|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#23 |
Kapłan Preclanski
|
![]() Spoko...Ale tego "Przyszłeś" ci nie daruję.
Jest nieźle, cyferkami nie oceniam co się nie kalkuluje. Ci źli i mega-zły mają mieć jakieś konkretne cechy? Zawsze chciałem być mega-zły, ciężkopancerny i w masce, ale jakoś nikt nigdy mnie nie chciał ;<.
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2007
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() @up
Ojj sorry X-zero juz zajal sobie Mysterious Zuyego ;d;d btw. Juz wszystkie miejsca sa zajete glownie przez X-zera ktory zjadl 3 ![]() Qubik 20:18:31 ale jak coś to mogę zwolnić ;p
![]() Ostatnio edytowany przez Matixek007 - 09-12-2007 o 21:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ale nie mega zuego
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2007
Lokacja: A nie powiem :P
Stan: Niegrający
Imię: NIMA!
Gildia: Rozleciała się
|
![]() Fajnie sie czyta ale przez chwile coś tak jaby super hiroł zaleciało 8/10
REKRUTACJA Nick: ThirdEye Out: ![]() Jak można to Super zuy a jak nie to trudno ![]()
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() Fake wymiata 10/10 ale jest jeszcze rekrutacja wolna? jak jest to
nick: Veretox out:wes jakis sam ustaw bo ja jestem w gorach na laptopie gram i niemam wogole nic zadnych outow nic ![]()
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Z Domu
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Turrock
Gildia: WolfPackWind
Świat: Trieste\2moons
Poziom: 50+
Skille: 00
Poziom mag.: 00
![]() ![]() |
![]() Supa Hirou SUpa Hirou!!! -.- mówimy Pa Pa ...
-Za dużo bleach'a -Za dużo supa hirou Sklejka jakaś tam jest zobaczę jak rozwiniesz fake
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2007
Lokacja: Bydgoszcz
![]() |
![]() Ale jestem zuy i niedobry dokańczam fake'a :< Będę próbował nie supa hirołować
![]() ![]() No to lecimy: 43. ![]() 44. ![]() 45. ![]() 46. ![]() 47. ![]() 48. ![]() 49. ![]() 50. ![]() 51. ![]() 52. ![]() 53. ![]() 54. ![]() 55. ![]() 56. ![]() 57. ![]() 58. ![]() Buahahah! Komentować...
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
|
![]() + ja1
-Dziura w mieczu mnie1 -Ja1 z tym wielkim_czymś na ręce ~Hje,hje, sprytnie zmieniłeś out ^^ ~Ten teren tak dziwnie wygląda... taki z równy... o ten wystający prostokąt mi chodzi ![]() +ja2 Ogólnie fajne, fajnie że jestem ja1 i ja2 ;> Oceny nie daję...po prostu zauważyłem że to nie ma sensu, bo zazwyczaj zawyżam... albo zaniżam ;o Czekam na next parta ![]() @edit: Teraz coś jeszcze zauważyłem: ![]() Jak oni tam stoją? Przecież wpadli by w tą roślinę ![]() ![]()
Ostatnio edytowany przez X-Zero - 15-03-2008 o 19:43. Powód: to był prostokąt xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2007
Świat: Harmonia
|
![]() Ładny fake
![]() 9/10
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
|
![]() -Dziura w mieczu
-kulka na ręce -ślad znika (ale to chyba specjalnie tak jest) -Trochę monotonna roślinność, no i grzybki wszędzie po 3 rosną xD -To stanie na roślinie, na której nie da się stać +fabuła wciąga jak... +X-zero1 i X-zero2 xD [ironia] +Fajny domek Strasznie mnie wciągnęło, nie mogę się doczekać next parta :> Chcę tam być! XDD Ocena: 8++/ 10, bo jednak są minusy ;p
Miałem brzydką sygnaturę, to mi ją Tana usuneła ![]() Po jakimś tam czasie zauważyłem, że Tana popełniła błąd w słowie "usuneła" ( powinno być usunęła ), dlatego też, postanowiłem wyśmiać morderczynię mojej sygnatury! Wyśmiewam... Haha. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: Białystok
Wpisy bloga: 9
Imię: (Rencista)
![]() ![]() |
![]() Dobre, mimo że ostro wali supah herah i Bleachem to podoba mi się.
8/10.
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2007
Lokacja: Staszów
Imię: Takie fajne
Profesja: Druid
Gildia: nieumytych
Świat: Celesta
Poziom: 20
Skille: suuuper
Poziom mag.: 20
|
![]() fake jest super daje 9,9/10 i czekam na next parta
![]()
![]() |
#39 | |
Użytkownik Forum
|
![]() spoko rob dalej fajny nawet ,8/10
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2007
Lokacja: Ziemia/Polska/Bydgoszcz
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Świat: Galana
|
![]() 10/10 czekam na next party
(\_/) (O.o) (> <) To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki aby pomóc mu w zawładnieciu światem!!! 100% tego forum to ludzie. Jeżeli nie należysz do tych 0 % nie wklejaj tego podpisu. Powybijam ci wszystkie oczy kijem, a jak zabraknie ci oczu dokleje ci nowe kropelką. A mój kij przewędruje twoją źrenice w akompaniamencie krzyku "This is Sparta"!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |