![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2007
|
![]() Nieiwem co z energia zaraz sprawdze naprawde nikt sie nie zna :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
|
![]() @UP Badon
Nie no naprawde wybitny przypadek ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2007
Lokacja: Toruń
Stan: Na Emeryturze
![]() ![]() |
![]() Co mi pie*******, że gra nie jest na silniku vallheru?
Copyright 2005-2006 Thion Powered by Vermilion Engine based on Vallheru Engine Silnik jest bazowany na silniku vallheru. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2007
Lokacja: Bakersfield, Kalifornia
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
|
![]() Akurat muszę stwierdzić, że to BYŁA ironia, bo aż takim debilem, żeby nie zauważyć, że jakiś nap źle napisał nazwę tematu to nie jestem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Davido
Tak bo zmieniam caly czas -.- jak napisalem posta ze nie byl byl na silniku World Of Phaos teraz zmienie na Acetone musze sie zastanowic na jaki a nikt niema mi chęci pomoc |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2007
Lokacja: Nad j. strzeszyńskim.
Stan: Niegrający
Imię: Będzie kiedyś...
Profesja: Druid
Świat: Nowy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dzieki za poparcie ^^ Normalnie az strach wiedziec kim byla jego matka
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dalej szukam kogośdo pomocy. Chciałbym założyc troche ambitniejsze plany i zrobić gre typu Margonem (niewiem czy dobrze napisalem) co myslicie? Lepsza bylaby gra tekstowa typu Vallheru czy gra typu Margonem? Ewentualnie mogę zrobić gre w klimacie OGame
Ostatnio edytowany przez Hekan - 30-12-2007 o 10:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() wez ty sie za nauke lepiej
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie narzekam =.= A to że ty w stosunku do mnie jesteś niezbyt sympatyczny to świadczy o twojej "inteligencji"
Ostatnio edytowany przez Hekan - 30-12-2007 o 10:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
|
![]() Raczej zostań na Valheru, sądząc po opisie na stronie gra zapowiada się ciekawie ^^
@Down: Pomógł bym ale się nie znam ![]() @Down2: hmm... może wyjść ciekawie. Ostatnio edytowany przez Zatharin - 30-12-2007 o 13:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ok narazie testuje inne silniki na yoyo a tam zostawiam to jednak zdecyduje jak cosfajnego wpadnie mi w oko a co myslicie o grze typu Ogame??
@Edit Ale ten silnik jest kiepski malo opcji i wogule :/ i jeszce nikt nie ma chęci pomagac ![]() Najgorzej jest wybrac odpowiedni silnik bo ta decyzja zadecyduje o karierze i przyzlosci gry a co myslisz o ogame? @edit ![]() ![]() 972383 Ostatnio edytowany przez Hekan - 30-12-2007 o 14:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
|
![]() Chciałbym bardzo przeprosić ze pisze post pod postem ale to ważne.
Mianowicie: Żaden silnik nie podpadł mi do gustu dlatego robie swój własny nie wiem co prawda co z tego będzie ale mam nadzieje ze wyjdzie (mam już rejestracje i logowanie) Domena na której będzie działała gra to boo.pl Natomiast testy odbywają sie na yoyo.pl Potrzebuje conajmiej 2 ludzi!
Więc chętni proszę o pisanie tu bądź na gg (podałem post wyżej). To tyle piszcie co o tym sadzicie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 12 2007
|
![]() proponuje pozostać przy tej grze co jest vallheru tylko trezba naprawić błędy żeby energia się ładowała itp. grami typu ogame lub plemiona to już "rzygam" nimi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zaczołem już prace nad wlasnym silnikiem. Dziala mi poprawnie system rejestracji i logowania tylk opotrzebuje grafika zeby zacząc tworzyc szkielet strony
![]() @edit Niestety stoje w miejscu niemam bladego pomyslu o czym moglaby byc ta gra moze ktos z was ma jakas koncepcje? Na czym sie wzorowac co zrobic? Na czym ma polegac? BO ja niemam pomyslu Myslalem ze moze zrobic cos takiego ze opiekujesz sie swoim zwierzatkiem dbasz o neigo expisz nim zdobywasz doswiadczenia walczysz z innymi co wy na to? Jak nie to podawajcie swoje jakies pomysly koncepcje co zloze to wszystko w jakas calosc i zaczne prace ![]() Ostatnio edytowany przez Hekan - 31-12-2007 o 12:20. |
![]() |
![]() |