|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 11 2007
Lokacja: Płock
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xoltur
Profesja: Knight
Gildia: Rat Slayers
Świat: Pacera
Poziom: 69
Skille: n/c
Poziom mag.: 6
|
![]() Ładnie Ładnie powodzenia w prowadzeniu tematu i oby tak dalej!
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2007
Lokacja: Lublin~~
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Witam!!
Ss'ki miałem dodać po ukończeniu Postman Questu, lecz jak wszyscy widzimy all servy off. Znowu CipSoft nie zapłacił rachunków za prąd...<joke>. No nic dodam ss'ki... Wczoraj wybrałem się na wyvki z nadzieją o jakimś loocie. Niestety moje oczekiwania nie zostały spełnione. ![]() Następnie nie oczekiwanie wpadł mój słabiutki MLvL tym razem 25 ![]() Zaczęliśmy swoją bitwe, wyvka nie poddawała się łatwo ale ktoś musiał być lepszy... ![]() Następnego dnia czyli dzisiaj wybrałem sie z kumplem na D-lair. Dostawałem mniej expa niż on ale i tak mam się z czego cieszyć ![]() ![]() A tutaj dostałem tyle samo expa co na obrazku powyżej. ![]() Chwilę później biegnąc na następnego draga dopadł mnie Mini Drag ![]() ![]() Potem chciałem ubić draga solo ale niestety noobów na Candii nie brak. ![]() A to już ogólny loot mojego wypadu na smoki... jeszcze było 400gp. ![]() Kilka godzin później potrzebowałem life ringa a nie chciałem na niego wydawać kasy... więc pobiegłem z drugim rl kolegą na Beholder Questa. ![]() No a tutaj widzimy jak zwiedzając nowe Mount Sterum wpadł 29LvL. ![]() I tutaj mój słaby mLvL... ![]() To w tej serii ss'ków na tyle... Dodam jeszcze dzisiaj ss'ki z Postman Questa. Już jestem pod koniec 7 misji o ile CipSoft włączy niedługo servy... @edit dodam jeszcze iż zmieniłem avatar... myśle, że się podoba... taki swiąteczny ![]()
Mistrz Offtopu. Ostatnio edytowany przez Xelius - 23-12-2007 o 22:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2007
Imię: Thazi Elvon
Profesja: Royal Paladin
Świat: Candia
Poziom: 52
Skille: 74/56
Poziom mag.: 13
|
![]() Gz..
![]() Widze z Kubą Expiłeś .. xD Pozdr. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2007
Lokacja: Olsztyn
Profesja: Elite Knight
Poziom: 62
Skille: 83/84
![]() |
![]() Gratulacje fajne,ciekawe ss'ki more plx
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
|
![]() Są nowe ss'ki
![]() Jakim bym był listonoszem bez swojej czapki?... ![]() Następnie musiałem zdobyć trombke xD... ![]() No i dostałem podobną. ![]() No i zostałem listonoszem... ![]() cYa!
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
|
![]()
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2007
Lokacja: Poznań
Imię: Stie Voi
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Hell Owners
Świat: Honera
Poziom: 53
Poziom mag.: 49
|
![]() FAjne sski.
Gz lvl i mlvl |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() noo czekamy na wiecej? czemu nie wklejasz :< a tak fajnie sie zapowiadalo
![]()
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mam nowe ss'ki nie dodawałem ponieważ wole spędzać święta z rodziną a nie przy kompie.
27 MLvL wpadł tak nieoczekiwanie, że nie zdążyłem złapać. ![]() 30 LvL na żółwiach... ![]() I tutaj taki mały farcik. ![]() 28 MLvL... ![]() 31 LvL ![]() I teraz Questy... 1 quest nie pamiętam nazwy ![]() ![]() i 2 nagroda ![]() Blood Herb Quest ![]() Questy na elf Fortess. 1bp ![]() 2bp ![]() I następne... ![]() I tutaj gratis moje eq... ![]() Narazie to tyle niedługo kolejne ss'ki!
