|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 12 2007
Lokacja: Gliwice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Wojowniczy Ziomek
Profesja: Knight
Świat: Astera
Skille: 80+/80+
Poziom mag.: 5
|
![]() Fajne Fajne czekam na reszte
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 10 2007
Lokacja: Przemyśl-,-
Stan: Zbanowany
Imię: Patrick Master Bowmen
Profesja: Paladin
Gildia: Prieure de Sion
Świat: Nerana
Poziom: 36+
Skille: 65/45
Poziom mag.: 10
![]() |
![]() Zapewniam, że nie jest to me. Mam zainstalowanego ME ale tylko dlatego, że czasami nie mogę znaleźć jakiś elementów, a tam znajduję.
@Topic Dziś jeszcze postaram się dać 2 część. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2007
Lokacja: Tam gdzie nie ma Oroga ;P
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Imię: Nie mam postaci
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Nie mam gildii O.o
Świat: Wszechświat!
Poziom: 666
Skille: 666/666
Poziom mag.: 99
|
![]() Ładny fake. Graficznie w porządku i nawet błędy ortograficzne wcale tak nie dają po oczach. Podoba mi się wszystko oprócz fabuły.
Nie chcę żadnego supeł hiłoł! ![]() Ah...I ta miejscówka, gdy Cruel idzie do krasnoluda jest zabójcza XD Niczym z bajki o Czerwonym Kapturku - wszędzie drzewka, kwiatuszki i ogólnie sielanka ;D Popracuj też nad logiką. Wątpię, że gdyby ktoś nagle kazał ci iść do Berlina, bo jesteś wybrańcem to byś od razu poszedł i tylko odparł "OK" ;D Ogólnie może być. Tylko tego nie zepsuj! 7/10
Shakespeare hates your idiot fake`s. Im really sorry ): And happy new year... Fake`i oceniam w następujących kryteriach: -Pierwsze wrażenie (0-5p) -Fabuła lub przy fake`ach paskowych humor (0-10p.) -Ortografia, interpunkcja, gramatyka, stylistyka (0-5p) -Wykonanie (0-10p.) -Punkty dodatkowe ode mnie (0-5p.) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 05 2007
Lokacja: Wlochy(Crespellano - Bologna)
Wpisy bloga: 11
Stan: Niegrający
Profesja: Druid
Świat: $
![]() ![]() |
![]() Nudne bardzo nudne chociarz ja tez robilem bardzoooo zle fake'i bardzo zle i w ogule do... robilem fake twoj jest lepszy ale nudzi mi sie ;<
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 10 2007
Lokacja: Przemyśl-,-
Stan: Zbanowany
Imię: Patrick Master Bowmen
Profesja: Paladin
Gildia: Prieure de Sion
Świat: Nerana
Poziom: 36+
Skille: 65/45
Poziom mag.: 10
![]() |
![]() 19)
![]() 20) ![]() 21) ![]() 22) ![]() 23) ![]() 24) ![]() 25) ![]() 26) ![]() 28) ![]() 27) ![]() Plx Commends! PS. Wiem, że złe dlatego, że wszystko w jednym miejscu i słaba fabuła ale to się jeszcze rozkręci. Ostatnio edytowany przez Metal'Hard'Rocker - 28-12-2007 o 09:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2006
Lokacja: Daleko od rzeczywistości...
Profesja: Druid
![]() |
![]() No cóż masz racje...
Minusy: - 1 sceneria, na dodatek trochę biedna (używaj większej ilości drzew, dodaj kępki trawy, może jakieś zwierzęta czy cokolwiek) - fabuła ( hero ;/ ) - imo lepiej wyglądają wypowiedzi bliżej postaci mówiącej - outy chyba nie twoje - przerobiony SoV - czasami brak kropek - "Hmm to jakaś runa" - Powinno być "Hmm...", bo z tego zdania wynika, że hmm (czyt. heavy magic missile) to jakaś runa tylko nie wiesz jaka. xD Plusy: - dobrze sklejone - "Zumi a zumi"? xD Musisz jeszcze popracować, lecz jak na początek wychodzi ci to całkiem nieźle. ![]() @Edit No właśnie, o tej runie można by wszystko w dwóch/trzech obrazkach zamieścić. Niepotrzebna ta gadanina. @Down "Pięć Żywiołów"? Chyba "Piąty Żywioł". Ostatnio edytowany przez Shuki - 28-12-2007 o 10:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2007
Lokacja: Tam gdzie nie ma Oroga ;P
Wpisy bloga: 2
Imię: Nie mam postaci
Gildia: Nie mam gildii O.o
Świat: Wszechświat!
Poziom: 666
Skille: 666/666
Poziom mag.: 99
|
![]() Nienajgorzej. Mogłoby być lepiej, ale nawet przyzwoicie. Poprzednik ma rację twierdząc, że okolica biedna.
I outfit zUego jegomościa fuj ;< Za dużo gadaniny o runie. Skoro nie wiedział jak używać to niby jakim cudem znał zaklęcie? Na cholerę nam historia o tym, że nie wie jaka to runa, ale to runa teleportacji? Z fabułą cieniutko. Super Hero był i jedynym naprawdę dobrym fake`iem z tym tematem było "Pięć żywiołów" Glavesa. Ten się tak dobrze nie zapowiada. 5/10 @up Być może xD Dokładnie tytułu nie pamiętam, ale fake był boski ^^
Shakespeare hates your idiot fake`s. Im really sorry ): And happy new year... Fake`i oceniam w następujących kryteriach: -Pierwsze wrażenie (0-5p) -Fabuła lub przy fake`ach paskowych humor (0-10p.) -Ortografia, interpunkcja, gramatyka, stylistyka (0-5p) -Wykonanie (0-10p.) -Punkty dodatkowe ode mnie (0-5p.) ![]() Ostatnio edytowany przez Philozof_ - 28-12-2007 o 11:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() Naiwne trochu i jakieś dziwne, 5/10
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Świat: Galana
![]() |
![]() fajne rob dalej ^^
![]() |
#30 |
Użytkownik forum
|
![]() Obrazki miłe dla oka fabuła fajna się zapowiada ale jak na razie akcja piekielnie nudna(
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Dragonek95 - 29-12-2007 o 21:55. |
![]() |
![]() |