|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 07 2006
Lokacja: Olsztyn
Stan: Niegrający
Imię: Knill... wtf?
Profesja: Paladin
Gildia: Polish Legion
Świat: Pacera
Poziom: ;*
Skille: 67/51
Poziom mag.: ;<
|
![]() Fakez Roku:
1. ![]() 2.Zabujcy 3.Walka psów z demonami Tytuł Fakez Roku: 1.Kfpknmzk 2.Drut z ruszczkom xP 3.Wloczengi z Polnocy....
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() Jakby było to głosowanie na najgorszy fake z listy, (lub spoza niej) nie miałbym problemu - byłyby to 300 orcuw, Precel, naruto na moście. Ale jak mam z tego crapu wybrać najlepsze fake - nie ma szans, nie da się. Co jeden to gorszy... ludzie, przecież prolog Aftera (ktory jest gównem jakich mało - krzywe, beznadziejnie pokolorowane, debilne - to jego najlepsze cechy) bije całą tę szmirę razem wziętą na głowę. Nie dajmy się zwariować. Wiem, że Nadrill gra człowieka niespełna rozumu, ale nawet głupota ma swoje granice. A ty właśnie je przekraczasz...
(swoją drogą przestaję sie dziwić spadkowi poziomu forum - dawniej taki temat nie miałby prawa istnieć, dziś jeszcze go popierają...)
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() Cytuj:
Kod:
Alphadron: (Niedziela 30.09.2007 14:54) kurde muszę się ograniczać Nadrill: (Niedziela 30.09.2007 14:58) do czego? Alphadron: (Niedziela 30.09.2007 15:00) z zrzędzeniem i refleksjami bo mnie cośostatnio łapie za bardzo Nadrill: (Niedziela 30.09.2007 15:00) ;< |
|
![]() |
![]() |