|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2007
Lokacja: Bytom
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Master Tusk
Profesja: Rookstayer
Gildia: Infernal Majesty
Świat: Eternia
Poziom: 2+
Skille: xx/xx
|
![]() tak z lekko innej beczki...tez wam w skillach pisze ze kamerzysta ma 103 axe fightingu i 69 dysta?;/
Co do wara...lepiej nie pozostawie to bez komentarza, nieraz widziałem OB low lvli, rzędu 30-40-50lvl...Czerwony team powinien u nich lekcje wziąsc... Ostatnio edytowany przez MasterTusk - 25-12-2007 o 01:22. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2006
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Cytuj:
Btw. W programie mozna ustawiac skille. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2007
Lokacja: Bytom
Imię: Master Tusk
Profesja: Rookstayer
Gildia: Infernal Majesty
Poziom: 2+
Skille: xx/xx
|
![]() Cytuj:
po1. Co, zazdrościsz postaci? Nawet jeśli miałbym 1lvl, lub wogule nie grał, to mam prawo swój komentarz zamieścić. Filmik oglądnąłem, dotyczy świata na którym gram NIE TYLKO postacią na rooku... po2. Powiedz swój komentarz, napewno pogratulujesz obeznania w sytuacji gildii RO. Ten OB zupełnie im nie wyszedł, zresztą nie tylko w moich oczach. Może w następnych pokażą coś lepszego ; ) Ostatnio edytowany przez MasterTusk - 26-12-2007 o 13:45. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 01 2008
|
![]() Hehe...
Jak dla mnie to: -RO ma 0 zgranie (co jest chyba najważniejsze) -Przy takiej przewadze to nie za dobrze wam to poszło... Te wary według mnie wyglądają tak: 75% Czeka aż dostanie combo, żeby sie uhnąć i boi się zrobić exh bo wtedy dostanie combo i padnie. Gdyby każdy mniej więcej w podobnym czasie uderzył z sd to wiecie co by to było? A tak to każdy jeden czeka na drugiego... To jest kompletna masakra... Zresztą znam pvp niektórych i na prawdę jest yy... słabe Rozumiem oni 'ćwiczą' na okrągło, ale macie znaczną przewagę liczebną no i lvle nie takie małe. To moje skromne zdanie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2007
Świat: Ziemia
|
![]() czasami myśle czy my tutaj na tibia.pl prowadzimy kursy archeologów ;p