|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 02 2004
|
![]() To chyba twoja pierwsza postac dlatego radze poczytac w innych rozdzialach i dowiedziec sie kilku waznych zeczy
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2004
![]() |
![]() Ja też ci radze żebyś sobie stwozył nową postać. Będziesz wcześ niej wiedzał gdzie ćwiczyć i wogule
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Na wakacjach od forum ;p
|
![]() Jak już ktoś poweiedział:
On wyszedł z rooka na 8 levelu. I się pyta czy jak sie wyjdzie na 8 levelu i da sie zjechać do 4 levela to mu będą HP i cap rosły po 15 i 25 a nie jak na rooku. A odpowiedź brzmi: NIE! Czy wy ludzie czytać nie umiecie?
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2003
![]() |
![]() To jest niemożliwe.
Bo jak wyjdziesz ryckiem na maina i zginiesz, to ci zaberze 15 hp. Nawet z 8 na 7 lvl. Ja sprawdzałem na manie. Wychodząc z rooka, miłem 35 many. A druidowi rośnie o 30 na lvl. Ale zaraz jak wyszedłem na maina, i zginąłem, to mi nie zeszła mana o 5 w dół, tylko już o 30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 03 2004
|
![]() Zostaw rycerza, a zacznij grac nowa posatc .
![]() Tesh tak zrobilem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 02 2004
|
![]() Moim zdaniem jak sie przechodzi na maina do sie to wszystkoo ureguluje I >P.S ciekawe jaki niedobór zycia i many na rooku ma sunrise (70lvl) na rooku !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2004
Lokacja: Szczecin/Kraków
|
![]() Czy jeśli grając knightem zostane kilka razy zrookowany, to będę miał 0 hp? Fajnie by było. Ciągle bym ginął
![]()
![]() |
#29 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 06 2004
|
![]() ja widzialem na rooku ludzi z durzym levelem,kradli mi expa ruwno
![]() |
![]() |
![]() |