![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: kujawy :P
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dark Kret Koks
Gildia: Nie lubimy polskich zydow
Świat: Selena
Poziom: 1
Skille: 10/10
|
![]() 1.Najlepszy gracz?-Rendrum
2. Najgorszy gracz?-Dart Jiuss 3. Przegrany roku?- Tiuso 4. Objawienie-Arris 5. Najlepsza gildia- Ormo ofc ![]() 6. Najlepszy wojownik-Dran Arhari (za kozakowanie i wbicie się w trapa ormo co skończyło się jak się skończyło...) 7. Knight- Knight Kotletas 8. Druid-Sue (za imprezki) 9. Sorcerer-Dofrek 10. Paladyn-Theos Sunath(jaki loot?) 11. Najciekawsze wydarzenie-Yamha ban,Dran owned by Ormo i przyjeciele ![]() 12. Największy oszust- Bedurion?nie!Bo ja!!! 13. Najbardziej fair play-Bellish Elane(bo jak widzi ormo to spierd*** haha) 14. Redri-ej no ocb?
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2006
Lokacja: stąd
Imię: nie rozumiem
Profesja: Sorcerer
Gildia: kiedys Ormo
Świat: Arcania
Poziom: 5+
Skille: nie
Poziom mag.: 1
|
![]() @bartas
"Zapomniales dodac "najwiekszy frajer - Rendrum".... podpisano Marcin.
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: kujawy :P
Imię: Dark Kret Koks
Gildia: Nie lubimy polskich zydow
Świat: Selena
Poziom: 1
Skille: 10/10
|
![]() Wyslij mi gg na priv i poczekaj do soboty popołudnia prosze.
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Brzezie
Imię: Miki Montana
Profesja: Elite Knight
Gildia: Jest
Świat: Honera
Poziom: 82
Skille: 80/73
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() 1.Najlepszy gracz? - Polo Enmo
2. Najgorsz gracz? - Bedurion 3. Przegrany roku? - Tiuso , Lamusini 4. Objawienie - Moruthanix Coron(boter nie boter 200 lvl wbil , chociaz nie wierze w bota) 5. Najlepsza gildia - ![]() 6. Najlepszy wojownik - Youffie 7. Knight - Miech temu bylby Bedu , teraz Caros Micus 8. Druid - Sua Mea 9. Sorcerer - Youffie(frags ofc) 10. Paladyn - Alunir 11. Najciekawsze wydarzenie - Masslog w Hellgate ^^ 12. Najwiekszy oszust - Bedurion 13. Najbardziej fair play - Alunir
~Counter Strike 1.6~ IP:77.79.210.73:27199 Hasło:klan Nie toleruje Noobow z Honery .... Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 10 2006
Lokacja: ChoRzów
Stan: Na Emeryturze
|
![]() 1.Najlepszy gracz? Leszczu, Alunir
2. Najgorsz gracz? Kazdy Ng boter 3. Przegrany roku? JA (hak na 115), Tibia (kazdy idiota tez wbije 100lvl) 4. Objawienie? Powrót Arrisa 5. Najlepsza gildia: DPFT, mysle ze jeszcze dlugo tak bedzie 6. Najlepszy wojownik: Alunir 7. Knight: Leszczu 8. Druid: Bellka 9. Sorcerer: Youffie i wszystko jasne 10. Paladyn: Alunir 11. Najciekawsze wydarzenie: Akcja z Dranem (polewa) 12. Najwiekszy oszust: Kazdy dobry gracz to oszust;] 13. Najbardziej fair play: Thouri Shady
Ciacho 23:24:01 wez ja na bata moze sie zakocha Bellivioon 23:24:28 wole h**a do sloika z dzemem wsadzic niz jej do c*py |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Synku jesteś dzieckiem bo teraz jedziesz po wszystkich z Chorzowa, to tylko gra uświadom to sobie! Takie zachowanie dowodzi jakim jesteś śmiesznym maniakiem i płaczesz nawet na forum! Mamie sie żaliłeś??
Ciacho 23:24:01 wez ja na bata moze sie zakocha Bellivioon 23:24:28 wole h**a do sloika z dzemem wsadzic niz jej do c*py |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2007
Lokacja: Szczecin
Imię: Snozi
Profesja: Druid
Poziom: 103
Poziom mag.: 64
|
![]() Cytuj:
PS: Nie jestem twoim synkiem. PS2: Tak, mama juz wie. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2005
Lokacja: Warszawa
Imię: Boroth Flam
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Legends Of Arcania
Poziom: 166
Skille: 102
Poziom mag.: 23
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#30 |
Zbanowany
|
![]() Ha dopiero teraz sie skapowalem ze ciaho to Seba Shady pamietam go jak zaczynalem gre jakies z 2 lata temu gdzie nie wiedzialem co to skilowanie a spike sworda uwazalem za zajebista bron wlasnie wtedy dal mi serpent sworda co w dzisiejszych czasach zamiast pomocy uslyszalbym s*******aj noobie czy cos podobnego
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
|
![]() 1.Najlepszy gracz? - Alunir za caloksztalt
2. Najgorszy gracz? - Drocan... Fert... i kilku innych... 3. Przegrany roku? - Dran ? 4. Objawienie - Arris 5. Najlepsza gildia 6. Najlepszy wojownik 7. Knight - dunno 8. Druid - Sua Mea 9. Sorcerer - dunno 10. Paladyn - Alunir 11. Najciekawsze wydarzenie - Wojna SB vs DPFT, POI by Bedurion. 12. Najwiekszy oszust - Bedurion 13. Najbardziej fair play - hę?
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
eloMurarz89elo: Ciekawe, bardzo....
Ciacho 23:24:01 wez ja na bata moze sie zakocha Bellivioon 23:24:28 wole h**a do sloika z dzemem wsadzic niz jej do c*py Ostatnio edytowany przez Ciacho1920 - 24-12-2007 o 01:06. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
|
![]() to jest choroba zwana "wypadasz z gry"
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nigdy sie na nikogo nie postawiles... koniec tematu nie bedziemy robic syfu na forum
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zbanowany
Data dołączenia: 22 09 2003
|
![]() lol,Boroth,jedyni zajebiści shady to Misiek i Medivh,reszta to crap,tak samo de'omerta jedyni zajebiści to Ljubo,Krecik,Gidekab i Wiatrak.lol
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2006
Lokacja: stąd
Imię: nie rozumiem
Profesja: Sorcerer
Gildia: kiedys Ormo
Poziom: 5+
Skille: nie
Poziom mag.: 1
|
![]() lol misiek to najwiekszy noob na arcanii, ogromny pa, za samo nawalanie sie nawet na party kaze placic. ile razy widzialem jak noobki po desercie mu 10k rzucaly na depo.
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
|
![]() Misiek wielki kozak, tylko jak ktoś mu sie postawił to od razu msg od Meda.
"zajebiści shady" haah xd |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2007
Imię: Snozi
Profesja: Druid
Poziom: 103
Poziom mag.: 64
|
![]() Misiek i Med...huncili mnie za outfit, oni sa zajebisci? :| Inny hunt za to, ze jakis pajac legoludek zabil mi druta, ja go zaatakowalem mainem i odrazu sie medowi zesrał i musialem uciekac.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ljubo "zajebisty" hahahahaha, najbardziej pojebany gosc na arcanii
![]() |
![]() |