|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2006
Lokacja: Bochnia
Wpisy bloga: 8
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Titania
|
![]() Next part!
11. ![]() 12. ![]() 13. ![]() 14. ![]() 15. ![]() 16. ![]() 17. ![]() 18. ![]() 19. ![]() 20. ![]() 21. ![]() 22. ![]() 23. ![]() 24. ![]() 25. ![]() 26. ![]() 27. ![]() 28. ![]() Podziękowania dla Em0 za broń i outfity! (Oprócz granatów i bomby) |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 10 2007
Lokacja: Przemyśl-,-
Stan: Zbanowany
Imię: Patrick Master Bowmen
Profesja: Paladin
Gildia: Prieure de Sion
Świat: Nerana
Poziom: 36+
Skille: 65/45
Poziom mag.: 10
![]() |
![]() Eh
Minusy: -Znów zerżnięta fabuła(co z tego, że przy każdym treningu dałeś gościa) -Trochę małe obrazki, -Jak będzie go obserwował to czemu też przeskoczył, -Nie ma bramek? Plusy: +Sklejka może być, +Granaty Ogółem: 7/10 Rób dalej. Pozdro, EDIt: First jeeeeeee |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
|
![]() Krzywo i w ogóle... granaty nawet niewycieniowane, bomby to kilka pikselów... Jednym słowem słabe.
5/10 najwyżej. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2007
Lokacja: Tam gdzie nie ma Oroga ;P
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Imię: Nie mam postaci
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Nie mam gildii O.o
Świat: Wszechświat!
Poziom: 666
Skille: 666/666
Poziom mag.: 99
|
![]() -Pierwsze wrażenie (0-5p)
Fake o wojsku! Dość świeże! Jaki spoko płotek ;DD O yaaaa! Nawet są wojskowe outfity. I na pustyni! No, no. Dobrze się zapowiada. 5/5 -Fabuła lub przy fake`ach paskowych humor (0-10p.) Po pewnym namyśle stwierdzam, że nie widzę przyszłości tego fake`a. Oczywiście wojna to nienajgorszy pomysł, ale po prostu nie wiem co dalej. Wiem, że trudno będzie autorowi wymyślić ciekawą fabułę. Co do ćwiczeń to możnaby je trochę hmm...ukrócić? Trochę mi się dłuży oglądanie przez cały jeden part jak jakaś jedna jednostka rzuca granatami i oddaje strzały z paru rodzai broni. Nudnawo, aczkolwiek zapowiada się nienajgorzej. Mało to jednakże realistyczne. Wątpię, by w wojsku tak wyglądały ćwiczenia. Przychodzi sobie jedna osoba do drugiej, a ta druga karze jej strzelać i tak w kółko. Wydaje mi się, że przy takich ćwiczeniach powinno uczestniczyć więcej żołnierzy. I wątpię, by generałowie (?) czekali w jakichś miejscach wyznaczonych płotkami, by żołnierze przyszli na próby. Inaczej to sobie wyobrażałem. Za świeżość i niezły pomysł dostajesz 7/10 -Ortografia, interpunkcja, gramatyka, stylistyka (0-5p) Bez zarzutu. Trochę mnie irytowało, że każdy dowodzący się przedstawia. A pochwały strzałów są mało realistyczne. Nie wierzę, by chłopak był bezbłędny w strzałach i nie dostawał pouczeń. 4/5 -Wykonanie (0-10p.) Nie mam zastrzeżeń. Bronie różnorodne (brawo em0!), outfity ciekawe (brawo em0!), płotek śmieszny ![]() W porządku. Ale nie robiłeś tego sam więc 9/10 -Punkty dodatkowe ode mnie (0-5p.) Coś świeżego. Mam nadzieję, że Kogucik nie skopie sprawy i wyjdzie przyzwoity fake. Za te mało realistyczne reakcje odejmę Ci troszkę, bo jestem na to bardzo przeczulony. Robisz przecież fake o wojnie, a nie bajeczkę. 3/5 28/35 = 8/10 Odmaszerować! ![]()
Shakespeare hates your idiot fake`s. Im really sorry ): And happy new year... Fake`i oceniam w następujących kryteriach: -Pierwsze wrażenie (0-5p) -Fabuła lub przy fake`ach paskowych humor (0-10p.) -Ortografia, interpunkcja, gramatyka, stylistyka (0-5p) -Wykonanie (0-10p.) -Punkty dodatkowe ode mnie (0-5p.) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
__ Kogut żal mi cię, bo wziąłeś starego thompsona(masterpiece-paint) zamiast tego zajebiaszczego co niedawno w gimpie dla D-Day zrobiłem -.- |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Kapłan Preclanski
|
![]() -fake o wojsku
-fake o wojsku -kolejny fake o wojsku -któryś z kolei fake o wojsku -fake o wojsku -fake nietibijski -fake nie-fantazy -fake o wojsku -fake dziejący się w naszych czasach -fake o wojsku -fake na podstawie czegoś +Plusy nie mają już teraz znaczenia. Oblicz se moją ocenę ;].
![]() |
![]() |
#29 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
@down Uh ah...granaty i bomba...uh ale dużo zajebistych grafik Ostatnio edytowany przez em0_-.- - 30-12-2007 o 20:38. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2005
|
![]() - czyścimy.
Ostatnio edytowany przez Krizz - 27-04-2011 o 20:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
|
![]() Moja rada - jak robisz strzały z jakiejś broni to rób tylko jedną kulę (chyba, że już trafia) w locie, bo to będzie aż niesmacznie wyglądało, jak będzie garand na 30 pocisków przez cały ekran pruł. Lepiej dawaj po prostu dźwięk wystrzału i płomień (MAŁY!) z lufy. Będzie lepsze, serio.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2007
Lokacja: biedronka
Stan: Na Emeryturze
Imię: Grzesio zbieracz piwa
Świat: Monitor
|
![]() jeśli masz zamiar z całej gry zrobić fake, to życze ci powodzenia...
8/10
![]() |
![]() |
#33 |
Zbanowany
Data dołączenia: 31 12 2007
|
![]() Ostatnio edytowany przez Ditto - 02-01-2008 o 19:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() -Pustynia,mówiliśmy ci,że to głupio wygląda,a ty dalej swoje ;[
-Jest wszystko dokładnie takie samo jak w CoD'ie i tak będzie w fake'u to niezbyt dobrze wróże temu fake'owi. -Te miejsce z granatami jak się nie mylę trochę inaczej wyglądało. W ogóle nie podoba mi się. Może podobało mi się gdybyś zrobił swoją fabułę,a nie jak kretyn zerżnąłeś z gry. ;/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2007
Lokacja: Świnoujście
Imię: Mama i jaa
Gildia: Mama i tyy
Świat: Morgana
Poziom: 007
Skille: 65/39
Poziom mag.: 5
|
![]() Hmm, nie jest źle. Daje, pomyślmy 7/10.
Może udało by się zmienić lekko płotek? Tak jak kilka razy UP wspomniał lepiej zmienić wygląd strzałów. Pozdrawiam i powodzenia w dalszym tworzeniu Fake'ów.
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2006
Lokacja: Bochnia
Wpisy bloga: 8
Profesja: Sorcerer
Świat: Titania
|
![]() @Oerciak
Właśnie chcę zmienić trochę przebieg misji. Misje będą po kolei jak w CoD-zie ,ale będą nie identyczne. A jeśli chodzi o miejsce z granatami-tak było inne. W końcu sam mówisz ,żebym nie zżynał z gry. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2007
Lokacja: włocławek
Imię: Jornor Apryror
Profesja: Druid
Świat: Calmera
Poziom: 27
Poziom mag.: 25
![]() |
![]() Wypas czekam na next
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kał ow Djiuti Rox00r!!11 A tak na serio: nawet fajny, ale nie podobają mi się:
-rury -czołganie (to wygląda nie powiem jak ) -krew z "pajinta" Podobają mi się: -granaty -broń ogólnie -fabuła I to, co tygrysy lubia najbardziej: ocenkaaa.... 7,5/10 p.s - pisze sie "sierżant" ![]()
RoOkGarD RuLeZ Tibia Vincit Omnia Buy Shovel < mój życiowy cel .::. Ostatnio edytowany przez Godoraj - 03-02-2008 o 23:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 12 2007
Stan: Niegrający
|
![]() Bardzo podobny fake do call of duty i jakie fajne logo
tylko 1 wielki minus krew chyba byla robiona w paincie |
![]() |