Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Updates

Notki

Updates Forum zawiera wszelkie informacje o najnowszym update oraz pod fora z informacjami o byłych update.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 21-12-2007, 17:29   #21
Hoster
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 12 2007
Lokacja: Noob Town-Carlin

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Iridia
Poziom: 80+
Poziom mag.: 55
Domyślny

Ja powiem tak. Może to zabrzmi bezczelnie ale co tam

Jak się potrafiło grać sorciem i druidem po letnim update to i teraz się będzie potrafiło grać knightem i palladynem.
Hoster jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 21-12-2007, 18:20   #22
Pan_Tymek
Użytkownik Forum

Pan_Tymek's Avatar

Data dołączenia: 02 12 2007
Lokacja: Carlin

Profesja: Druid
Świat: Harmonia
Pan_Tymek ma numer GG 7913627
Domyślny

Mnie tam sie jednak odoba update. Nowe grafy, czary, tereny, outfity etc. to zawsze było coś na co każdy czekał.
stary 22-12-2007, 11:54   #23
Kurizu
Użytkownik Forum

Kurizu's Avatar

Data dołączenia: 09 07 2005
Lokacja: Łódź

Imię: Kurizu
Profesja: Royal Paladin
Świat: Fortera
Poziom: 78
Skille: 92/80
Poziom mag.: 20
Kurizu ma numer GG 4914883
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xzonixek Pokaż post

HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
HAHHAHAHAHAHAHAHAHHAAHHAAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAAHHA AH
Jedynym expowiskiem gdzie mi się zwraca jest gs isle, na którym ma taki elo hiper mega pro exp że heja ho i się ciesze jak mi sie jakis idiota sorc nie wbije.
Wiesz co to ekonomia? Myślisz że to, że mam mfy od 50 lvla coś da? Tak czy tak używam tych TAŃSZYCH, ktore zajmują mniej cap Powiedz mi, czy ty się wychowałeś na guardach sorcem na tibi 7.8? Każdy elo pro plejer wie, iż większość złomu spadającego np. z gsa to p army i steeliki, które jako-tako mi się mieszczą na cap gdy strace dużo rs... ale powiedz mi na huj mi ten twój cap na frostach, gdzie spadnie mi shard lub towerka?
Tylko dla twojej wiadomości mówiłem o wszystkich respach a nie o jednym respie ..... to po raz a po dwa nawet jak nie wyleci item to leci kasa to też jest fakt ale jak ktoś "Expi tylko na frostach" i uważa tak to prosze bardzo... dla większości potworów wychodzi to ok

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xzonixek Pokaż post
1. 360+206 wczoraj od frosta = 566 Jak nie wierzysz, to idz i sprawdź że DL bije combo, frost to już w ogóle robi swoje exori+wave/balle, a demon miażdży...
2. Ryc stracił więcej niż bardzo dużo, z tego co wiem przed upem, NAWET TYM LETNIM ek zwracało się gdy expili na poi, teraz z tego co widziałem nawet tam waste mają... A na frostach już żadnego nie zobaczysz solo, bo będą krzyczeć że waste.
3. Knight zyskuje gówno. Spójrz na to z innej strony... 130 ek używa softów + lekkich manasów + strong/great potionów do leczenia w krytycznych sytuacjach, widzisz tu jakąś zmiane z capem, gdybym zamiast strongów napisał uh?
ponieważ jakbyś czytał newsy z tibia.com wiedziałbyś że nie wszystkie potwory mają exhausted ale faktycznie źle napisałem w moim poście nie wspominając o tym ... jest pare magicznych potworów których exhaust nie obowiązuje... zaś odnośnie poi na nightmare i na destroyerach knight sobie solo poradzi ale z expienim to już inna para kaloszy.
Uhy byłyby opcjonalnie by móc w 1 turze jednocześnie się potionami i uhem wyleczyć

a i na koniec :> To są moje obserwacje odnośnie update większość jest poprawna reszta może ciut mniej ale to dopiero pierwsze tygodnie update

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania