Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 09-12-2007, 13:44   #21
FredHed
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 11 2007
Lokacja: Szczecin

Profesja: Royal Paladin
Domyślny

No według mnie napisałem post zrozumiale co zreszta widać, wystarczy posiadać umiejętność czytania ze zrozumieniem. Po drugie mówisz że wolisz grać na pół z kimś i tracić 2/3 h niż 8. Jeśli gra nie sprawia ci przyjemności i masz tracić czas to wogóle nie graj.
Szkoda że faktycznie chyba jest to prawie że nie możliwe do udowodnienia wydaje mi się iż każdy powinien mieć takie same szanse, a zasady zostały stworzone po to aby ich przestrzegac
Pozdrawiam
FredHed jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 09-12-2007, 17:06   #22
>>>Mazix<<<
Zbanowany

Data dołączenia: 12 09 2007
Lokacja: klykash?
Wpisy bloga: 12

Profesja: Knight
Świat: Unitera Plis
Poziom: 22.
Skille: sux/sux
Poziom mag.: 66
Domyślny

@topik
Wiesz, zawsze znajda się dzieci neo co chca być lepsi od innych przez Tibia Auto/shar/BotNG. Ale tego nikt nie zatrzyma, wiesz, są ludzie i są taborety pfff....
@off
Mam 1 pytanko, mianowicie jak chce udowodnic, że jakiś koleś botuje, sam expi, to jak to uchwycic na screenie? Zapewne ma alarm na GM, także kontrola nie pojdzie -.- .
>>>Mazix<<< jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-12-2007, 16:37   #23
Dark Horseman
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: W domu

Stan: Aktywny Gracz
Gildia: -
Świat: Fortera
Poziom: xx
Skille: xx
Poziom mag.: xx
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez >>>Mazix<<< Pokaż post
@topik
Wiesz, zawsze znajda się dzieci neo co chca być lepsi od innych przez Tibia Auto/shar/BotNG. Ale tego nikt nie zatrzyma, wiesz, są ludzie i są taborety pfff....
@off
Mam 1 pytanko, mianowicie jak chce udowodnic, że jakiś koleś botuje, sam expi, to jak to uchwycic na screenie? Zapewne ma alarm na GM, także kontrola nie pojdzie -.- .
I chuj w Ciebie taborecie .
Wole rl life niz siedzenie 8h przed kompem, ale wysoki lvl w Tibii tez mi sprawia przyjemnosc, wiec botuje

Zal mi takich ludzi.
Powies sie ;].

A. Einstein
Dark Horseman jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-12-2007, 17:01   #24
FredHed
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 11 2007
Lokacja: Szczecin

Domyślny

Czyli jesteś oszustem, i do tego jeszcze z tego dumnym... i tutaj wychodzi słynne polskie "cwaniactwo". Mi większą radość sprawią to że się męcze w nabijaniu lvla, że gram sam i cała postać jest zasługą mojej ciężkiej pracy. Ale jasne, kto jest uczciwy ten frajer..... żal
FredHed jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-12-2007, 17:27   #25
Dark Horseman
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: W domu

Gildia: -
Świat: Fortera
Poziom: xx
Skille: xx
Poziom mag.: xx
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez FredHed Pokaż post
Czyli jesteś oszustem, i do tego jeszcze z tego dumnym... i tutaj wychodzi słynne polskie "cwaniactwo". Mi większą radość sprawią to że się męcze w nabijaniu lvla, że gram sam i cała postać jest zasługą mojej ciężkiej pracy. Ale jasne, kto jest uczciwy ten frajer..... żal
Wiec zaczynamy:
Tak, w swietle praw Tibii jestem oszustem, ale jest to tylko zwykla gra komputerowa. God-mode w innej grze to tez oszustwo, prawda?

Dumny? Raczej nie. Po prostu przyznaje sie do tego.

Skoro tobie sprawia wieksza radosc samodzielne wbijanie lvla, to ok. Ja nie mam nic do tego, kazdy gra jak lubi. Dlaczego wszystkim przeszkadza, ze ja gram w inny sposob?

Nie powiedzialem, ze jestes frajerem. Kazdy gra jak lubi. Ja pozwalam tobie wbijac mozolnie, manualnie lvl, a Ty nie czepiaj sie tego, ze botuje. To tylko gra.

=o

A. Einstein
Dark Horseman jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-12-2007, 19:33   #26
Segalczuk
Zbanowany

Segalczuk's Avatar

Data dołączenia: 04 08 2006
Lokacja: Boleslawiec/Sztokholm

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 120
Poziom mag.: 67
Domyślny

Phi , nierozumiem autora tematu , moze to nieuczciwe ale zobacz jest stamina ;o ...
Ja sie przyznam bez bicia 'sharuje' z 2 ziomkami z Szwecji , nie botujemy nie uszukujemy , poprostu dobrze sie bawimy , stamina nam nie pozwala expic 24/7 a pozatym to epvp world...

p.s. sharowanie bardzo trudno udowodnic , "nas" juz z 50 razy oskarzali oto i co gucio , wystarczy miec 2x ip changer zalaczony naraz , pozdrawiam wszystkich ktorzy wiedza o co chodzi z ip xd
Segalczuk jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania