|
Notki |
Updates Forum zawiera wszelkie informacje o najnowszym update oraz pod fora z informacjami o byłych update. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Żory
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Czytam i czytam i nie mogę się powstrzymać od śmiechu.
Ja gram EK, mój kumpel RP i jakoś nie narzekamy. W tym Updacie CIPSoft nagle po raz pierwszy od dawna nie udupił, żadnej profesji. Pall dostal ASS Stary za 100 gp i nie niszczą się po 1 szlagu. Najt dostał potiony, które od lvla 8 do 70 są bardziej opłacalne niż uhy, a to, że potem jest trudniej to tylko po to, aby taki 150 EK nie mógł brać 5 Frostów na klate i jak shooter z exori gran je ubijać. Druid nareszcie został doceniony i bardzo dobrze. MS dostał dawną moc. Ogólnie UPdate jest bardzo dobry i dość dobrze zbalansowany (jak na CIP)
Jeżeli nie wiesz co przedstawia ten obrazek. To znaczy, że nie wiesz co to prawdziwy futbol. Jeżeli nigdy ich nie widziałeś. To znaczy, że nie wiele w życiu widziałeś. Jeżeli nie znasz ich przydomku. To znaczy, że nie rozumiesz mnie. Jeżeli mnie nie rozumiesz. To znaczy, że... CZERWONE DIABŁY! NA ZAWSZE WIERNY! OD 1997 ROKU! You see dead Game. You recognized Tibia. It was killed by CipSoft. |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Siemiatycze
Stan: Na Emeryturze
Imię: Moon Durus
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 181
Skille: 29
Poziom mag.: 76
|
![]() zgadzam sie w 100 % z panem up
|
![]() |
![]() |
#23 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Wprowadzenie tego w sytuacji gdy nikogo nie dziwi 5-6 knightow 200+ na serwerze jest imho jednym z najbardziej nieodpowiedzialnych i szkodliwych posuniec w historii updatowania gier komputerowych, zaraz po TBC w WoWie. To jest cyniczne przyznanie sie do tego, ze Cipsoft wypuscil bubla ( obojetnie czy za tego bubla uznamy exori gran, odpowiednie do masowej nawalanki expowiska czy cokolwiek innego ) a teraz brutalnie probuje tego bubla "naprawic" w taki sam pokraczny i nieodpowiedzialny sposob w jaki go stworzyl.
#24 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wejdźcie na erig.net, następnie zakładka powergamers i co widzicie? 90% knightów.
|
![]() |
![]() |
#25 | |||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
|
![]() Cytuj:
Jezeli nie zmienia nic z tym ze nic nie rosnie wraz z lv to rownie dobrze moga wprowadzic maksymalny lv postaci. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
idz sie uczyc matmy lol |
|||||
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 05 2006
Lokacja: Rybnik
Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Świat: Pandoria
![]() |
![]() @Vil
Uważam twoją wypowiedź za najlepszą w tym temacie, Cipy najpierw robią upa, patrzą jak gracze go wykorzystują(zazwyczaj wbrew ich myśli), a potem myślą jak to naprawić i... Cytuj:
Teraz nadszedł up, zakupiłem te nowe mf i lf. I co? 3 dragi na które szło mi z full many(lecząc się vitą) szła w najgorszym razie(co 2 sec gfb/wave lub combo) mana + jakiś mf, teraz 4 strong mana i 3 strong life fluid + cała mana(lecząc się z san). Mam mniejsze hity, z san i vity kompletnie się nie opłaca leczyć; paradoksalnie najbardziej opłacalne jest e gran i... exura<lol>, z których leczę się 2x tyle co przed upem. No ale co z tego skoro czasami przy pomocy gran nie wydajam, a jak pisałem z san<gdybym wiedział to bym nie kupował tego gówna> nie kala się... A na dodatek<jeżeli się nie mylę> podrożały p bolce, więc jedyne z czym opłaca mi się expić na w miarę sensownie miejscu<guardy = codziennie po 4 razy sprawdzane przez ekipy pekujące, czyli zostają mi małpy/barby od biedy> to encha. No i jaki ma sens up, w którym 78 ek/123 rp nie nadąża z leczeniem się w trapie? Ale teraz pomyślmy, co by było gdyby cipy wprowadziły ten up przez systemem hotkey, nawet na dragach nie nadążało by się leczyć. Jedyny plus tego upa to exevo mas san, po to jedyny obszarowy czar pallka, przydatny do wybijania stalklerów i ghostów. No i te runy wielokrotnego użytku, może mniejsze waste dla magów, ale po co to? Ludzie wybierając magów chyba przemyśleli że będzie ciężko z runami, a teraz na pk widać jak pierwszy lepszy drut/sorc nawala z sd co turę...
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 09 2004
Lokacja: Praszka
Profesja: Elder Druid
Świat: Calmera
![]() |
![]() ja mam druida i zaraz po świętach robie kina...
![]() |
![]() |