Mistrz Offtopu. Ostatnio edytowany przez Xelius - 26-12-2007 o 20:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Guest
|
![]() Za każdym razem mnie zadziwiasz. Dobrze, że w miare często dajesz ss'ki. Powodzienia w rozwiązywaniu kolejnych questów.
|
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2007
Lokacja: Bydgoszcz
Wpisy bloga: 8
Imię: Elder Yakoob
Profesja: Elder Druid
Gildia: Quanto
Świat: Guardia
Poziom: 19x
Poziom mag.: 8x
|
![]() Sporo tych ramek szpeci zdjęcia. Nie lepiej wybrać jedną, a porządną?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Musze pomyśleć nad jakąś inną oryginalną formą dawania ss'ków.
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2007
Lokacja: Olsztyn
Poziom: 62
Skille: 83/84
![]() |
![]() No ładnie,ładnie temacik sie rozwija fajne zdjęcia może coś z jakiegoś huntu co?
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
|
![]() Siemka!
Dodam troche nowych ss'ków, do końca tygodnia będzie ich mało, ponieważ w moim necie trwają teraz prace modernizacyjne i do końca tego tygodnia są ciągle przerwy. A więc jedziemy xD Szukając dobrej miejscówki do expienia poszedłem na Peninsula Tomb. Wpadł mój słaby MLvL tym razem 29. ![]() Nie spodobało mi się na tym tombie więc poszedłem na Żółwie. Dobiłem 32LvL. ![]() Następnego dnia poszedłem z kolegą na barbariany. Nasz huncik skończył się nieszczęśliwie niestety dla nas obydwojga. Mamy tego samego dostawce internetu więc gdy Huncilismy sobie nieoczekiwanie nastąpił KICK, kumpel padł a ja ocalałem (zostało mi 30hp). Ze zdenerwowania nie zrobiłem ss'ka. No nic miałem 40% do LvLa więc pobiegłem na rotki dobić ;P. Ale najpierw wpadł 30MLvL. ![]() No i wreszcie 33LvL. ![]() I pół miliona. ![]() No i to narazie tyle, teraz będę robił runki bo ciągłe kicki przeszkadzają mi w grze ;P. cYa!
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2007
Lokacja: Bydgoszcz
Wpisy bloga: 8
Imię: Elder Yakoob
Profesja: Elder Druid
Gildia: Quanto
Świat: Guardia
Poziom: 19x
Poziom mag.: 8x
|
![]() Ta czarna oprawka fajna, ale do wszystkich ss'ów nie pasuje. Do takich Tombów, czy podziemi idealnie. Gorzej już np. z żółwiami. Dodam, że to przynajmniej wygląda o wiele lepiej od poprzednich ramek. A na barabkach jaki loot? ;>?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
|
![]() 2 Crystal swordy i jakieś smiecie.
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hiho!
A więc jak napisałem w wcześniejszych postach zaczynam nadrabiać mlvl. Ponieważ mój net ciągle płata figle xD, nie expie. No to żeby nie zanudzać daje ss'ki. 31MLvL. 2Bp Avalanche musiałem zrobić ![]() ![]() No i szukałem kupca na te 2bp Avalanche, aż nagle ![]() Za tyle poszedł 1 Bp. ![]() A za tyle poszedł 2 Bp. ![]() Potem postanowiłem wytestować na Dragonach świeżo kupionego Hailstorm Roda. ![]() A tu jakieś Combo z mojej strony xD. ![]() Zajebisty loot mam się czym pochwalić!. ![]() A to juz z 5 Dragon. Nie robiłem ss'ków bo nudne były ![]() ![]() No i wreszcie coś poleciało. >.< ![]() Zabiłem jeszcze z 2 Dragony 0 loota. Następnie otrzymałem wiadomość na gg, od mojego dostawcy internetu, że za chwile nie będzie neta, >.< dobrze przynajmniej, że mnie o tym powiadomił... I na tym kończe swoje ss'ki. Jutro się kończą prace w necie więc wracam do expienia!! ![]() (Drogi użytkowniku jak tu już zajrzysz to zostaw komenta.)
Mistrz Offtopu. Ostatnio edytowany przez Xelius - 29-12-2007 o 18:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2005
Lokacja: Piła
Stan: Usunięty
Imię: Karinix Mina
Świat: Candia
Poziom: 122
![]() |
![]() Fajne zdjęcia, życzę powodzenia w grze oraz w prowadzeniu tematu.
Widzę, że gildia Tronhor szybko się pnie w górę - życzę jak najwięcej sukcesów. |
![]() |
![]() |