|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2006
Stan: Na Emeryturze
Imię: Trod
Profesja: Elder Druid
Świat: Candia
Poziom: 68
|
![]() Rzeczywiście, data rejestracji z roku np. 2005 a ranga "Nowy na forum" wygląda dziwnie.
You see yourself. You are an elder druid. ![]() Retired: 12 maja 2007 15:05 GM Borceforth Candia [2]: Trod your name seems fine to me |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 12 2007
Lokacja: Carlin
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
Gildia: Morderers of Cows
Świat: Harmonia
![]() |
![]() Tylko że w moim przypadku ta ranga nie działa mam ponad 30 postów i jestem zarejestrowany ponad 15 dni a dalej jetsem ,,Nowy na Forum"
#23 |
Guest
|
![]() http://tiibia.xx.pl/
zobaczcie czy wam sie uda zalogować bo ja nie moge:// prosze... bo zaczynam grać w Tibie i kumpel mówił że tu mam sie zalogować... Ostatnio edytowany przez tiibia - 29-12-2007 o 21:55. |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2006
Lokacja: Rypin
Imię: Paldir Deathspage
Profesja: Druid
Świat: Secura
Poziom: 40
Poziom mag.: 40
|
![]() Żal mi Ciebie. A jeśli nie wiesz, o co chodzi to przekaż to "kumplowi".
|
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2006
|
![]() Do wszystkich, którzy mają 30 postów i są 15 dni na forum a nie mają uprawnień zwykłego użytkownika - mogę się mylić, ale z tego co wiem to za przenoszenie użytkowników do innych grup odpowiada CRON, a on 'pracuje' w czasie kiedy forum jest mniej obciążone.
I pray to God about my soul... And anybody not disturb it... Ostatnio edytowany przez Ballor Lurt - 29-12-2007 o 22:33. |
![]() |