![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2007
Lokacja: Piekne miasto na Mazurach
Stan: Niegrający
Imię: Dark Rock'stayer
Profesja: Rookstayer
Świat: Kyra
Poziom mag.: O
|
![]() @Patton
ja bede uczciwy i bede gral od zera czyli nowa postacia ;p |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 12 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Zanx Avanger
Poziom: 10
Skille: 17\16
|
![]() Wlasnie oto chodzi zebysmy grali na jednym serverze wszyscy od 0
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() Wiec dlatego wezmy Pandorie i wszyscy bedziemy od zera ^^ Zreszta tak jak mowilem Kyra tez moze byc ale z tego co slyszalem (popytalem kumpli) jest tam troche rookstayerow. Oczywiscie nie znajdziemy takiego swiata gdzie bedziemy tylko my. Po drugie to na Kyrze widze ze kilku panow ma tam postac...
No narazie czekajmy na glosy. ![]() @up Mnie tam wszystko jedno z bronia. Zreszta durzego znaczenia to nie ma... Teraz bedzie trudniej zdobyc katane (runka na antidote ma swoj lvl ;p), clubow nigdy nie lubilem wiec dla utrudnienia moge bic axem xD Ostatnio edytowany przez Pacz_knight - 27-12-2007 o 23:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik forum
|
![]() ja chyba zaszaleje i wezme speary (enw. luk)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2007
Lokacja: Piekne miasto na Mazurach
Stan: Niegrający
Imię: Dark Rock'stayer
Poziom mag.: O
|
![]() no nie wiem na razie jest remis zobaczymy moze ktos jeszcze zaglosuje na Kyre (albo Pandorie) i sie wszystko wyjasni chociaz mi to bez roznicy
ja wybieram spears EDIT: moze Znax tez oddasz swoj glos ;p EDIT 2: woooha Kyra(3)----Pandoria(2) EDIT 3(xD): kiedy to sie konczy? Ostatnio edytowany przez Dindsuk - 27-12-2007 o 23:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik forum
|
![]() no tak ale nie jestem zdecydowany...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik forum
|
![]() Na harmoni sa kolejki a na titani ponoc jest duzo rookstayerow
![]() Edit: Glosuje na Pandorie ![]() Ostatnio edytowany przez Znax - 28-12-2007 o 00:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
|
![]() Co do Titania - Są co jakiś czas organizowane przez graczy Eventy w których można sporo zyskać, atmosfera miła i ciepła, no jak ja nie bocze to już na pewno nikt
![]() Mamy tam, RookGaard News - Titania, zajmuje się relacjonowaniem, wywiadami, filami, zdjęciami ze wszystkich wydarzeń dziejących się na świecie (Titania) No to chyba tyle ... ![]() Głos na Titania! ![]()
Śmierć jest niczym, ale życie jako pokonany i niesławny jest śmiercią codzienną. Nie ma honorowej drogi do zabijania, nie ma szlachetności w niszczeniu. Ten kto ma tysiąc przyjaciół, żadnego z nich nie szanuje, a ten kto ma jednego wroga spotka go wszędzie! Wszystkie wojny są wojnami domowymi, ponieważ wszyscy ludzie są bracmi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2007
Lokacja: biedronka
Imię: Grzesio zbieracz piwa
Świat: Monitor
|
![]() Cytuj:
To nie ważne gdzie kto będzie chciał grać.I tak będzie musiał robić nową postać z dodatkiem avengers/from hell/of chaos
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
|
![]() Umh...! Dobra widze ze malo kto da glos na Pandorie a czekac mi (wam pewnie tez) niechce to ustalmy ze gramy na Kyrze (mam nadzieje ze nikt nie bedzie zly ^^). Jesli ktos jest calkowicie przeciw niech napisze swoja propozycje ale z pelnymi wyjasnieniami i argumentami xd
Teraz Titania. Tam rowniez jest sporo Rookstayerow (Rodzinka Klockow, Haltonowie etc.). Niewiem jak jest teraz. Na titani maja swietnego rookstayera - Pana Klocka ktory organizuje mase ewentow i imprez. No taaaaak, ale jak juz bysmy byli zorganizowani (niewiem jak reszta ;]) my rowniez moglibysmy robic ruznego typu ewenty. Czemu Kyra!? Dlatego ze wiekrzosc na nia glosuje, Znax jest nie zdecydowany, mnie to jest juz obojetne (byle by zabrac sie do gry xD). Dopisek wezmy... no jaki? Chyba nie bedzie zle jak wezmiemy avanger? Ok to ja juz robie postac na KYRZE. Wiec ci ktorzy chca dolaczyc do "gildii" nich zakladaja postac z nickiem: NICK_Avanger Bez "s" na koncu bo to liczba mnoga jest. Sory ze tak decyduje (mozna powiedziec ze troche zazucilem co nieco) ale niechce mi sie czekac w nieskonczonosc a po drugie zawsze mozna postac skasowac lub tez sie dogadac. ![]() @p.s. Dawajcie tu swoje nicki na Kyrze (oczywiscie te z dopiskiem) ^^. @edit Ja juz postac mam ;p O to nick: Pacz Avanger Ostatnio edytowany przez Pacz_knight - 28-12-2007 o 10:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik forum
|
![]() Spooko to wbijamy na Kyre, dopisek NICK_Avanger jak pan @up powiedzial podawajcie swoje nick'i
![]() AAA oto i moj nic Zanx Avanger ![]() Ostatnio edytowany przez Znax - 28-12-2007 o 10:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
|
![]() Azzod Avenger
![]() |
![]() |
#35 |
Guest
|
![]() ej to jaki ten dopisek avanger czy avenger???
|
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
|
![]() xDD juz wiem xd Avanger xd ja mam AvEnger xd
@Edit Świeże Anni PFUU xD co ja mówie xD MINO HELL ![]() Zrobiliśmy równierz Bear room, ale Pacz ma Screena ;P
Ostatnio edytowany przez Spoilerek - 28-12-2007 o 12:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak tak mam screena.
![]() ![]() Mysle ze jeszcze dzisiaj zrobie temat w dziale gildie o naszym spoleczenstwie xD Beda tam prowadzone dyskusje, rekrutacja, zdjecia, newsy (co organizujemy etc.) ![]() Mam nadzieje ze nasza "gildia" nie bedzie trwac 4 dni tylko dluzszy nie okreslony czas... See you in Tibia. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2007
Lokacja: Poznań
Imię: Orac
Świat: Mythera
|
![]() Hiho
Zrobilem chara.. Gram w sumie na Mytherze,ale.. Malo tam osob z ktorymi da sie cos zorganizowac.. Tak wiec.. [CHAR]Orac Avanger[/CHAR] Mmmm..Dodalem do vipow: Azzod Avenger Greyhound Avenger Pacz Avanger Zanx Avanger Mmm.. czekam na msgs.. Pozdrawiam i.. See You in Tibia!
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() niedawno miało miejsce katana room ![]() wzięli w nim udzial: Azzod Avenger (6 lvl),Zanx Avanger (7lvl),Kashek Avenger (4 lvl) oraz Vitalic Avenger (5 lvl) ![]() Tak więc katana room udał się (nikt nie padł ![]() ![]()
![]() |