|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2007
Lokacja: Szczecin
Profesja: Royal Paladin
|
![]() No według mnie napisałem post zrozumiale co zreszta widać, wystarczy posiadać umiejętność czytania ze zrozumieniem. Po drugie mówisz że wolisz grać na pół z kimś i tracić 2/3 h niż 8. Jeśli gra nie sprawia ci przyjemności i masz tracić czas to wogóle nie graj.
Szkoda że faktycznie chyba jest to prawie że nie możliwe do udowodnienia ![]() Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 09 2007
Lokacja: klykash?
Wpisy bloga: 12
Profesja: Knight
Świat: Unitera Plis
Poziom: 22.
Skille: sux/sux
Poziom mag.: 66
|
![]() @topik
Wiesz, zawsze znajda się dzieci neo co chca być lepsi od innych przez Tibia Auto/shar/BotNG. Ale tego nikt nie zatrzyma, wiesz, są ludzie i są taborety pfff.... @off Mam 1 pytanko, mianowicie jak chce udowodnic, że jakiś koleś botuje, sam expi, to jak to uchwycic na screenie? Zapewne ma alarm na GM, także kontrola nie pojdzie -.- . |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: W domu
Stan: Aktywny Gracz
Imię: TibiaBot NG/BlackD Proxy
Gildia: -
Świat: Fortera
Poziom: xx
Skille: xx
Poziom mag.: xx
|
![]() Cytuj:
![]() Wole rl life niz siedzenie 8h przed kompem, ale wysoki lvl w Tibii tez mi sprawia przyjemnosc, wiec botuje ![]() Zal mi takich ludzi. Powies sie ;].
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2007
Lokacja: Szczecin
|
![]() Czyli jesteś oszustem, i do tego jeszcze z tego dumnym... i tutaj wychodzi słynne polskie "cwaniactwo". Mi większą radość sprawią to że się męcze w nabijaniu lvla, że gram sam i cała postać jest zasługą mojej ciężkiej pracy. Ale jasne, kto jest uczciwy ten frajer..... żal
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: W domu
Imię: TibiaBot NG/BlackD Proxy
Gildia: -
Świat: Fortera
Poziom: xx
Skille: xx
Poziom mag.: xx
|
![]() Cytuj:
Tak, w swietle praw Tibii jestem oszustem, ale jest to tylko zwykla gra komputerowa. God-mode w innej grze to tez oszustwo, prawda? Dumny? Raczej nie. Po prostu przyznaje sie do tego. Skoro tobie sprawia wieksza radosc samodzielne wbijanie lvla, to ok. Ja nie mam nic do tego, kazdy gra jak lubi. Dlaczego wszystkim przeszkadza, ze ja gram w inny sposob? Nie powiedzialem, ze jestes frajerem. Kazdy gra jak lubi. Ja pozwalam tobie wbijac mozolnie, manualnie lvl, a Ty nie czepiaj sie tego, ze botuje. To tylko gra. =o
![]() |
![]() |
#26 |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 08 2006
Lokacja: Boleslawiec/Sztokholm
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Alliance of Krynn
Świat: Inferna
Poziom: 120
Poziom mag.: 67
|
![]() Phi , nierozumiem autora tematu , moze to nieuczciwe ale zobacz jest stamina ;o ...
Ja sie przyznam bez bicia 'sharuje' z 2 ziomkami z Szwecji , nie botujemy nie uszukujemy , poprostu dobrze sie bawimy ![]() p.s. sharowanie bardzo trudno udowodnic , "nas" juz z 50 razy oskarzali oto i co gucio , wystarczy miec 2x ip changer zalaczony naraz ![]() |
![]() |
![]() |