![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2007
Lokacja: Libiąż
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Świat: Celesta
Poziom: 64
Skille: 82/66
Poziom mag.: 15
|
![]() HeHe ... coraz więcej secików nam się szykuję ;]
Ciekawe po ile to sprzedają ;] |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 05 2006
Lokacja: Rybnik
Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Świat: Pandoria
![]() |
![]() O tym queście się dowiedziałem od Thuriva(pzdr.)w piątek, ale jestem na tyle rozwinięty intelektualnie, i mam na tyle dobrego neta że mam 2 części(był temat gdzie były miejsca z all, nie wiem czemu ale został usunięty, i tak nie skorzystałem bo net co 5-10 min pada).
Tak czy siak, quest od 40, z tego co wiem to nie taki trudny, trochę trza pomyśleć, a cenny na Pandori nawet wynosiły po 80k ![]() @Skurcz~ Ah, pogłówkuj troche, powiem Ci że blisko jesteś, to był first part którego zdobyłem, 2 left;p Ech, dobra podpowiem że jednej części pilnuje vamp, zadowolony? Tibia earth + parchament = odpowiedzi...
Limit sygnatury został przekroczony O RLY? Ostatnio edytowany przez babcia666 - 16-12-2007 o 22:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2006
Profesja: Druid
|
![]() 2 części są dosłownie niedaleko siebie, prawda? robiłem wszystko co przyszło mi do głowy i nic.:/jeśli byś mógł to daj jakąś dokładniejszą wskazówke
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Spoil:
Ukryty tekst:
Ostatnio edytowany przez Duch Niespokojny - 17-12-2007 o 13:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 12 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lord Aiwaho
Profesja: Elite Knight
Poziom: 62
Skille: 77/76
Poziom mag.: 6
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2006
Profesja: Druid
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Brzezie
Imię: Miki Montana
Profesja: Elite Knight
Gildia: Jest
Świat: Honera
Poziom: 82
Skille: 80/73
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() @do pana x razy up
Czy ten boss(boss lichow jak sie nie myle) jest lepszy niz Dragon Lord?Czy moze troche slabszy?(I jakie ma mniej wiecej "parametry" ile hp i ile expa daje).
~Counter Strike 1.6~ IP:77.79.210.73:27199 Hasło:klan Nie toleruje Noobow z Honery .... Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 10 2007
|
![]() prostacki quest
najpierw idziesz do biblioteki w zamku na darashi i tak: pierwsza czesc amuletu na darashi na minosach nad pojedynczym respie mumi dalej jak jest ten tomb co sie po ogniach idzie chyba ruin tomb czy jakos tak to masz w na ziemi obok prawego dolnego rogu tych ruin;p 3 masz w tej budowli <<< dp darashia pod kolumna lewy dolny rog 4 pojedynczy resp vampa na darashi tam na prawo od necro ![]() idziesz do cyklopa hi amulet yes 24h czekasz idziesz hi amulet dostajesz shit idziesz do tomba na darashi zapalasz 2 aniolki reszte gasisz idziesz na sam dol uzywasz picka w lewym dolnym rogu idziesz zajebac licha uzywasz na nim amulet i potem wchodzisz do drzwi i bierzesz nagrode jak nie dasz rady solo to wez sobie do pomocy blokera mi pomogl moj kumpel chociaz mam 61rp |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 08 2005
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie wiem ile ma hp, expa nie daje w ogole, ogolnie jest dosc slaby, np wczoraj kumpel 78rp z 44 ed ubili bez problemu
|
![]() |
![]() |