|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Z Domu
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Turrock
Gildia: WolfPackWind
Świat: Trieste\2moons
Poziom: 50+
Skille: 00
Poziom mag.: 00
![]() ![]() |
![]() Drackon drackon zostaw Orki w spokoju! weź się za Orków!
No własnie "Orki porwały bla bla bla " Ha ;> Graficznie prezentuje się bardzo ładnie ^^ Czekam na więcej fabuły bo narazie to tylko rzeź rzeź rzeź
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
![]() Może lekko przesadzona, ale żetelna i prawdziwa, na takie właśnie licze, bo dzięki nim pokazujecie mi żeczy które nie zawsze sam dostrzegam. (Ale oceny typu 10/10 też mile widziane xD <joke>) więc są dwie sprawy: Jeśli chodzi o zaginione sceny z pierwszego odcinka, to moja wina, postaram sie to poprawić po nowym roku. A co do fabuły, to te dwa odcinki są wprowadzeniem do akcji które zacznie się już w następnym odcinku, początkowo będzie powolna, ale zacznie się rozkręcać... Więcej wam nie powiem bo za dużo zdradze ![]()
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() Odjęło mi mowę, zaje*iste Oo
9/10
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2007
Lokacja: Barwice - the best "city"
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Co tu dużo mówić 10/10! Teraz tylko ten fake nie daje mi spokoju i czekam na next parta!
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2006
Lokacja: Bochnia
Wpisy bloga: 8
Profesja: Sorcerer
Świat: Titania
|
![]() (Prolog mi się nie wyświetla ,więc opiszę tylko pierwszą część)
Minusy: -Odział czego? luczniknw? Raczej lucznikow ![]() -Stare Speary (Razi w oczy ;/) -Łucznicy (ludzie) strzelali tylko z murów. To czemu strzały są w drugą stronę? (Nie pisze ,ani nie widać ,żadnego orka łucznika) -Hyh? Komendant mieszka w więzieniu? (Kraty zamiast drzwi) ![]() -"muszis" musisz (Kolejna literówka... Nie lubię literówek!) -Znowu Orki vs. Ludzie... Plusy: +Świetne grafiki orków +Świecący miecz +Super Sklejka +Dobra sala tronowa Ocena: 7/10 Wniosek techniczny: -/+Ładniej by wyglądał pomarańczowy ogień! Wniosek: "Mikołaja nie ma... Ale jest Drakon!" Skoro jest Drakon ,to niech Drakon nie robi literówek ,bo Kogucik nie lubi literówek. Rozwiń fabułę żeby nie było to nudne O vs. L. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
|
![]() Raz orkowie, raz orki. Ech...
Wiem, wytłumaczysz to tym, że to fake i nie znamy kierunków, ale idzie na południe i pojawia się przy północnej bramie ; ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
|
![]() Do wszystkich, którzy jadą Drakona za "orki":
Język polski dopuszcza zarówno formę "orkowie" jak i "orki". A fake ładnie wykonany. Szkoda tylko, że pierwszej części nie widać.
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2008
Lokacja: Betonowa Dżungla ;)
Imię: Asquael
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Mayaheine :*
Świat: Refugia
|
![]() fajne ;D ale troche mało! dodaj wiecej
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2006
Lokacja: Mamooo, idą tu :(
|
![]() A mnie się tak średnio podoba...Bo znowu orkowie , bo znowu jakiś siupel hiroł , bo znowu krew , śmierć , strach i pokemony . Czemu jeszcze nikt nie zrobił fake'a o pracującemu na polu rolniku? Czy tam rolnikowi....Ech....
Błędy. Jak się przyjrzeć jest ich trochę....literówki ujdzie ale niektóre wyrazy to aż mi się oczy zamykają.... Jest trochę poczucia humoru - "chowaj te wino" . ^^ . Można powiedzieć i CHWDP ( chowaj wino do plecaka , każdy zna , ale tam ) . Czekam na następną część , tylko może nie z takim zapałem jak na inne fake'i ![]() Wykonanie - ta brama sux , ale ogólnie rewelacja , 8/10 Fabuła - orki , super bohater - to już było, ale zobaczymy, jak na razie 6/10 Reszta - fajnie , tylko te błędy...argh! - 9/10 21/30 Czyli...takie 7/10...może nawet 7+/10 ![]()
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2007
Lokacja: W piekle pomiedzy Sezem, a Drakonem
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Z przyczyn technicznych ocenię tylko część drugą.
Grafika: +/- Stare speary. - Razi w oczy, ale idzie wytłumaczyć, gdyż Orki mają podobne w rekach. - Rozpływające się dachy - Poczułem lekki niedosyt. Na pierwszy rzut oka można pomyśleć, że jest to jedno i to samo tło tylko robione jak przez początkującego fake'owca. - Brama i krata - Obrócić bramę każdy głupi umie, a po tobie się tego nie spodziewałem. Karata jakoś dziwnie odleciała... + Mury - Podoba mi się wykonanie, chociaż w niektórych miejscach widać lekkie niedociągnięcia. - 4. obrazek, Ork (prawdopodobnie) zamachnął się siekierą - myślałem, że kto jak kto, ale ty się postarasz. Rozmazać? Nie... + Outfit księcia i komendanta (bez hełmu) - Ciekawe wykonanie. Mam nadzieję, że książę się jeszce pojawi. - Dom komendanta i okolica - Małostkowe... Brak drzwi i jakich kolwiek oznak życia (drzewa, kwiaty) + Tereny Orków - Dużo dodatków i dobrze zrobione światło Ogólna Ocena Grafiki : 3,5/8 Fabuła i Napisy: - Orki vs. Ludzie - Jeśli rozbudujesz ten wątek będzie dobrze. - Ucieczka orków - Przybiegł ten komendant, zaświecił mu się miecz a orki uciekły - "Święty" artefakt + Zachowanie ludzi - Proste i realistyczne. Ukazane uczucia (strach, agresja). + Język - Dopasowany do czasów akcji. Ogólna Ocena Fabuły i Napisów: 2/4 Ogólna Ocena: 5,5/12 = 4,9/10 Powodzenia w dalszej pracy. xD
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Posty powyżej pozostawie bez komentarza...
Tym czasem wstawiam trzeci odcinek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Reszta w nestępnym poscie...
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant Ostatnio edytowany przez Drakon - 17-01-2008 o 13:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() To by było na tyle ![]() Dziękuje za poświęcyny mi czas, licze też na wasze komentarze P.s. Odświeżyłem też pierwszy odcinek: Czesc 1 Czesc 2
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant Ostatnio edytowany przez Drakon - 17-01-2008 o 14:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Nieźle nieźle daje rade.
Ale kurde historia taka dziwna, porozrywana. Zdaje się nie trzymać kupy. Nadrób to Drak!
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Galana
![]() |
![]() faajne podoba mi sie!!
![]()
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
|
![]() fake nawet niezly tylko mysle ze niektorym zbrzydla wojna orcow i podpisz lepiej wszystkich bo kto to mowi???
5/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
|
![]() fake nawet niezly tylko mysle ze niektorym zbrzydla wojna orcow i podpisz lepiej wszystkich bo kto to mowi???
5/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
|
5/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |