólmierna do wysiłku jaki trzeba tam włożyć. Raz nagroda jest za wysoka raz za niska a raz wymagnaia lvl są za wysokie do tego co można znaleść w skrzynkach
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Piła
![]() |
![]() Questy sa tak ustawione aby mialy jakies znaczenie, wytyczaly dany cel dla ludzi ktorzy chca osiagnac rozne rzeczy.
Gdyby te questy byly tak rozmieszczone ze wystarczyloby zabic 2 ghoule bez zadnego ograniczenia to by bylo bez sensu. Wtedy gra by sie zmienila w byle co.. Trzeba troche wysilku, na tym ta gra polega...
[Napis na bramie Piekla] Przeze mnie droga w miasto utrapienia, przeze mnie droga w wiekuiste meki, przeze mnie w naród zatracenia. Jam dzielo wielkiej, sprawiedliwej reki. Wzniosla mie z gruntu Potega wszechwlodna, Madrosc najwyzsza, Milosc pierworodna; starsze ode mnie twory nie istnieja, chyba wieczyste - a jam niepozyta! Ty, który wchodzisz, zegnaj sie z nadzieja..." Ostatnio edytowany przez Cymcymek - 08-11-2004 o 06:27. |
![]() |
![]() |